Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aicina pulcēties pie Saeimas Loskutova atbalstam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zigrida
Z
Faktam. Ciniski.Tas jau nav pašmērķis, lai rakstītu savā laikrakstā, bet gan atgādināt tautai, kas patiesībā notiek-joprojām tiek valsts struktūra sakārtota tā, lai varētu turpināties valsts nozagšana.Veidotas shēmas.Riebīgi. Iešu uz Saeimu obligāti.Deputatiem visas sēdes, arī frakcijas sēdes notikšot Lielajā namā, lai nav jāskrien pāri pagalmam, cauri "pūlim" - ka nelido kāda ola.
Ilze
I
Cikos jābūt ????????
Mārtiņš
M
Atbalstu piedalīšanos, atvedot vēl kādu līdzi bet cikos?
Padoms koalīcijai
P
Nu, veči, esat dillēs. Tas kandidāts, kas jums prātā neder. Informācijas noplūde. Nav savējais, tikai izliekas. Esiett uzmanīgi. Varu ieteikt, kā viņiem tie uzvārdi Šubovskis, Šumanskis. Nu, jau sapratat tie ir īstie. A, kas bija pirms Maizīša,. Tas bija labs, tas bija labs, ka tikai ne MUTATIS MUTANDUM, ka tikai ne MUTATIS MUTANDUM.
Āzi par dārznieku
Ā
Pat bail iedomāties, ja, piemēram izraugās par KNAB vadītāju cilvēku ar tādu pagātni kā Zatleram. Teorētiski taču var, ja der prezidenta amatam, tad arī der KNAB vadītāja amatam. Cilvēku, kas ņem "pateicības" aploksnes par KNAB vadītāju - IDEJA!!! Koruptīvākās aprindas (ārsti,žēl, laikam šoreiz neder; tiesneši, ceļu policisti, advokāti - tie gan der). Koalīcija (TP;LPP/LC;ZZS;TB/LNNK)! - MUTATIS MUTANDUM ATKĀRTOT! ATKĀRTOT! ATKĀRTOT! (sarkastiski). Bet nu izdomājiet tā, lai visiem atkal mutes vaļā. Arī Eiropai un NATO.
Oskars
O
Un SAEIMAS izdzīšanai.........
>>>
&
Aptin ap galvu vēsu dvieli - ka nesajūc prātā. Un nesatraucies lieki - bez tevis iztiksim.
Tante Vaļa
T
Es jau šodien biju, rīt iešju, pariit arii >>>>>> NEAIZTIECIET AĻOOOOŠUUU - Alošaaa muusu gadsimta gods prāts un sirdsapziņa ....URAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!
Arī
A
Būšu
Jēkabsonu ģimene
J
Būsim! Un ne jau konkrēti par Loskutovu te ir runa, bet par valdošās koalīcijas dubultstandartiem. Kaut vai viens piemērs - pēc pasu skandāla netika atlaists neviens. Kāpēc? Vai Latvijas valsts pases ir maznozīmīgi papīrīši!? Pēc manām domām kaut vai abos šajos gadījumos nav ievērots samērīguma princips. Un vēl - jau Maizītis ir uzsvēris, ka Loskutova darbs kopumā NAV VĒRTĒTS, tad kā var atlaist vadītāju, ja nav noskaidrots viņa darbības reālais ieguldījums? Varbūt tā ir vesela medus muca, kurai nu pievienota maza karotīte darvas!? Bez tam nav ne vismazākās skaidrības par šīs lietas patiesajiem vaininiekiem - kāds bija viņu motīvs, jo par savu atbildību viņi bija informēti /tātad paņemot naudu, viņi teorētiski bija gatavi pavadīt cietumā 15 gadus!!!!!/. ABSURDS! Vēl arī valdošās koalīcijas drudžainā steiga - tas, pat neko nezinot par Loskutovu, rada aizdomas. Svētdienās taču ir grēks strādāt - vai ne, LPP/LC? Tātad - BŪSIM!
besaraaps
b
Cikos jābūt?
!!!!!!
!
Bet es zinu - zvirbulēns pārtiek no TP mēslu čupas.
zvirbulēns
z
Jāteic, ka zināju, bet tagad esmu piemirsis :))) Tērauda, šķiet bija kaut kādā Sorosa dibinātā organizācijā, vai arī naudas iekasētāja par autortiesībām. Tālis Tisenkopfs, nu galīgi neatceros, kas tas par putnu, vai viņš nav zviedru "Dienas" īpašnieks, vai kaut kāds cilvēktiesību cīnītājs ? :)))
mur
m
Zvirbulēn, vai tu tiešām nezini, kas ir Vita Tērauda un Tālis Tīsenkopfs?
Aliens
A
Arī pievienojos šim aicinājumam un noteikti piedalīšos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VĒL:


Koalīcijas partijas rosinās par Loskutova atlaišanu lemt šosvētdien

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas