Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aicinot nekarsēt ekonomiku, LB vadība cēlusi algas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karlis
k
Federālo rezervju sistēmas prezidenta alga tiešām noteikta zemāka, kā daudzās citās pasaules valstu centrālajās bankās. Tajā pašā laikā FED šefs ir viens no pieprasītākajiem pasaules lektoriem, par ko viņš saņem honorārus-- ļoti labus honorārus. Daudz, daudz lielākus, nekā oficiālā alga. Ja reiz minēja FED piemēru, tad vajadzēja arī šo norādīt, citādi izklausēs pēc skaitāmpantiņa "cepu, cepu kukulīti..."
upe
u
un varbūt vēl brīnies,ka tevi aicina paviesoties ellē ! vakar TV paskatījies - ko rāda , kas notiek Latvijas laukos ? 8 km līdz skolai bērniem jāiet ar kājām , bet galvenais - pa mežainu , bet dzīvas satiksmes ceļu, kur regulāri ir bezvēsts pazudušie bērni ! jo autobuss ir no 20.gs. 60 - iem gadiem un tik sarūsējis, ka lūzt biežāk kā darbojas ! kāda konkurence šiem bērniem dzīvē ar tavām meitām ? Tuesi banānu republikas, vai modernas Eiropas valsts LB vadītājs ?!! kaut nekad tu vairs nerunātu publiski, jo katru reizi tas liek domāt PAR NENORMĀLO DIVKOSĪBU UN NETAISNĪBU !
absolūti ģeniālais S.
a
-piedodiet, bet, ja šis Pirmajā teikumā ir sacīts, ka algas ir palielinātas pērn - tātad palieinājums ir iepretim 2007.gada algai. ir līmenis, kādā Jūs pārvaldāt valodas lietošanu, līdz jēgai būs pagrūti tikt pat ar visrūpīgāko lasīšanu. Problēmas jāmeklē sevī, mazāk - lasītājā. Tas ir konstruktīvas kritikas mēģinājums, nepārprotiet, jo materiālu jau jūs esat publicējusi būtisku, taču jums ir grūtības ar tā jēdzīgu, skaidru izklāstu. Pamācieties valodas lietojumu no labiem paraugiem. Tādu netrūkst, piemēram, pat dažos blogos. Pirmajā teikumā teikts: tā, piemēram, ir kliba latviešu valoda. Jo mēs kaut ko sakām AR teikumiem, teikums ir līdzeklis, lai kaut ko pateiktu, nevis vieta, kurā to saka. uttt. Pavērojiet vienkārši objektīvi savu valodu, iekams pamācāt lasītājus. Lai veicas! Tāpat Palielinājums ir SALĪDZINĀJUMĀ, visdrīzāk, ar algas apjomu 20007. gadā, nu un tā tālāk. Jūsu valodai vēl tālu līdz ideālam. But keep up the good work. Un paldies par drosmi atbildēt komentāros.
autore
a
Lasiet rūpīgi. Pirmajā teikumā ir sacīts, ka algas ir palielinātas pērn - tātad palieinājums ir iepretim 2007.gada algai.
@
@
Vai nav par daudz to, kas grib braukt S klases automašīnās?
Sm
S
TAS IR ČAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RIEBJAS ŠITAS ABSURDS!!!!! Ātrak LV Defaultu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Un šitos izzadzējus izsutīt uz Sibīriju!!!!
nn
n
rimshevics ir lidzvainigs ekonomikas sabrukuma, kurs jau ir saacies !! LB nav pildijusi tai ar likumu noteikto uzdevumu (cenu stabilitate).. LB pati sev nosaka algu, bet LB neviens neuzrauga... taa ir smagi kropla sistema
Miķelis
M
Ko te visi ķērcat? Šobrīd valsts finanses ir drošās rokās - Rimševics, Dombrovskis un Repše ir no vienas komandas.
Buba
B
Žēl vai ? Toties kādu ekonomisko krīzi LB palīdzējusi sarūpēt, - tikai Ungārija bija mums priekšā pēc glābšanas riņķa! Gribi izdzīvot, - jāklausās Rimšēviču un jādara gluži pretēji.
Pēteris
P
Es saistībā ar Latvijas Banu neesmu sapratis vairākas lietas: 1. Kā tas var būt, ka vienas valsts iestādes vadītājam alga ir augstāka nekā Ministru prezidentam/ 2. Kā tas var būt, ka vienas valsts iestādes vadītājam ir nepieciešams iegādāties dzīvokli par 750 tūkstošiem latu (vairāk nekā miljonu eiro)? 3. Kā ar prognozēšanas spējām tādas valsts iestādes vadītājam, kura uzdevums ir prognozēt makroekonomisko situāciju valstī, ja viņš pērk dzīvokli laikā, kad cenas ir zenītā un ir sagaidāms šo cenu kritums; 4. Kādas LB vadītājam ir attiecības ar to banku, kura īsi pirms recesijas pieņem par ķīlu nesamērīgi pārmaksātu dzīvokli, kuram ir sagaidāms vērtības kritums? 5. Kādas tiesības vienas valsts iestādes vadītājam, kura atalgojums pārsniedz 100 tūkstošus latu gadā, un kura dibena vizināšanai tiek tērēti vairāk nekā 20 tūkstoši latu gadā, pārmest citiem valsts iedzīvotājiem, ka viņu algas pārāk strauji ir pieaugušas no 400 latiem mēnesī uz 700 latiem mēnesī?
bac
b
Nja... Laikam jau vairs to, ko Rimšēvics turpmāk teiks, nevar uztvert nopietni. Saka vienu, dara citu...
vai es
v
tas palielinājums ir noticis 2008.gadā un % ir pret 2007.gada algu jeb palielinājums ir noticis šogad un % ir pret 2008.gada algu - rakstā nekur tas nav minēts - bet ir svarīgi tomēr - šī ir tikai tautas kacināšana vai arī LB unikalitāte visam uzspļaujot!!!
...
.
tātad samazinot atalgojumu par 20%, tas dažiem vēljoprojām ir lielāks kā 2008.gadā. loģika kur?
dase
d
Kretins. Paskatieties uz vina gimenes dzives principiem, un to ka vins runa un darbus dara. Kretins..............
zvirbulēns
z
Skolotāji, streokojat, nopietni un ilgi, Latvijai nauda ir, re kā šie pamst :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas