Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

airBaltic dibināšanas līgums atklāj bonusu sistēmu kompānijas vadībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
Politiskaa atbildiba 15.03.2009 21:21 Flika darba vieta ir Latvija, uznemums atrodas Latvijaa, pat vairak ka puse uznemuma pieder Latvijai, bet valstij no taa nav nekada labuma! xxx Ko nozīmē valstij nav labuma? Valstij un sabiedrībai vismaz ir viena normāli funkcionējoša aviosabiedrība ar kuras maršrutiem var aizlidot praktiski uz jebkuru vietu Eiropā. Vai tad tas nav labums? Igauņiem viss aviobizness iet uz grunti. Leišiem jau pilnībā sabrucis.No Viļņas ir kādi pieci maršruti šobrīd. Viss pārējais caur Rīgu. Latvija ar AirBaltic ir vienīgā, kas reģionā ir uztaisījusi izrāvienu. Vai tās būtu sliktas ziņas?? Domāju, ka ne. Gan valstij labums, gan sabiedrībai labums. Vienīgā nelaime - tpiskie latviešu kaucēji būtu gatavi sagraut jebkuru ejošu kompāniju. Par to ir visnopietnākās bažas. Gandrīz vai tiešām jāsāk domāt, ka visi uzņēmumu vadītāji jāaicina no ārzemēm, jo paši neko nav spējīgi ne izveidot ne nodrošināt sekmīgu darbību ilgtermiņā.
Vientulais vilks
V
Sausmas, visi pasaules neveiksmnieki ,klenderi salasasLATVIJA. Laiks sen ir padzit uz to mitnu zemem .
Jānis, San Francisco
J
Ha, tas jau ir tikai normāli jo atšķirība starp Laviju un Āfrikas valstīm praktiski ir tikai nosaukumā, un tur tā ir dzīves īstenība. Normālā sabiedrībā tādas lietas nebūtu iespējamas, bet šeit, ŗeņģēdājiem un pingvīniem tas neuztrauc :)))
AL
A
Laikam godīgi būtu, ja dažus shēmotājus un viņu piesedzējus uz gadiem 10 izolēt no sabiedrības. Bet šai muļķu zemē šiem cietums nedraud, tiesa tikai cietumos sēdina nabagus, kuri nevar atpirkties.
lno
l
Grūtgalv'ītis? Līgums bija noslēgts 95. gadā uz 10 gadiem. Kāda saistība šeit Repšem?
jā jā
j
Kura valdība noslēdza šo līgumu ?Gaiļa vai āsaķēles ?Pēc tam jau Krasts,Krištopāns,Bērziņš,repše,Emsis,Kalvītis,Godman is.!!!???
ceka
c
Atlkata karteja Latviajs valsts zaglu banda, kuru aizsargaja, Skeles, Kalvisa, Godmana valdibas. Tiesat un ja ir nepeiciesamiba nosaut, ja vinu noziedzigas darbibas ir radijusas lielu kaitejumu Latvijas valstij. Ar siem banditiem, zagliem ir jacinas bez zelestibas, jo visus sos 18 gadus ir zagtas, laupitas ka rezultata Latviajs valsts ir novesta bankrota un par siem noziegumiem ir jatiesa un jasoda, un vini jaiznicina ja vinu vaina ir pieradita.
nu nu
n
"kas atklāj virkni īpašos nosacījumus vadošajām kompānijas amatpersonām" Kas tā par jaunu gramatiku?
Aldis
A
Visus šos shēmotājus un izaimniekotājus aiz restēm!
Pits-
P
Laikam ne tā "'puse" ir pie līgumu slēgšanas. Jo TĀ "puse' jau nu neko nezaudē.
Funts
F
Latvijas puse nu nemaz nav tādi muļķi līgumus slēdzot, daži noteikti ne. :) Pārējie, tā saucamā tauta,kas uz to noskatās - tie gan.
Viskas
V
Latvijas puse vienmer kaa tadi mulkisi sledz ligumus sev par sliktu. Iegulda vairak, bet dabu mazak. Nezinu vai taa jau nav patologija.
krista
k
1. Kas gan kā cits kā Šlesers ir vainojams valsts mantas izsaimniekošanā? Viņš kopā ar PA pielicis roku vērtīgu valsts īpašumi atdošanā privātajām kompānijām, kas pēc tam tās pārdod par vairāku reižu augstāku cenu. 2. Cik vien, piemēram, tūkstošu tūkstošus E.Krastiņš (Tautas partija) pēdējos desmit gados no valsts uzņēmumiem nav sabāzis kabatās. Viņa kā airBaltic valdes priekšsēdētāja viens no pienākumiem ir noteikt valdes locekļu atalgojumu.
Politiskaa atbildiba
P
Te nu redzam, ka no tam padomem uznemumos nekadas jegas nav. Ne tas ko zin, ne kontrole situaciju. Vienkarsi sanem savu piki un kluse, ta vairojot netaisnibu. Un, galvenais, parstavot valsti, nerupejas nemaz par valsts interesem! Flika darba vieta ir Latvija, uznemums atrodas Latvijaa, pat vairak ka puse uznemuma pieder Latvijai, bet valstij no taa nav nekada labuma! Ja, neuzrada atalgojumu, tatad nemaksa nodoklus! Super!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas