Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

AĪVA iepirkumā trešdaļa līgumcenas aizgājusi kukuļošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
www
w
Izskatās, ka visi te ir svecīti turējuši. Apspriežat te 20000 iztrūkumu, ja tanī pašā laikā tiek būvēts tilts un uzsākta bibliotekas būvniecība. Kā Jūs domājiet, cik tur milj. tiek iztērēti kukuļošanai. Un paskataties uz paša KNAB darbību. Hops, un 130000 kaut kur pazūd. Un tā arī tas vis noklusa. Tātad skaidrs par ko šeit būtu jāuztraucās. KNAB ar šīm sīkajām lietām tikai no saviem sūdiem novērš uzmanību. Vot tā lūk ;)
A.
A
Visi Latvijas būvniecības projekti ir nesamērīgi dārgi, kā arī radītā sistēma ir tāda, ka caur varas struktūrām savējie visu kontrolē un vienkārši citus nelaiž klāt. Izskatās, ka Pavliņš vienkārši gribēja sev paturēt vairāk nekā bija paredzēts... IUB, iepirkuma summu limiti - tas viss ir acu aizmālēšanai.
mērglis
m
diemžeel nevareeju ātraak atbildeet , šiis lietas mums ir sakaartotas augstaakajaa liimenii un tur neko nevar liidzeet ne VK ne prezidents , jo valsts ir nonaakusi taas " īpašnieku" rokaas , proti valsts nozadzeeju...
G.
G
Apskatieties ko cik daudz armija iepērk - Klondaika atsitieniem pat 50%
TP smird!
T
Tautas partija smird! Tautas partija smird! Tautas partija smird!
Antons Sprākļa
A
Aber kādu krata Dienvidtilta cena? Kur Sudraba? Galu galā pa kam klusē Valdiņš? Un tautai arī viss pie kājas! Tāda ir Latvija un viņas valdnieki! Amen!
V
V
korumpētā piekrievijas sādža
human
h
tā ir izplatīta pieeja daudzos valsts konkursos
asdf
a
Un pienāks 18 novembris un visi mēs iesim vicināsim karogus ar patriotismu pilnām sirdīm priecāsimies par to kāda mums ir valsts!!
mērglis
m
visi valsts iepirkumi balstaas uz šaada principa arii dienvidu tilts , prezidentu rezidences , dziivokļi , biblioteeka , tas sen iesmeereets naudas pumpis, taapeec jau taames kas saistaas ar valsts pasuutiijumiem gandriiz visas ir slepenas..., cietumaa var likt visus iepirkumu organizeetaajus peec kaartas!
Vai....vai....
V
Cik gan fantastiski daudz naudiņas tad ir zelta tiltā, stikla būrī...peldošajam monstram u.c. tik ''nepieciešamajiem'' objektiem !!!!!!! Tāpēc jau ūsaini cilvēki, cilvēki-atslēdznieki u.c. brēc :tūlīt un tagad''.........
Ha!
H
Te nu "neko nezinošais" budžeta plānotājs un taupītājs Godmanis varētu pasmelties, bet nevar taču spļaut akā, no kuras pats dzer.
Buvelis
B
Ja buve kautko Rigas Domei - tad "runasviriem" jaiemeksaa 1/4 dalja temes vertibas - ko protams var ielikt cenaa un atgut. Esam Eiropaa ar Vidusazijas parashaam. B ļ e ģ!
pieredze
p
Ja jau taupām, tad šī iepirkuma sliekšņa paugstināšana ir pilnīgi neloģiska. Par konkursiem vispār riebjas runāt, jo pie daudzmaz vērtīgākiem projektiem, viss jau sen ir nolemts. Ir nācies saskarties ar iespēju uzvarēt konkursā, ja no iegūtās summas atskaitīšu %. Tā kā tāmē šadu variantu nebijām iešmugulējuši, nevarējām uzņemties saistības visu izdarīt kvalitatīvi un dot kukuļus, tādēļ palikām ar garu degunu.
...
.
Un tas ir tikai viens maziņš gadījumiņš no visiem, jo tā ir sistēma...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


KNAB: Vienkāršojot iepirkuma procedūras, var radīt zaudējumus budžetam

DOKUMENTI


Grozījumi Publisko iepirkumu likumā (projekts)

Anotācija grozījumiem Publisko iepirkumu likumā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas