Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: 12 krēsli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alla
A
a Tev ar vajag pie psihiatra!
jana
j
a Ozolins ir pat lidzigs Sorosam!
HA HA
H
kra krā
Pelēkais Vilks
P
________________________________ Domāju, lai glābtu Šleseru, Godmanim neviens upuris neliksies par lielu, arī Latvijas valsts:) ============= Leščinskis arī ir Latvijas valsts! Kurš gan cits?!
Dart Wader
D
Nu lūk, tagad varat nomierināties, Ozoliņa kungs :)
dzeris
d
Kamēr visi sprieda par12 krēsliem, izrādās, paliks visi vecie krēsli. Nu kā, kā var vadīt valdību cilvēki, kuriem lēmumi mainās trīsreiz dienā??? Kur mēs nonāksim ar tādu valdību??? Nekādas sistēmas, nekādi aprēķini, pilnīgākais haoss galvās! Un šitie vada valsti!
Senais
S
Šķiet, ka Godmaņa kungs ir pārliecināts , ka vislielākā kļūda , kas notikusi atjaunotajā Latvijā ir vieglprātīgā viņa nomaiņa premjera postenī , kad šo kalpošanu viņš bija uzņēmies pirmo reizi. Patiešām , iespējams, un visticamāk, ka viss būtu citādāk, ja viņš būtu valdījis(kalpojis) kopš atmodas sākuma nonstop režīmā. Vai labāk , grūti pateikt, bet citādāk noteikti. Pie kam prieks, ka veselība turās, jo tik pat sprauns arī pēc daudzajiem gadiem.
DD1
D
"Zatlers saeimu neatlaidīs, jo nekad neriskēs zaudēt nepelnīti iegūtās privilēģijas un stāvokli (kuras LV prezidentiem, ņemot vērā viņu tīri simboliskas funkcijas, sen būtu jāatceļ)." Gluzhi manas domas.
Dhago
D
Godmanim vajadzētu aiziet pie psihiatra un parādīt izziņu tautai par pieskaitāmību. Godīgi sakot izskatās ka kaut kas ir nokūpējis.
I.B.
I
Privātpartiju darīšana. Aiz VALSTS aizsega.
p
p
Kur ta Zvirbulēns? Nav kas noliek Ozoliņu! Ka tik kas nav atgadījies!
lno
l
Ja atceramies Ilfa un Petrova romānu, nelaiķe sievasmāte dārglietas bija paslēpusi vienā no divpadsmit krēsliem. Godmanis, dalīdams savējos divpadsmit, šo vienīgo iedala savas partijas īpašniekam. Jeb — naudu Šleseram, bet atbildību par valdības darbu — Tautas partijai. ________________________________ Domāju, lai glābtu Šleseru, Godmanim neviens upuris neliksies par lielu, arī Latvijas valsts:)
:o)
:
Labs raksts! It sevišķi pirmā rindkopa! Tās sacerēšana, laikam, prasīja visvairāk laika. Bet patiešām labi uzrakstīts!
Mikija
M
Paldies Ozoliņa k-gam par trāpīgo valdības vadītāja salīdzinājumu ar kurlo bundzinieku - bingo:) pilnība piekrītu viedoklim, ka situāciju var glābt vienīgi sabiedrības atbalstīta un politiskā spektra ziņā plaša valdība, kas nomainīto kurlā bundzinieka vadīto pašdarbnieku pulciņu. Tomēr neesmu pārliecināta, ka prezidents Zatlers, kurš diemžēl nav politisks vizionārs, atradīs sevī spēku saskatīt acīmredzamo, proti, to, ka bundzinieks ir kurls un ansamblī jau sen katrs spēlē pats savu melodiju:(((
Ausma
A
Vienīgā izeja no ekonomiska un politiskā kraha - nekavējoties veidot pagaidu profesionālo valdību, kura varētu noturēt valsti līdz vēlēšanām. Pie pašreizējās neuzticēšanās varai krīzes mīkstināšanas "nepopulārie" pasākumi draud ar sociālo spradzienu. Ja valdošie to nesaprot vai ,saprotot, ignorē - vienalga, tas ir Noziegums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas