Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Aivars Ozoliņš: Agonija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis
J
Aivar Ozoliņ kapēc jūsuprāt nav īstas LaBO partijas
OPTIMISTS
O
Kapec pirmas brivvalsts laika t. i.-20gados Latvija atguvas no peckara sekam atrak unkluva par ekspotetaju -bet tagad 19 gadu laika ir tikpat ka nogrimusi -kada atbildiba bus ,,gremdetajiem,,--tas ir moralais pagrimums,godaprata zaudesana,ari sirdsapzinas zaudesana.
...
.
Kaut tautai pietiktu prāta neievēlēt TPostu & co atkal!!! Stipras šaubas mani māc, pārāk liela tautas daļa vispār neinteresējas par politiku, arī Cimdars, iespējams, māk balsis saskaitīt kā vajag.
Šampēteris
Š
Nav dūmu bez uguns. DARĪTĀJU vadībā Latvijas valsts nonākusi tuvu stāvoklim, kad Vidzeme, Latgale un Kurzeme kļūst par ANO protektorātiem. DARĪTĀJS ar pirmo biedra karti mē'gina to pasniegt tautiskās alegorijās kamēr pastāv cerība, ka vēlētājs vēl nav apjautis, ka nauda vairs nesekos "oranžajiem" uz pagastiem.
tara
t
merglis 08:05 liekas , ka tos jaunaas varas sludinaataajus ir jaaliek trakomaajaa nevis cietumaa , no cietumiem viņi tiek aaraa un nomaina uzvaardus turpina darboties valsts "labaa" , ar trakomaajaas zieģeļiem varbuut par seetnieku taalaak netiks... *** Ludzu noskaties M Formana maakslas fimu "Kaads paarlaidaas paar dzeguzes ligzdu". Tas par trako maaju, normaaliem un nenormaaliem. To mikijs Kaut tu lepns paliktu - saka chigaana laasts. Lepnie vienmeer kriit, bet pilsoniskai sabiedriibai jaasastaav no cilveekiem ar pashapzinju. Katrs cilveeks ir veertiiba. Preteejaa dagiijumaa mees netiksim taalaak par Spartaku, kursh vadiija vergu sacelshanos lai kljuutu par ...VERGTURI, jo nespeeja iedomaaties, ka var buut arii savaadaak... Par pilsonisku sabiedriibu kljuusim tad, kad katrs indiviids sapratiis ko tas noziimee un izdziis vergu no savas domaashanas.
arčibalds
a
Joprojām neesmu radis izskaidrojumu,kāpēc šie Šķēles un "Tautas" partijas atmaskojumi parādās ar desmit gadu novēlošanos.Atgādina "razborku" starp bijušajiem sabiedrotajiem.
mikijs
m
Tas, ka "Nenormāli tiks sodīti", notiks tad, kad mēs sevī pārvarēsim paternalisko apziņu. Latvijā, arī neatkarības gados valda paternaliskās valsts modelis. Politiskā un ekon.vara tiek uzskatīta, kā pārāka par sabiedrību un tās likumiem, kā tēvs ir pārāks par nepilngadīgo bērnu-tautu. Šī "elite" var zagt, ņemt kukuļus, shemot, melot utt. un psiholoģiski mēs to viņiem atļaujam. Kamēr netapsim par pilsonisko sabiedribu un tiesisko valsti, tas turpinasies. Kamēr nekļusim lepni.
I.B.
I
To, ko , allaž, raksta pareizi cien. Ozoliņš, zin visi normālie. BET varu jau sagrāba nenormālie. UN tāpēc tā tas ir tagad. Domāju, ka ,ar laiku, nenormāli TIKS SODĪTI. Tas ,taču, būs NORMĀLI?
Kaspers
K
Tautas partijai darbs valdībā vairs neinteresē, jo valdība ir nonākusi zem SVF tupeles un tur neko nevar līdzēt arī saeima. Paliek pašvaldības. Tāpēc Tautas partija uzstāj uz pašvaldību lielākām tiesībām, jo tur vēl var paglābties no SVF diktāta un realizēt sev izdevīgu politiku.
Pipo
P
Latvijā valsts pārvaldes modulēšana ir kā mode, kura ik pēc desmit gadiem atgriežās. Mainās dažas mazas nianses, izpildijuma veidi un manieres, toties reformu gala mērķis viens: VARAS SAGRĀBŠANA un DABAS RESURSU SAVTĪGA IZMANTOŠANA PARTIJU INTERESĒS.
dzeris
d
Tas jau viss skaidrs, no kurienes visas tās Bērziņa aktivitātes un pēkšņi uznākušais TP reformu drudzis, pagaidām Jl pretojas, bet TP izmanto, praktiski, šantāžas taktiku, bremzējot un kavējot vajadzīgās reformas. Patiešām izskatās, ka "darītāji" viņu birokrātija ar satelītu - TB, ZZS un LPPLC - neapstāsies ne pie kā, lai vēl mēģinātu sagrābt, ko var, un reizēm arī izdodas - likums par mazo HES un vēja enerģiju, kas, pārsvarā, kalpoja Šķēles, Kaulīša un tēvzemiešu unteresēm, bet, kura pieņemšanā nožēlojama loma bija arī Godmanim. Domāju, katram jau skaidrs, ka šiem cilvēkiem pilnīgi vienalga, kas notiks ar to valsti, grābšanas instinkti ir daudz spēcīgāki. Un JL jāpretojas, un jābūt atklātībai, cilvēki visu sapratīs, jo slepen;iba un kuluāru sarunas ir "darītāju"stiprā puse.
mērglis
m
liekas , ka tos jaunaas varas sludinaataajus ir jaaliek trakomaajaa nevis cietumaa , no cietumiem viņi tiek aaraa un nomaina uzvaardus turpina darboties valsts "labaa" , ar trakomaajaas zieģeļiem varbuut par seetnieku taalaak netiks...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas