Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Aizdomas un zināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pareizrakstība
P
Njā, Jakānam nav paveicies ar skolotāju - tik daudz gramatikas kļūdu vienā rindkopā. Ar sliktu skolotāju varētu mēģināt izskaidrot, kāpēc Jakāns neredz kļūdas savā darbā!
Kampars
K
Ozoliņ! Daudz dzert nav ieteicams. Tavi dzēruma murgi var negatīvi atsaukties arī uz pārējo Latvijas auditoriju!
Elza
E
Kopš Jakāna kungs ir šajā amatā,esmu cītīgi sekojusi viņa gaitām,jo kādā laikposmā viņš bija mans skolnieks.Ko es gribu pateikt-to,ka šodien speciāl meklēju avīzes Diena izgriezumus no 14.07.04.,kurā sākās pašas pirmās publikācijas par šo cilvēku.Tad tagad pārlasot un daudz pārlasot varu izteikt savus novērojumus.Cilvēks pidzimstot ir balta lapa,tālākšī lapa sāk aprakstīties.Mans pārstegums bija par to, ka šis jaunais vadītājs jau pašā pirmajā publikācijā laikraksā ''Diena''bija diezgan ciniski noķengāts,rakstu bija gatavojis tas pats Ozoliņs,man tas šķita nepieņemami,jo es viņu pazinu kā labu cilvēku. man nepieņemami bija tas...kā var cilvēku noķengāt,kad viņš vēl nav neko izdarījis,nedz labu,nedz sliktu,bet kā rādās var ķengāt kā kuram ienāk prātā,vai kā saimnieks pasūta. No tā paša laika man ir radusies negatīva attieksme pret avīzi''Diena'',tālāk domājiet paši.
PAULIS
P
Par Jūrmalas sarunām cien.deputāte Mūrniece teica,ka tiesiskais nihilisms ir sīkums salīdzinājumā ar to,ko tauta uzzin,tad par Jaunalksnes sarunām jāsaka tieši to pašu un cik man zināms,tad nekādus 100000 jau Jaunalksnes kundze nav saņēmusi,jo šis process jau nav beidzies,kau atceros Vidam bija speciāla atļauja ,lai šīs sarunas nolkausītos,jo tam bija zināms iemesls,kurš pagaidām visiem nav izpaužams.
Vīksnītis
V
Gribu jums cien.Knab komentētāji atgādināt,ka Jakāns tika šim amatam izvirzīts ar Delnas atbalstu un Delna jau sliktu cilvēku nebūtu atbalstījusi tāpēc atliek tikai nožēlot ka Knab priekšnieks izrādījās sliktāks par Vid priekšnieku.Regulāri sekoju visam līdzi,paši jūs tēlojat svētos ,bet jūsu darbi neatbilst jūsu nosaukumam un kā raksta Lelle viss jau zvaigznēs redzams,nevajag tautu muļķot.
J. Zariņš
J
Ja jau Diena ir izvilkusi Ozoliņu pie Vida apdzejošanas,tad laikam tiešām Knābis ir lielās ziepēs. Tāda sajūta,ka bez pašpalīdzības kases Knab ir nodarbojies ar citiem dažādiem biznesiem- mašīnu un motociklu tirdzniecību, interesanti vai viņiem ir arī sava tirdzniecības vieta ?Tāpat ar celtniecību 3. stāvos u.c. Un ja to visu Vid sāk kustināt,tad visi vidisti sākot no priekšnieka līdz pēdējam inspektoram ir zaudējuši tautas uzticību,jo lūk nerēķinoties ar ''sabiedrisko domu'',bet skaidri un gaiši to izliek uz paplātes izvērtēšanai. Jā,bet tas jau DIENAS saimniekiem nepatīk,bet OZOLIŅŠ JAU VIENKĀRŠI PELNA savu maizīti ,ko no viņa var gribēt,ko pasūta saimnieki,to arī uzcep.Vēl gan interesanti,kur Dienā ir pazudis Lembergs? Kaut kā nedzird par smagos noziegumos attaisnoto.
Cien(?) lno
C
Atceros reiz tu biji sašutis, kad kāds tavu niku bija neprecīzi uzrakstījis. It kā tam būtu kāda nozīme. Un tad jau ienāca prātā, tas, kas tagad apstiprinājās. Vienīgi nav zināms vai bērna prāts ir atbilstoši gadiem, vai diagnoze.
lno
l
Nu tāda gaisma var uzaust tikai Ļedjajeva hipnozes seansos:)
c. desa
c
Paldies Ozoliņa kungs par reti sakarīgu rakstu !
Smuidra
S
Kaut kā neesu ievērojusi. varbūt sajauci ar NRA?
LEO
L
Avīzei''diena''cilvēki ir tikai ''lietussargu kompānija'',to sponsori un atbalstītāji,pārējie ir tikai papuasi.
GAISMA
G
Jūs patiešām esat cinisks savos spriedelējumos par Vid,respektīvi par Jakāna kungu,cik man atmiņa neviļ,ja runa iet par''sportiem'',par ''futboliem';;tad tie ir tieši jūsu murgojumi,vai pieņēmumi,kurus jūs cenšaties uzbāzt tagadējam vadītājam,bet šī ''ODEROVA ''LIETA NOTIKA TAD,kad pie varas bija JL,proti REPŠES kungs,ministrs bija TAGADĒJAIS EIROPARLAMENTA DEPUTĀTS-DOMBROVSKIS,UN VID vadītājs bija KETNERS,TAD ŠIE SPORTI UN FUTBOLI ARĪ DARBOJĀS,tad lūdzu prasiet šiem tā laika vadoņiem par sportiem un visiem citiem neliešiem,ko jūs kraujat virū lietas,kas neattiecas uz Jakānu,jūsu žults tak no iekšām ,akataties vēl pats varat savā ļaunumā izvārīties.
Smuidra
S
Tas tak ir bezprincipu naudasmaisu pakaļu laizītājs, īsts mēsls. Cilvēki taču visu redz un saprot.
lno
l
Lai arī kā nepatīk Repše, viņam JL, škiet, maza teikšana, Āboltiņa ir rēķinātāja. _______________________ Lai arī liels dīvainis, bet Repše nav tik slikts kā "darītājiem" ar Dienas un LTV un Lemberga ruporu palīdzību izdevies "izmālēt". Nezinu kā Āboltiņai ar to rēķināšanu, bet viņa atkal pacentusies MM nolikt savus iespējamos sabiedrotos Kalnieti un Kristovski. Kalnietes grupā ir intelekts, vismaz tajā, kas ir Saeimā. ___________________________________ Nevaru nepiekrist., bet atklāti runājot, es vēl neesmu izlemis par kuru blici balsot.
krista
k
ja kāds nebalsos par Štokenbergu, Kalnieti vai JL, būs idioti. _____________________________ Piekrītu! Lai arī šo izvēli sakārtotu citā kārtība, lielākā muļķība būtu tagad vienam otru apkarot. Lai mums veicas!:) +++++++++++++++++++++++++ Arī es piekrītu! Nav citas izvēles tikai tā varētu nodzīt no politiskās skatuves pašreiz pie varas esošo noziedzīgo kliķi. Lai arī kā nepatīk Repše, viņam JL, škiet, maza teikšana, Āboltiņa ir rēķinātāja. Tāpat arī Štokenbergs. Kalnietes grupā ir intelekts, vismaz tajā, kas ir Saeimā. Agru vai vēlu vajadzētu apvienoties - piem., vai saskaņas krieviem traucē Rubika partija? Aprēķina laulības - vairāk nekas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas