Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Apslēptā manta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaigonis
Z
Smieklīgi,ka nevaram iztikt JL kritikas(īstermiņa Einārs),jo visi citi vainīgi,izņemot valdošās koalīcijas darboņi un aiz viņiem stāvošie kampēji.
lasitaja
l
God. komentetaj! lugums iepazities ar visu situaciju, nevis zurnalistiem, kuriem "ierednis"ir tautas ienaidnieka sinonims. Ja, ir leilas algas- bet pirmkart, tas visas ministrijas nav vienadas. 14 premijas gada ir tikai viena ministrija- SM. Ir vienkarsie darbva daritaji, kuri strebj politiku svaraito putru Eiropas institucijas, jo politiki vieglpratigi pateikusi, ka var to vai sito un, ka tas jau sen izdarits, bet aizmirst pateikt talak un komandejuma atskaites- kalab gan viniem butu jaraksta. Ja, es esmu ierednis, tacu mana alga ir rakstama ar trim cipariem, nesasniedz ari skolotaja algu uz rokas. (man dazi pazistami skolotaji pelna 500 ls neto). Neesmu dep. direktors vai augstks ierednis- viniem ir lielakas algas un vadibas ligums ir man tals sapnis. Ari dzivokli Riga atlauties iret driz vairs nevaresu, jo cenas parsniegs pusi manas algas. Diemzel, sobrid ir sacelusies vetra, jo zurnalisti ir pasludinajusi ierednus par tautas ienaidniekiem nr.1; un tikai nakamie ir politiki, kuri putru ievarijushi...
[email protected]
h
Tev žēl pensionāru? Aicinu padomāt, vai tiešām viņi ir vissliktākajā situācijā. Man gan visvairāk žēl bērnu, kuriem skolā joprojām māca darvinismu, bet kvalitatīvi nemāca vēsturi. Pensionāri... a ko viņi darīja pirms gadiem 25?
[email protected]
h
Redzi, Aivar, ja paņem sarkanu žurku un viņai uz muguras uzvelk baltu svītru, tad tas vēl nenozīmē, ka žurka ir patiesi sarkan-balt-sarkana...
Izbijis ierēdnis
I
Padomju laikos arī bija bezsaimniekošanas piemēri, bet tādi kādi ir tagad, trūkst vārdu! Visvairāk man žēl pensionāri, kas ir visneaizsargātie 'šajā mežonīgajā kapitālismā. Un to visu izliekas neredzam valdības vadītājs Godmanis- vien skaita savus monologus....iesaku tam atkāpties, kamēr neiznāk sliktāk.
...
.
Nu es saku, ja negribam piedzīvot Valsts krahu, jālūdz Zviedrijai, Somijai vai kādai citai attīstītai Eiropas valstij lai mūs pārvalda, paši acīmredzami nemākam.
Dace
D
Aiiii... Kļūdījos! Laikam vēl neesmu pamodusies - šim manam komentāram jābūt citur... :)))
Dace
D
Kā būtu taisnīgāk ? Pēterbaznīcu, kas bija luterāņu īpašums, nopostīja karš. Atjaunojo to pilsēta par saviem līdzekļiem. Kam tā pieder tagad? Ja baznīcu atdotu luterāņiem, tā nekavējoties sāktu prasīt no pilsētas naudu remontiem... :D Nesen bija publicēti LELB ziņa - cik bija to aktīvo luterāņu visā Latvijā - 40000 ?
Ābece
Ā
Nesaprotu... Prēmiju, arī ierēdņiem, būtu jāsaņem par kādu ārkārtas darbiņu vai arī par kādu izcilu sasniegumu. Vai kāds no mūsu acīgajiem žurnālistiem neverētu tajās iestādēs iegriezties un pajautāt, lai kāds nosauc tos savus 14 izcilos, ārpus tiešajiem pienākumiem paveiktos darbus?
stabule
s
Vispār, tagad sāku sprast K.Ulamaņa 15. maija apvērsumu.. Citādi vnk nevarēja tikt galā ar bijušo kalpu saimniekošanu un parlamentārismu. Interesentiem- paskatieties 30 gadu politikā, apbrīnojamas līdzības, tikai ancuki citi, darbība tā pati. Gadsimtiem aizturētā skaudība un varaskāre izlaužas ar satriecošu spēku,egosimu, trulumu un uzpūtību. Kā mēs parmetam krieviem par nenožēlošanu, vēsturiskajiem grēkiem, tā arī Latvijai derētu ieraudzīt savu provinciāli lišķīgo, bezprincipu būtību, gatvavību pagulties zem jebkura izdevīgā kunga, kad tik kādu bariņu tautiešu dabū zem sevis. Bezcers šeit, vismaz 50 gadus, un pareizi darījuši tie kas aizbraukuši.
dzeris - Andrew
d
Nu un kas tad tur vainīgs, ka mēs paši viņīem esam pusLatviju izpārdevuši? It kā pi varas taču mūsu bāliņi bija. Un pārdos arīn Daugavpili, nešaubies, ja labi samaksās, mūsu pašu latvieši visu pārdos, tāka labāk par to uztraukušies būtu.
Sirmā žurka
S
Skatos, Diena manā komentārā ir apcirpusi linku uz Zatlera runu. Iegūglē zem ANO domēna (un.org) „General Debate of the 63rd Session” un pie 24. septembra dienaskārtības atradīsi runas pilnu tekstu. Būtu patiešām interesanti uzzināt, kur tu saskati kā pats izsakies spļaušanu acīs Krievijai, kaitināšu u.tml. Ja tavuprāt mums jābaidās pat šāda civilizētā, diplomātiskā formā izteikt savu nostāju par mūsu reģionam nozīmīgām norisēm, tad kā vari būt drošs, ka ar klusēšanu pietiek lai tiktu cauri sveikā?
AD
A
Dzeri, nomierinies! Baldrijānus aptiekās var dabūt bez receptes. Esi drošs - ja Krievija gribēs izdarīt ekonomisko diversiju pret tirdzniecības partneri, tai nevajadzēs nekādu ieganstu.
Kinza
K
Es gan atbalstu dzeris viedokli.Jo tāda Valda ano runa pustukšā zālē ir tikai pirdiens krūkā reālajā politikā, tukšs populisms ko sadzird vienīgi Krievijas dzirdīgās ausis , un rezultāts ir tikai ierindas cilvēku problēmas kuriem jāpelna iztika strādājot uz krievu tirgu. Ja jau te kāds patiešām no sirds vēlētos veidot nacionālu patstāvīgi domājošu valsti ar savu viedokli, tad sen būtu uzbūvēti pārsimt jauni bērnudārzi, bērnu nauda būtu vairāk kā smieklīgie 8 ls, īsi sakot, radīti apstākļi, lai izmirstošā latviešu tauta varētu vnk atļauties kļūt vairāk. Tā vietā mums ir novaja volna ar Valdi ciemos, gazproma Dinamo, un tēvzemietis Baķka, kurš pirms vēlēšanām atkal sauks : latvieti nepadodies!
dzerim
d
Paklau provokator, šeit nav NRA vai Čas mājaslapa. Varbūt savas stulbības labāk izklāsti tur?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas