Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Arī mēs varam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ute
u
...nenovēlu,bet pie sevis paredzu...ka Obamu piemeklēs ...dažu nelaiķu ASV prezidentu...liktenis... !!!!
TangoArgentino
T
Arī mēs varam ------------------------------------------ Un, tomēr. Ko īsti ?
nn
n
kas man pie obamas iipasi patiik ir vina innovativaa komunikaacija ar veeleetaajiem.. kurs pirmais to sekmiigi paarnems latvijaa, tas ariidzan pluuks laurus ! ==== no cnn: Americans can expect a president who bypasses the traditional media's filters while reaching out to citizens for input, observers say... "The rebooting of our democracy has begun," said Andrew Rasiej, founder of Personal Democracy Forum and the techPresident blog. "[Obama] has the potential to transform the relationship between the American public and their democracy."... "Obama has invented an alternative media model," said CNN senior political analyst Bill Schneider. "In the old model, the president talks to the people on television [and] the people talk back in polls. In the new model, communication is online, and two-way."
Analītiķis
A
Jā, Aivar, bet Amerika ir tālu un ļooti maz amerikāņu zin par tādas Latvijas eksistenci.
jautājums
j
Rūķīši gatavo dāvanas citiem. Mums vajag līderi, kurš nestu dāvanas mums. Tās ko rūķisī sataisījuši Īpaši vēlami BMW 5 ,ceļojumi uz Ēģipti un neierobežoti patēriņa kredīti bez pienākuma atmaksāt. Citādus līderus lūdzam nepieteikties!
gm
g
"...Līderis, kas atbilstu visām manas tautas velmēm, būtu SantaKlauss". Pasveicini ruukjiishu tautu!
jautājums
j
Tas, ka vēl nav apspriesti vēl neko nenozīmē. Viņiem vēl ir veicies Mēs esam maza tauta, kur praktiski visi zina visus... Un vairāk par līderi mani interesē sakarīgs rīcības plāns. Un , ja par līderiem...Līderis, kas atbilstu visām manas tautas velmēm, būtu SantaKlauss
gm
g
"Lai nāk šurp! Apspriedīsim kandidatūru..." Visai traapiiga un tragjikomiska piebilde. Interneta komentaari, politiskaa klikjes ciniskie politmehaanismi reizeem gaazh ar celjarullja triecienspeeku. Tur gruuti nostaaveet. Ja nopietni - ja tici, ka Latvieshu tauta nav nabadziiga ar gudriem un speeciigiem cilveekiem, tad taadu var atrast. Vajag uzmaniigi paluukoties apkaart. Man nav konkreetu priekshlikumu, neesmu azotee nevienu obamu nosleepis :) Bet vispirms jaanotic, ka tauta nav tik nabadziiga. Ja godiigi, tad pat redzu vienu otru. Tikai nemeegjini mineet, publiskajaa telpaa tie nav apspriesti vispaar.
lno
l
Vēlu veiksmi ASV un Obamam, bet šaubas rada milzīgās cerības, kas saistītas ar viņa vārdu.
jautājums
j
Lai nāk šurp! Apspriedīsim kandidatūru...
gm
g
Grozi kaa gribi, bet ASV pashreizeejaa briidi ir atradusi pirmo un labaako risinaajumu vismaz iesaakumam. Vinjiem vajadzeeja iedvesmojoshu paceelumu, to atrada un paceelumu radiija. Emocionaalu. Tas ir paarliecinoshs starta signaals, lai uzrotiitu piedurknes un saaktu iztiiriit Augeja stalljus. Ar shaadu paceelumu, tas izskataas paveicams. To, ka Obamu kritizees par to neshaubaas neviens, tai skaitaa vinjsh pats. Bet ziniet ko - kritiku vinju saredz kaa iespeeju pamaniit laikus kljuudas, noveerts, labot taas un iet veel labaak uz priekshu. Taa nu ir taa simboliskaa atshkjiriiba no Latvijas. Es ceru, man ir sapnis, ka reiz pienaaks taa diena, kad Latvija taa spees mobilzeeties, noticeet un cieniit sevi. Teikshu latviski - suudu ir daudz, tie smird briesmiigi. Taa nu tagad ir katra izveele - vai aizspiest degunu un neganti gaaniities par smaku vai arii njemt rokaas laapstas, birstes un saakt visu satiiriit, sakaartot un savest kaartiibaa pashiem savu maaju. Neesmu sajuusmaa par visaadaam liideru buushanaam, bet, goda vaards, gaidu, kad Latvijaa viens piecelsies un teiks shos vaardu, radiis paarlieciibu un spees atjaunot naacijas ticiibu un cienju sev.
santamaria
s
Forš, jauns, gudrs, brīvs cilvēks. Un abi ar Mišelu lielisks , elegants pāris. Lai izdodas!
Gorbačovs
G
Sveiks, brāli Obama.
dzeris
d
Viena reāla darbība jau ir - ieliekot par valsts sekretāri Hiloriju, kas burtiski ņirgājas par viņu demokrat. kandidātu cīņā, un liekot amatos nevis pēc partejiskas piederības, bet pēc profesionālas. Cita lieta, ka gribi vai negribi, bet sasvas funkcijas gan Afganistānā, gan Irakā jāveic būs, tāpat jādomā, ko dasrīt ar Irānu, jo to, ka nepieļaus, lai Irānai būtu kodolieroči, viņš jau teica, ka nepieļaus, un, par apbēdinājumu visiem Latvijas antisemītiem un Hamaz žēlotājiem arī Izraelu nviņš atbalstīs.,šaubu nav, tā ka drīz vien viņš kļūs nepopulārs patizlo Eiropas kreiso acīs, kas vienmēr atradīs kādu Hamazu, par kura "cilvēktiesību" pārkāpumu vainot ASV vai Izraelu, tai pat laikā \ērti slēpjoties aiz ASV muguras.
[email protected]
h
Ir viens labs teksts šajā sakarā - 1.Samuēla grāmatā 8. nodaļā. Sarakstīts pirms krietniem 3000gadiem...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas