Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Baumu panorāma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aldīne
A
Bet kāpēc tendenciozā Latvijas prese aprej Veinbergu, bet viņas viedokli neuzprasa? Kādiem žurnalistikas paraugdemonstrējumiem tas atbilst?
Jautajums
J
Kas te impotentu veču 40+ salidojums, kuriem skauž smuka blonda, neatkarīga sieviete, kura var atļauties uz jums visiem skatīties no augšas? sandrai un Panoramai, protams, taisnība un viņas uzdevums ir ziņot kā zviedri vērtē situāciju un tāpēc jau Ozoliņ tev nav jābrūk ziņņesim virsū, ka pati ziņa par swedbank krīzi tev nepatīk! Un nevajaga prasīt lai panorāma vienā 2 minūšu sižetā saliek visu, ko tu gribētu zināt par banku krizi zviedrijā. Kā arī nevajaga būt demagogiem un savu naidu un skaudību uz citiem tai skaitā uz Sandru un LTV izgāst tik neargumentēti!
Deksters
D
Ir divas lietas: )))) 1. Zviedru prese ir klaji komunistu ideālisti, kuri pēc būtības nevar pieņemt PSRS izjukšanu un vaino tajā Baltijas valsti ( laikam aiz tā ka paši leiputrijā dzīvo un sapņo par skaistu pasauli) 2. Veinbergai parasti ir kaut kādi klaji naidīgi un tendenciozi tie teksti, kuģu lietas un tā tālāk. Protams ja dzīvo vilku barā jāgaudo līdz citādi pašu apēdīs.
Haris
H
Žurnālistam nav nekā vienkāršāka, kā uztaisīt no baumām "ziņu" šo baumu pastiprināšanai. ======================================= T aisnība. Ne reizi vien esam redzējuši, kā "Diena" rīkojas uz mata tāpat, kad ievajadzējās gaudot par latviešu rasismu, homofobiju, utt. Paši pūta, un dega ne tikai paši - jo sliktāk, jo labāk.
42
4
Veinberga ir arī Lemberga rupors
heda
h
Pilnīgs Ozoliņa stulbums - jebkurā zviedru avīzē ir rakstīts, ka Swedbank ir pati nedrošākā no zviedru bankām. Tiešām, Ozoliņ, iemācieties lietot vismaz Google tulkotāju, tad varēsiet pats visu izlasīt un nebūs jāfantazē.
klausītājs
k
tie ziņu dienesti , it sevišķi šitaadi veco čekas sotrudņiku organizeetie sen piegriezušies , te ar komenteetaaju palete kaa dzeņa veeders , Sandra veinberga jau nu ir taa iistsaa ko klausiities , pa to banku toč gaidiiju ka atsauksies uz hanza banku . un taa ar bij pie tam veel šitaa čekistene , izklausiijaas ka speciaali pasniedza to, ka pie kriizes vainojama pribalķika ar itkaa mudinaajumu lai ļaudiis viestu paniku un šie mestos izņemt noguldiijumus , dzirdeeju radiofonaa , veel kautkur pamaniiju ziņu ka tikšot izmekleeti šie panikas raisiitaaji , te Jums viena ir visaa godiibaa Segliņa kungs...
Rokas nost
R
Rokas nost no dižiem kompilatoriem.
Clash
C
Man tās Veibergas ziņas ziņu dēļ jau sen ir piegriezušās. Zviedrija tā ir tā pasaules vieta par kuru jābūt ziņu sižetam katru nedēļu mūsu mēdijos?
Paskat
P
kā sarosījušies nelūgtie aizstāvji, nesaprotot, ka labi nav , ja jāaizstāv.
andy
a
Veinberga nepatīk daudziem. Jo kam tad patīk kad atklāti pasaka par viņa nekompetenci, alkatību, stulbumu? Vietējiem žurnālistiem jo īpaši nepatīk. Jo vietējā izpratne par žurnālitiku ir kā par specifisku prostitūcijas veidu. Vairums vietējo "žurnālistu" raksta pilnīgi jebko ja tik kāds maksā. Un melos pieķerti vēl lielās ka tas tāds darbs esot. Un tāpēc zem jebkura cita viedokļa uzreiz meklē pasūtītāju. Jo nesaprot ka var būt citādi. Netic ka citur pasaulē cilvēki mēdz runāt patiesību, dzīvot pēc sirdsapziņas un darīt darbu godīgi.
zurnalists
z
Tad neklausies vinu, ko tu brauc virsu. Man piemeram loti patik vinas zinas, tas vienmer ir labi sagatavotas ar izdomu,un domatas cilvekiem ar plasu redzesloku un atvertu skatu uz dzivi. Savukart tev laikam interes tikai zinas par to ka Serjozha dzerum uzvema Koljam
lno
l
Ziņa: Es finansu ministri vienojušies par valsts garantiju noguldījumiem 50000 euro apmērā.
dzeris - Mooz
d
Nu ja tev nepatīk kāds raidījums, slēdz ārā vai ieslēdz citu staciju, ko tu klausies to raidījumu, ja tas tev tā nepatīk?
ask
a
ja kāds te ir tendenciozs, tad manuprāt,Ozoliņš:-0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas