Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Blēži kritienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ozo rullē!
O
Jūs, Aivar, esat superīgs vecis. Vienmēr lasu Jūsu komentus, tie ir lieliski.
yoko
y
Cerams, ka koalīcijai šī būs viņu Pirra uzvara.
laimonis
l
tev kauns savu vārdu publicēt,jareiz tur strādāji,vai tik neesi tāds kā tas LNT top 10 ķēms.
Ak, Ozoliņ, ak, Diena!
A
Lasot Ozoliņa izvirdumus, man gandriz kauns, ka Dienas pirmsākumos tur strādāju komentētēju brigādē. Ozoliņa prastums un rupeklīgums absolūti neiederas Dienas pirmsākumu koncepcijā. Jau grasījos par to savulaik rakstīt Sarmītei (Ēlertei). Bet varbūt pati Sarmīte to koncepciju tā pārgrozījusi. Katrā ziņā Ozoliņa stils man atgādina sen zināmo: ja trūkst argumentu, tad pacel balsi...
haha
h
ozoliņa dēļ smagi krīt diena
Pēteris
P
Aivar!! Turies!!
URĀĀAA
U
Lai dzīvo Latvijas nācijas ATMODA-2008............Šogad mums ir jāsagrupējas, lai nākošgad - pašvaldību vēlēšanās ietu cīņā pret KOALĪCIJU un patriektu šos dēmonus jau no pašvaldībām!
Ieturiet līniju!
I
Uzrakstiet labāk kaut ko par Kalvīša celulītu! Inesei Šleserei esot neepilētas kājas! Da kas jūs vēl vispār ņem pierē, Diena :)
Kārlis
K
Lai dievs piedod šiem neliešiem, kuri var izrēķināties ar jebkuru, kurš nav viņiem paklausīgs. Tautai ir tomēr jāpaliek gudrākai un TP jāprava uz miskasti, kopā ar LPP/LC.Ja tikai vēlēšanu komisijā viss notiek likumīgi, jau kaut kā īpaši arī tas neticās.
Jecis
J
Viss vienreiz krīt. Arī TP kritīs.Piezemēšanās nebūs mīksta.
OK
O
IZSKATĀS, KA OZOLIŅŠ IR GARĪGI SLIMS. LOSKUTOVS LASA DAUDZĀS AUGSTSKOLĀS LEKCIJAS UN NAV VIŅAM LAIKA KONTROLĒT SAVUS DARBINIEKUS. LOSKUTOVS APSTR;ID VISUS LĒMUMUS ATTIECĪBĀ UZ KNAB. ELERTE UN CO UZSKATA MAIZĪTI UN VIŅA VADĪTO KOMISIJU PAR MUĻĶIEM.
Kaspers
K
Baidos, ka Tautas partija ies savu ceļu tālāk, visu aprieta un apspļauta. Diemžēl Latvijas Satversmē nav paredzēti efektīvi līdzekļi pret varas uzurpēšanu. Iespējams, mūsu acu priekšā notiks nekaunīga varas uzurpēšana, ievietojot visās varas struktūrās Tautas partijas ielikteņus. Referendumu jaunā reģionu un novadu vadība izgāzīs, mazāk vai vairāk viltojot vēlēšanu rezultātus. Arī nākamās saeimas vēlēšanas var būt fikcija.
Asterix(am)
A
jŪS, DIENAS CENZORI, PA MUTI DABŪSIET
ES pats
E
Pareizi autors raksta, jo laukos cilvēki ir daudz agresīvāk PRET pašreizējiem blēžiem, kuri tikai ar balsu netiešu uzpirkšanu un NELIKUMĪGU naudas pārtēriņu vairāk par MILJONS LATU apjomā ietika Saeimā. Par pašreizējo valdošo koalīciju ir nobalsojuši vien aptuveni 30% BALSTIESĪGO pilsoņu un dīvainās Saversmes dēļ VIŅI VALDA ŠAJĀ PARTOKRĀTIJAS VALSTĪ!
kabaks
k
Varētu vien pavīpsnāt par politikāņu nožēlojamo rīcību. Bet baisi kļūst, apzinoties, ka 20 gadus pēc Atmodas joprojām dzīvojam valstī, kur demokrātikās vērtības tiek ciniski piesmietas,turklāt īpaši nesatraucoties par sabiedrības reakciju. Mēs, acīmredzot, tiekam uzskatīti par visnotaļ amorfu masu, kuras domāšanu jāsakārto "pareizā" struktūrā pirms vēlēšanām. Līdz šim šī "politika" rullē . Cerams - līdz referendumam .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas