Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Bozonēšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oo
o
Neaizmirstiet arī ziemeļaustrummaķedonijas superultasportaparalimpispēles!!... arī tur kāds mūsējais ir guvis platīna kausu, un par to valdībai jāpiemaksā... pie tam visiem vienādi, visiem tieši simtus tūkstošu un ne mazāk!
ANSIS
A
TAUTAS PARTIJAS LOZUNGS : MILJONS TEV , MILJONS MAN , 5 KATRAM SPONSORAM !
aukstā vasara '2008
a
Tev pilnīga taisnība g a n d r ī z visā. Tikai 1) žultains nu gan Ozoliņš nav, jo daudzmaz saprast visu, kas notiek, un tomēr rakstīt tik aukstasinīgi - tur vajag lielu savaldību; 2) taisnība, Godmanis ar savu gļēvumu, raustīgumu un fiziķim nepiedodamo blefošanu un faktu sagrozīšanu tiešām pats savā laikā šo mafiju pielaida pie varas, taču "šis laiks ir nelaiks" un varbūt Godmanis nav sliktākais stabilizators, kas varētu novērst nelabojamu ķēdes reakciju, kura reizē ar stagnāciju sagrautu vēl palikušos tālākaattīstības dīgļus un resursus.
Lāpītāja.
L
Jāpiekrīt pirmajam komentam. Raksts Ozoliņa garā un viņa līmenī, profesionāli, žultaini ...nu kā vienmēr, nu un......ko tas maina, ja kaut ko mainītu, tad vēlētāji no Saeimas uz Saeimu neievēlētu atkal tos pašus(ja kāds arī caurkrīt,tas neskaitās, jo vietu viņam pie siles vienalga atrod)tātad Ozoliņ izdarī secinājumus, ka šitā krāšņā rakstīšana dara prieku pašam un iespējams vēl kādam pulciņam lasītāju, bet lielo masu, kuri lepojas ka "par politiku neinteresējas" tas neietekmē, toties viņi ietekmē balsošanas rezultātu. Vai nebūtu laiks no skribelēšanas pāriet pie reālākām ietekmēšanas formām, jo patiesi valsts gāžas ekonomiskā kraha bezdibenī un nekāds Godmanis mūs no turienes nevar izvilkt, jo viņš bija tas kurš mūs uz tās aplamās trajektorijas nolika un tad pārējais klans kurš tad formējās(neaizmirsīsim, ka Šķēlē bija Godmaņa 1 valdības ministra vietnieks un sava kapitāla klasisko"pirmo miljonu" tur arī dabūja) ir tikai 17 gadus postījis postījis un postījis ekonomiku.Ja arī kas ir radīts un sakopts, tad tas ir nevis pateicoties valdībām un politiķiem, bet par spīti viņiem - rezultāts uzņēmīgu un sīkstu ļaužu prasmei no pīrāga drupačām izdabūt kādu vērtību.Iespējams ka šis krahs nāks par labu un beidzot sāks formēties jauna politiķu paaudze, laiks aizdzīt prom tos brežņevlaika tukšos vēja ziedus, tikai dārgi tas mums maksās...
ex-nihilus
e
es gan domāju, ka Godmanis neko nesaprot, bet kā Strēlnieks pēc horoskopa neatzīsies...
Onjons
O
sermuli pa kauliem, ka uzrodaas kaads, kuram skiet, ka sajaa raksta ir kaut kas nepatiess..
???
?
Interesanti, par kādu tēmu Ozoliņš NAV uzrakstījis? Kāds "ģeniāls" žurnālists! Pat šermuļi pa kauliem...
Neitrīno
N
Viņi ir paplētuši zaļo caurumu un gaida ienākam protonu kūli. Tā, ka oranžas zvaigznes vien nošķīst! Starp citu, protoni ir fermioni, nevis bozoni.
Onjons
O
..vienīgais, kas neļauj par to visu pasmaidīt ir tas, ka pienāks vēlēšanas un viena daļa nozombētu nejēgu sabalsos gan orandžos, gan baznīckungus gan pseidozemniekus un zaļo parodiju lemberga pavadā.. patiešām jāsāk aizdomāties, ka ļaužu prātu brīžiem kontrolē citplanētieši..
Onjons
O
prieks lasīt!!! :)
kukainis
k
... ja vien viņš nebūtu vienā sakabē ar liekulīgajiem mācītajeļiem un buldozeru.
una
u
Ļoti labi uzrakstīts. Paldies. Taisnība par Godmani. Pēc Kalvīša vīzdegunības, nekaunības un muļķības, Godmanis ir kā svaiga gaisa malks sasmakušajā politiskajā elitē un izraisa cieņu. Nav ne mazākās vēlēšanās pēc kāda cita šobrīd viņa vietā.
Hiiiii-hihihihi!
H
kruts raksts! Ozoliņ, tu rullē. Bet vispār tagad gāzt Godmani, kurš strēbj šo putru, maigi izsakoties, nav Latvijas valsts interesēs.
Absints
A
Drusku par daudz sen izpēlētas frāzes par Mākoņiem un Trubastēvu un drusku par daudz žults, bet citādi labi trāpīts desmitniekā- kā parasti. Var piekrist vai nepiekrist tam, ko dara Godmanis, bet viņš meklē risinājumu, pie kam uz ekonomikas likumiem balstītu, ne uz politikāņu intrigām. Es personīgi domāju, ka Iesaldēšana nav pareizais risinājums. Vajag Optimizāciju! Ja mums gan ierēdņu, gan skolotāju, gan medicīnas darbiieku skaits pret iedzīvotāju skaitu ir vislielākais Eiropā, tad kaut kas nav kārtībā ar sistēmu, ne ar algām. Tāpēc valsts institūciju ierēdņus (ar to saprotot arī izglītību, medicīnu un iekšlietas) skaits būtu kardināli jāsamazina, vienlaicīgi atlikušajiem izpildot solīto algas pielikumu. Rezultātā būtu gan algas, gan valsts budžeta ekonomija, bet pats galvenais- pieaugtu rezultātu kavlitāte, katra dar binieka atdeve. Ka to var, ka tas ir iespējams- pierāda citu valstu pieredze. Katra iestādē ir darbinieki, par kuriem ir zināms, ka tie darbā laiku vairāk atsēž, kā strādā. Tie tad būtu pirmajā strīpā noīsināmi. Izglītības ministrija pēdejos gadus ir nodabojusies ar izglītības sistēmas reformēsšanu tā, ka tas ir devis tikai negatīvu effektu- būtu jāsāk ar reformistu atstādināšanu, lai tie beigtu graut izglītības sistēmu., Bez tam varētu atļaut skolotājiem strādāt ar lielkām auditorijām, piemēram paralēlās klasēs vienu mācību priekšmetu lasīt lekscijas veidā, atsevišķi klasēs veicot tikai praktisko daļu. Medicīnā reāli ieviest apdrosināšanas sistēmu (nav normāli , ka savu auto es varu kasko apdrošināt un saņemt pilnu remontu uz tā rēķina,, bet savu veselību tādā līmenī ne, jamaksā aploksnē vienalag) utt, utt, Tie ir mani dletanta spriredumi šeit, tie prasa profesionālu pieeju, izstrādi un ieviešanu dzīvē ,uz ko diemžēl mūsu valdība nav spējīga. Piensaimnieki, zirgkopji un bijušie partijas sekretāri to neva izdarīt. Diemžēl. Tāpēc reālāk un vieglāk ir algas iesaldēt - lai visi vienādi, lai visiem slikti.
cirks
c
Aivar , varbūt tomēr varētu rakstīt īsākiem teikumiem ? Es apjūku ... :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas