Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Brīvība melot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Svins
S
labi rūkts!
Dispčers Kļavinsh
D
Skatoties LNT vienmēr var uzjautrināties par ziņu diktoriem un diktorēm, kuras atplaukst kā saulītes pie modes, kultūras un kuluāru ziņām, bet, kad jālasa par politiku vai ekonomiku, caur mulso smaidu jaušama absolūta tēmas nepārzināšana, riebums pret "kaut ko tādu". Rīta intervijās var just, ka baigi uzmanās, lai neuzdotu kaut ko nepatīkamu viesim, kas zin, vēl apvainosies.
Pārdomas
P
Kas ir žurnālists?? Presē nodarbināts darba ņēmējs. Nekas vairāk.
Pēteris-zvirbulēnam
P
Klau, vecais puika! Kā jau Tu noteikti būsi ievērojis netā tīri viegli var nočekot no kura pīš tu tu tās savas glupības raksti. Uzmanies!!!
MF
M
Pilnīgs sviests ar pirmajiem komentāriem. Tipiska LNT (un Neatkarīgās) mērķauditorija... Par LNT ziņām. Jā jocīgi. Zinu pat personīgi dažus cilvēlus, kas tur darbojas un nespēju saprast, kas viņus motivē taisīt to teātri (PR kampaņis valdošajai kliķei) !!!! Vai laba alga ? Vai prestižs, ko dāvā augsti reitingi (sagādāti no manipulējamās tautas daļas) ? Es nesaprotu kā jauns žurnālists var "norakt" savu karjeru....
AAA
A
Andrejs Ķēķis
k
k
lasītājiem arī! apmaksātu propogandu uzskatīt par komentāru!
STULBUMS
S
Grūti spriest par Dienas, LNT un citu biznesmēdiju objektivitāti, tāpēc modri cīnīsimies par sabiedrisko mēdiju neatkarību un kristāldzidrumu cik vien vispār tas šai šmucīgajā pasaulē ir iespējams.
Par stila saglabāšanu
P
Tā Lembergam tāda prakse - arī Ventspils Tv A.L. savā pēdējā "autorraidījumā" tā vietā, lai atbildētu uz daudziem ventspils iedzīvotāju jautājumiem, kas A.L. varētu būt nepatīkami - piem. par dzīvokļu neatdošanu privatizācijai - viņš stunduvai vairāk runāja par izmešiem no skursteņiem, par kādu atvērtu kanalizācijas lūku Pārventā un līdzīgām muļķībām. Runāja cik gribēja savā TV un par kuru jautājumu gribēja. rtaidījuma vadītāja Gonda Porniece izskatījā ļoti garlaikota.
Terorists
T
Viss objektīvākajām ziņām ir jābūt tavā galvā.Lai arī kādi tur Streipi,Ozoliņi LNT ,Panorāmas utt censtos tev čakarēt smadzenes neaizmirsti ka daba pēc savas uzbūves ir --- MATERIĀLA.. Visiem šiem ,,Neatkarīgajiem,,vai Atkarīgajiem gribas ammāt ,padzert utt,un ja viņi nepilda pasūtijumu tad slotu rokā un uz ielas,jo fiziski rokot grāvi lielākā daļa no šitiem nomirst. tkarīga
nediena
n
Ozolin,bet ka ir ar tavu un Dienas morali?
k
k
bet, tu arī esi plakāts, izkrāsots un pasūtīts, un lēts. ne žurnālists, bet politaģitācijas rīks, sīks, sīkāks un paklausīgāks par ēķi,.
žēl
ž
Žēl ka pie komentāriem neredz ip adreses. Kaut vai daļu no tās. Vismaz varētu puslīdz saprast vai te raksta dažādi cilvēki vai visus komentārus raksta vieni un tie paši cilvēki ar dažādiem nikiem.
tam vestam
t
Neabonēju avīzes, klausos radio...
Arcix10
A
Pēc laika atcerēsimies un atgādināsin mazajam ozoliņam un dienas brigādei, ka tieši viņi kopā ar raidījumu "Noteikti Pārpirkti" uzsāka masu mediju pilsoņu karu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas