Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Brīvība nenovērtēt brīvību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Dzive tomer labāka ir kļuvusi vairumam ,salīdzinot ar PSRS laikiem.Gaušanās saistīta ar cilveku pārmērīgām ambīcijām un nespēju vai nevēlēšanos novērtēt to kas ir.Skaudība,ka citam veicies labāk.Daudziem vajadzētu apmeklēt labu psihologu,lai sakārtotu vērtību skalu savā galvā.
Karamba
K
Pateikt to seno triku- " a ko tad jūs paši" ir tāda mūžsena manipulācija.Lai nu kā spēlējam demokrātiju, tomēr virzību vienmēr un visos laikos nosaka personības.Personības pie varas.Kā teiksim, K.Ulmaņa laikā- tāpat bija pilna zeme dezorientētu ļaužu, kuriem tika dota doma, vīzija -Par Latviju! Jeb kā nesenā TV intervijā teica cien.Skailis: " kad mēs gājām skolā, mums teica- esi gudrs, lai varētu kalpot Latvijai.Bet tagad saka- mācies ,lai varētu sevi pārdot.Darba tigū. Un tā ir Liela atšķirība." .Ko darīt, pagaidām, valstvīru vietā mums ir tirgoņi un pelēcības.Bet, būs arī citi laiki, pilnīgi noteikti!
stulbums
s
Nav jau kreņķis savienībā. Kreņķis ir tamā, ka nespējam izmēzt paši savu kūti, kur sūdi jau sen ir līdz logiem un veļas pa tiem laukā notašķot visu pakšus. Nu nesanāks te nekas, ja viens sāta nejūtošs ruksis ar cērmēm zarnās, kurš tikko nogāzts no troņa par negausīgu rīšanu, jau atkal ir ietrausies kaut kāda tur telefonu padomes silē ar visām četrām. Neticēs Tauta nekādām savienībām, nedz arī šai valdībai un viņas cēlajiem mērķiem kūti izmēzt. ''Bet dažiem varbūt tomēr pārāk īss, lai atbrīvotos no pirms tam vismaz piecdesmit gadus potētās demagoģijas, ka vienīgā alternatīva totalitārajai varai esot vergošana Rietumu buržuāzijai. Citādi grūti izskaidrot joprojām palaikam dzirdētos apgalvojumus, ka no vienas savienības esam nokļuvuši otrā tādā pašā.'' Kaut kāda daļa taisnības šajos apgalvojums protams ir, tikai ne tik banāli kā ''vergošana Rietumu buržuāzijai''.
dzeris
d
Lieta tāda, ka Latvijā daudziem vēl sveša Eiropas vērtību sistēma, un daudzi sevi kā eiropiešus neidentificē. Plus vēl mūsu "izcilās" valdības, kas pratušas izmantot gan ES naudu, gan iespējas, pārsvarā, nelielas savējo grupiņas bagātināšanai un ne jau tiem vajadzīgākajiem projektiem, bet daudzas kļudas norakstīt uz ES rēķina, tāpēc jau tautai tāda attieksme. Bet ES dod iespējas, nevis katram maisu ar naudu, ko daudzi gaidīja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas