Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Bruņuspilvens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Gruzijas - Osetijas jautājums patiešām smird, bet ne jau kopš 7.vai 8.augusta. Es uzskatu, ka Saakašvillī pieļāvis milzīgu kļūdu, cerot atrisināt šo problēmu ar spēku. Mēs ar tevi gan acīmredzami nevienosimies, kas īsti ir PROBLĒMA. Manuprāt tā ir Krievijas armijas un politikas klātbūtne gan Osetijā, gan Abhāzijā. Tu teiksi, ka tā problēma ir trakais Saakašvilli, ASV, NATO, dullās Baltijas valstis un vēl Juščenko piedevām. Visa pasaule zina, ka WW2 sākās 1939.gada 1.septembrī, un Krievija (= PSRS) kā agresors karā iesaistījās jau šajā gadā - Polija, Somija, un laikam arī Besarābijā, uzspiestie līgumi Baltijā. Vidusmēra Krievijas "patriots" uzskata, ka Krievija taisnīgā aizsardzības karā tika ierauta 1941.gada 22.jūnijā. Pie šāda sākotnējā uzstādījuma nav nekādas iespējas diskutēt par to, kāda loma WW2 izraisīšanā ir Staļina režīmam. Līdzīga faktu ignorēšana novērojama arī Gruzijas konfliktā.
arturs
a
Nebuutu piegriezis taadu veeriibu Latvijas meedijiem, ja tajaa briidii nebuutu atradies Latvijaa. Ja 8. augustaa visi meediji pazinjo ka Gruzija slauka nost Osetiju, bet peec paaris dienaam to visi kolektiivi aizmirst, bet uzbruuk krievam taapeec ka tas redzies uzdroshinaajies aizstaaveet savus miera uztureetaajus Osetijaa. Nelabi vienkaarshi tas viss smird.
d'Andris
d
Krievijas draugu lielākā problēma ir līdzīga PSRS draugu problēmai - tie kaismīgi aizstāv sistēmu, kurā paši nedzīvo. Artur, visu cieņu tavai uzmanībai Latvijas mēdijam, ja tu dzīvo Krievijā. Tavi maldi ir patiesi, tādēļ svētīgi ... Bet, ja tu dzīvo Latvijā, tad noņem rozā brilles!
Fredijs Krīgers
F
Artur, kāda Krievija ir, tādu to attēlo. Pēc iebrukuma Gruzijā ir nekaunības kalngals rauduļot par "nomelnošanu". Krievija ir Latvijai nedraudzīga valsts. Tas ir fakts. Bet vispār es redzu arī tās problēmas, kas neattiecas personiski uz mani.
arturs
a
"Artur - tici man - kā latvietim man pat labāk gribētos, lai Krievijā ir stabilitāte, pārticība un demokrātija. Patiešām un no sirds ! Tad vismaz mēs zinātu, ko no Krievijas var sagaidīt ..." Nu nevaru es tam noticeet. Tu visu laiku centies nomelnot Krieviju. Man ir viens jautaajums. Ko tev personiski Krievija ir nodariijusi, tikai necenties sajaukt Krieviju ar PSRS. Starp citu ar to stabilitaati Krievijaa ir viss kaartiibaa. Ja runaa par demokraatiju, tad taa vispaar ir utopija tada pati kaa komunisms. Nav taadas valsts pasaulee kur vareetu teik, te nu ir demokraatija.
Fredijs Krīgers
F
Un arī cilvēkam, kas fano par autoritāru režīmu, ar reālu domāšanu ir problēmas. Visa 20. gadsimta vēsture ir vieni vienīgi mēģinājumi būvēt totalitārus režīmus, un VISI neveiksmīgi.
Fredijs Krīgers
F
Impērists principā nevar būt reāli domājošs. Ambīcijas traucē.
cirks
c
Artur - tici man - kā latvietim man pat labāk gribētos, lai Krievijā ir stabilitāte, pārticība un demokrātija. Patiešām un no sirds ! Tad vismaz mēs zinātu, ko no Krievijas var sagaidīt ... Diemžēl .... pašlaik Krievijā notiek kaut kas pilnīgi pretējs un lai cik ļoti tu censtos te meditēt - praktiski neviens tam netic. Mēs pārāk labi pazīstam Krieviju, Artur, pārāk labi ... Man gan ir nelielas aizdomas, ka es zinu iemeslus, kas tev liek šeit, komentāru lapās tik stūrgalvīgi un "akli" ņemties ... žēl man, puis, tevis ...
aha
a
aha, un biržas mākleri aizgāja to nosvinēt.. :D nestabilitāte tirgū ir un paliek nestabilitāte..
arturs
a
Krievijas birzhu sleedza taapeec ka indeksi saaka paaraak strauji celties.
Econ
E
Krievijā situācija būs vēl sliktāka, nekā ASV (šodien jau vispār tā Krievijas birža 2 x tika slēgta), arī tādēļ, ka investori no turienes rauj ārā līdzekļus (ko jau sāka darīt pēc karadarbības Gruzijā). Pieņemot, ka Krievijas ekonomikas pamatā ir izejvieli eksportēšana, tad Krievijas gadījumā par "akciju tirgu", kas būtu salīdzināms ar tādiem ASV, Vācijā vai Japānā, ir visai grūti runāt. Tāpat arī naftas un citu izejvieli cenām būs tendence kristies (jo samzināsies pieprasītais daudzums, tādēļ arī OPEC pašreiz tik izmisīgi cenšas samazina naftas ieguvi).
d'Andris
d
Sveiks, artur! Gaidīji, kad indeksi pacelsies? Lehman Brothers pirms neilga laika arī bija augstu, līdz pēdējam brīdim viss bija labi ... Krievijā gan nekad :) Ja neskaita 1998.gadu.
arturs
a
Akciju tirgus Krievijaa nostaasies savaa vietaa pat aatraak nekaa to vareeja gaidiit. Jau shodien visi tirgus indeksi uzleeca negaidiiti augsti. Latvieshiem ir baigaa skaudiiba, ka vinjiem nav tads reali domaajoshs vadiitaajs kaa Putins.
11 tramvaja vadītājs
1
Netā ir dabūnams ar dokumentāliem materiāliem taisītas filmas "The Putin System" ieraksts. Youtuubaa arī var pa fragmentiem noskatīties. Pameklējiet..
vienkārši Marija
v
Labs raksts! Asa spalva...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas