Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Budžeta rituāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mikija
M
Es piekrītu komentāram par to, ka tie, kas neciena un es pat teiktu, ienīst laikrakstu Diena, var sev aiztaupīt sliktas emocijas un lasīt to presi, kas patīk. Parasti jau cilvēks izvēlas to informācijas avotu, kas atbilst viņa prasībām/gaumei. Taču,pat lasot netīkamu laikrakstu - kādēļ jāzākājas par žurnālistiem, apvainojot viņus personīgi? Var un vajag diskutēt par rakstiem, bet pilnīgi nevietā un nepieļaujami ir nozākāt autoru.
Lāpītāja.
L
Tu,stulbā pinkšķe pat nezini, ka VVF uz Latviju atbrauca, kad jau bija Kanādā profesores amatā nopelnījusi sev solīdu pensiju un arī te tomēr šo to padarījusi valsts labā, jo ar mūsu bāleliņu deputātu darba stilu(viņiem jau nav laika priekš valsts strādāt,jārauš savā kabatā)mēs nebūtu tikuši NATO un ES tik drīz,nāktos kopā ar Gruziju vēl gaidīt aizdurvē.Un ja Tev šķiet, ka viņa no kāda tūkstoša varētu atteikties grūtdieņu kabā, tad tu vismaz no simta varētu atteikties, bet te neliet žulti.
Lelle
L
Nu pakonsultējies ar psihiatru! Izskatās, ka tas Soross tev gaišā dienas laikā nāk virsū...
mērglis
m
es nekaadi nesaprotu ko šet meklee tie ļaudis kas šo laikrakstu neciena , nu ja tev nepatiik tad nelasi , vai vismaz turi zem sava goda jeeli izteikties pr šii medija žurnaalistiem , ja jums dikti miiļa atkariigaa riita ciiņa nu tuseejat tur , cik tur ieskatos komentaaru ļoti maz , es piemeeram ciiņu uzskatu par tendeciozu aviizi un viņu nelasu nerunaajot par to žurnaalistu nozaakaašanu , es saprotu ka jaaraksta kaa saimnieks liek , par to taa ir atkariigaa , bet par Ozoliņu varu teikt tikai to labaako , kritika valdošajai kliķei vienmeer traapa meerķii, lasu šo mediju no pirmaa izdevuma un pirmos lasu tieši Ozoliņa komentaarus ,uzskatu ka objektiivaaka laikraksta muusu valstii nav , citaadi nav ka neapmierinaatie ir tie paši kritizeetie , baigi jau peec tiem izskataas ...iesaku nebojaat savu veseliibu nelasiet un par sevi mazaak uzzinaasiet , tas ir mazohisms,naaksies griezties pie seksopataloga.
Gerijs mūrs
G
Nu gluži jau tā nav, ka tik portfeļu dēļ.Tāpat jau veic visādus īpašus uzdevumus. Gan jau palīdz saimniekiem lietas kārtot, i vis. Vai mazums, kas tur augšās darāms un kārtojams.
pinkšķe
p
Labāk pasakiet,kurš āzis vecai prezidentei iedeva 850000 latus,lai viņa ,kā stukačs,dauzītos pa pasauli un nodotu savu tautu.Ozoliņ ,uzraksti kāda pensija ir vecai prezidentei.Viņa no kāda tūkstoša varēja atteikties par godu kādam grūtdienim,bet nē,vieglāk taču pazīmēties,ka rūp pensionāri.Kāda liekule.Balsotāja mantkārīgā.
Zina
Z
Pleibojs Kastēns to miņdžu laizīja Dienas žurnālistei.Acīmredzams,ka Dienas žurnālisti der tikai protitūcijai.Cits Sorosam,cits Kastēnam.
sisiņa
s
Man tas šlesers nudien nepatīk,bet šis lēmums ir varoņa cienīgs.Baštiks par to vien domā,kā atbrīvot Latviju no par daudz liekajiem bērniem,kur latvieši sen dzīvo ar mīnuss zīmi.Malacis, šleser!Triec ellē to Baštiku.
Glūņa
G
Ozoliņ,cik daudz Tev Soross maksā,ka lai ko arī darītu Latviešu Tautas Partija Tu neko citu nejēdz teikt kā laist virsū savu pļutku.Dienas gānošo rakstu iespaidā sāku interesēties par TP.Un konstatēju ,ka tā ir gan latviešiem piederoša,gan par latviešiem domājoša partija.Tava maizes tēva vārdā Gruzijā līst nevainīgu cilvēku asinis.Tās asinis kādu Dienu brēks uz Tevi.
Kasandra
K
Tauta prasa asinis? Dosim asinis. Piemēram, likvidēsim sekretariātus. Neko gan neietaupīsim, bet toties pēc pāris gadiem varēsim veidot no jauna, gūstot radīšanas prieku. Tikmēr sēdēsim padomēs, valdēs, mājās kā ierindas biedri un pelnīsim kāpnēm uz mākoņiem!
ierēdnīc
i
a cik algu apmērā būs atbrīvošanas pabalsti? 2 vai 3 nu noteikti jābūt!
TV
T
Labi saskatīts! ...tāds Latvijas pastnieks Šlesers ministra amatā vai digitālais miskastnieks Šķēle ierindas biedra statusā nodara nesalīdzināmi lielākus zaudējumus valstij nekā visi sekretariāti kopā.
Ērglis
Ē
Valdība acīmredzami nezin ko darīt, neviens negrib taisīt politisko pašnāvību un stipri saīsināt savas ministrijas, bet situācija tajā pašā laikā jau sāk kļūt katastrofāla. Nu nedos sekretariātu likvidēšana neko, ne jau 850 milijonus. Un tā ir tikai īstermiņa aizlāpišanās, ilgtermiņā neredzu absoluti nekādu vīziju.
huh
h
jaa, vot rij, demakova!
huh
h
atnjem biblioteekas celtnieciibas summu no 820, un jau buus labaak.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas