Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Cikls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Отличный образчик кабинетного оторванного от жизни писаки: "Ir jābūt ļoti piesardzīgiem, gandrīz trīs nedēļas pirms vēlēšanām pareģojot, kurš uzvarēs". Да не надо нам быть осторожными. Нам надо быть смелыми, каковыми мы и являемся. Вот незадача: Маккейн или Обама? Да жизнь не остановится ни в том, ни в другом случае. И предсказывать нам это тоже нахрен сдалось. Это для вас, которые навязывают нам свой образ мысли, важно. А нам, людям, живущим своей, а не вашей жизнью - не важно.
DOG
D
pēdējo melnādaino amerikāni, kam "'bija sapnis"', nošāva...
no malas
n
Pilnigi piekritu Valdim. Visi pasaules diktatori (Putins, Hugo Chavez) jau priecigiberze rokas. Diemzel, ASV paslaik valda "Obamanija". Cilveki laikam visur pasaule, ne tikai Latvija velesanu laika atsakas domat un seko spozam demagogam, kas sola pasaules brinumus, lai tikai tiktu ievelets, pec principa, "Nu ka var nesolit". Reali, protams visi sie skaistie solijumi nav piepildami. Makkeins, diemzel nebija Republikanu labakais kandidats (salidzinajuma ar Mitu Romniju un Dzuliani). Cerams, ka vesalais saprats uzvares un ieveles Makeinu,.
dzimmijs13
d
Ekonomika nedroša, nākotnes izredzes neskaidras - šis ir populistu laks. Būs, jau būs Obama par prezidentu, lai arī stabilā, relatīvi drošā laika posmā viņam nebūtu nekādas izredzes. Kas no tā nākotnē mainīsies, kas ne - tur šķiet pat spiritisma seansā izsaukts Finksa gars neko nespētu pateikt.
valdis
v
Mani Makkeina pusē nostāda tas, ka Obamas runas rakstiskā veidā ir izstieptas un ne visai konkrētas. Ar Makkeinu ir otrādi. Secinājums: manā uztverē Obama ir tipisks politisks šovmens. Ja jeņķi krīt par viņu, tad - jo sliktāk viņiem. Tomēr vecā patiesība paliek - ja ASV nošķaudās, tad Eiropā, un it īpaši mums, mūsu "dižā" kaimiņa tiešā tuvumā, sākas akūta pneimonija. No teiktā skaidrs, ka Obamas uzvaras izredžu palielināšanās rada nospiestības sajūtu, jo Eiropa mūs izpārdos vienā mirklī, bet aizstāvēt var tikai ASV un mēs paši, un ne jau ar zobeniem un zirgiem.
x
x
vieniigais, kas republikaanjus var glaabt, ir Osamas izvilkshana no burvju cepures.
So what?
S
Piedodiet, bet es neticu, ka nēģeris tiks par ASV prezidentu. Šeit ar vārdu "nēģeris" es nedomāju neko aizvainojošu. Latvieši tā vēsturiski ir saukuši melņus un arī sauks. Bet varbūt baltie ir tā pārēdušies hamburgerus un korumpējušies, ka vairs nav iekšā?
smatrii
s
Kas ir taa puse Ameerikas, kas balso par Makkeinu?
Clash
C
Kad tevi pēdējo reiz sapnī apciemoja Sorosa rēgs?
Ērglis
Ē
Vecīt, pārbaudi savu paranojas līmeni. Šajā rakstā saskatīt labvēlību Obamam spēj tikai...ehhh, lai paliek.
dzeris
d
Laboju - nevis "nenostrādās" bet "nostrādās".
post factum
p
Ko Jūs vispār saprotat no ārpolitikas, zināt kā tikai realizēt sorosa tīkla uzstādījumus un kalpot citai valstij. Visiem taču ir zināms, ka Sorosa onkulis aktīvi atbalsta Obamu, tā kā rakstiņi būs tikai ar labuma pieskaņu iepretim Obamam.
Clash
C
Demokrāti vienmēr rullējuši un devuši jaunu elpu ASV visos laikos, republikāņi tā viemēr ir stagnācija uz 4 gadiem vai 8 gadiem.
Ērglis
Ē
Var jau just Ozoliņ, ka labāk tu gribētu pensi Makeinu redzēt tajā amatā :) Bet nu ja godīgi, Makeinu šīs vēlēšanas ir sačakarējušas līdz nepazīšanai. Savulaik viņš tika vērtēts kā labākais no republikāņiem, taču Palinas piesaiste, nomelnošanas taktikas kā vadošās izvēle, kā arī nepārliecinošās uzstāšanās nerada priekštatu, ka viņš spētu vadīt valsti laikā, kad ir ne tikai jāsaglābj Buša sastrādātie mēsli, bet arī jāpārskata ASV ekonomikas attīstības virziens. Es varu iedomāties Obamu to darām, bet ne Makeinu. Katrā ziņā var jau tagad teikt ka šo pirmsvēlēšanu laiks ir bijis krietni saturīgāks un loģiskāks kā iepriekšējās vēlēšanas. Man šķiet, ka tas ir Obama "vēsuma" dēļ, jo visi sū... , kas mesti viņam virsū, noslīd un diskusija nosprāgst nemaz nesākusies.
dzeris
d
Republikāņi sataisījuši tik daudz ziepes, sākot ar Buša visai apšaubāmo ievēlēšanu pirmo reizi, ka, pēc visiem rādītājiem,Abamqam būtu jāuzvar. Daži komentētāji vēl baidās, vai pēdēja brīdī nenosrādās tas, ka baltie tomēr nobalsos par balto. Man īsti nepatīk ne viens, ne otrs, žēl, ka muļkīgi izstājas bijušais Nujorkas mērs R. Džuliani.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas