Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Cirvis labklājībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viss ir kārtībā
V
Viss ir kārtībā! Visi būs vienlīdzīgi (apzagšanas ziņā)! Segliņš jau ziņo, ka apzagts ARĪ ministra kunga tēva pagrabs.
bb
b
Lai biežāk policijas patruļas pastaigā gar lielveikaliem. Nav manīti. Segliņam tad būtu skaidrs kā veči strādā. Pat mazie zaglēni organizē zādzības. Zīmē preču izvietojuma shēmas, vada biedrus ar mobīlajiem.Viss ir pārdevēju ziņā.Ja nu kāds saskatījies bojevikus...
dzeris - YL
d
Varbūt, ja tā labi padomā, sava taisnība Jums ir.
struktūra
s
Nu, cirvis, paliek cirvis!
Svešinieks
S
Nikon reklāma pārslogo procesoru un pamatīgi bremzē VDienas lapas. Procesora slodze skatoties You Tube mazāka nekā apmeklējot VDienu.
YL
Y
Esmu uztraucies, ka jūsu lietpratīgos komentārus bojā tādi "pidžīnkrievu" valodas iespraudumi. Brēžņeva laikā par aizsardzības ministru kļuva kāds ļoti maza auguma resnītis. Viņš uzreiz sev piešķīr generāļa pakāpi un ieviesa tagad krievos populārās "furažkas", kuras virsa atgādinā lidmašīnu bāzes kuģa klaju. Ģenerālis Maklakovs arī mūs aviācijā bez lidmašinām ieviesis krieviskās "furažkas". Būtu labāk, ja Maklakovs ievērotu kādreizējā aviācijas pulka, kuram bija viarāk kā 100 lidmašinu, tradīcijas - vismaz formas tērpā.
nodokļu maksātājs
n
Šajā ekonomiskas lejupslīdes situācijā, skatoties cik vieglprātīgi tiek tērēta nodokļu nauda, pa labi un pa kreisi, varētu rasties doma kāpēc gan jāmaksā. Ja mans uzņēmums gadā samaksā ap Ls 40000,- un es redzu ,ka tāda summa tiek nevis lietpratīgi izmantota, bet gan samaksāta bieži kafijojošiem ierēdņiem vai notriekta, piemēram, Satiksmes ministrijas darbinieku Jaungada ballē, tad tas no valsts puses ir ļoti slikts signāls.
dzeris
d
laboju - "an' vietā " man", dabīgi.
dzeris - YL
d
Tu no valodas centra, vaI, ka tā satraucies? Labāk vairāk uzmanības pievērs lietas būtībai, nevis an un "furažkām".
YL
Y
Būtu labi, ja dzeris nelietotu krievu noziedznieku leksikona KRUTO, jo tas bojā viņa IMIDŽU. Pavisam labi būtu ja Segliņš noņemtu tiem policijas ģenerāliem viņu feldmaršālu uzplečus un krieviskās "furažkas". Un iemācitu kā jārīkojās ar laupītājiem Jura Bojāra seniora stilā.
dzeris
d
Segliņam, kā parasti, viss ir skaidrs, un šis te skaidrojums, kā parasti, ļoti vienkāršs, lai tauta saprot, kas vainīgs, un cik pats Segliņš kruts un "taisnīgs" čalis, kas nebaidās teikt "taisnību". Nu tādu viņš sev imidžu izvēlējies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas