Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Citā veidā par Loskutovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Es arī tieši tā domāju, ka tā nauda nemaz nav bijusi izņemta. Vai arī izņemšanas procedūras laikā Vilkaste ir pamanījusies to nospert.
???
?
Bet - vai vispār ir pierādīts, ka minētā summa ir nozagta? Kā noprotams, tās vienkārši ir iztrūkums kasē. Un ja nu tā vispār seifā nav bijusi, bet tikai dokumentos fiksēta? Man neliek mieru Vlkastes lieta. Ja nu mēs iedomājamies šādu scenāriju: pie Vilkastes ierodas divi KNAB darbinieki (pēc advokāta ziņām - vīrs un sieva), uzraksta protokolu par zināmas naudas summas izņemšanu, neuzrādot banknošu nummurus, jo šī nauda netiek formulēta kā lietišķais pierād'\ijums, kā tas ir kukuļdošanas gadījumos, it kā tiek sabērta "melnā atkritumu maisā" (??) un aizvesta, bet patiesībā nav ne paņemta, ne arī aizvesta. Tad šie "darbinieki" dodas ar protokolu pie KNABa darbiniecēm, kas pieņem atsavinātās naudas glabāšanā, protokolā minētā summa tiek iegrāmatota un - visi gali ūdenī! Provokācija īstenota, tās veicēji saņem savu daļu (ne pārāk lielu, lai nekristu acīs). Loskutovs atklāj, ka seifos ir iztrūkums, saceļ trauksmi, bet - zādzība nemaz nav notikusi, jo šādas naudas vispār reāli nav bijušas, toties dokumentos tomēr parādās iztrūkums. Kas vainīgs? Loskutovs, jo Vilkastei (lasi - Vaškevišam, kas tiek identificēts ar visas valsts pastāvēšanas balstu), līdz ar to vairākiem augstākajiem politiskajiem spēkiem, "Damokla zobens"asociējas ar KNAB un tā vadītāju. Nedomājiet, ka pēc Loskutova atstādināšanas Strīķe un pārējie sekmīgākie KNABa darbinieki saglabēs savus amatus: ne jau velti Jaundžeikars izteicās par KNAB likvidāciju, nododot tā funkcijas ONAP, kas, kā zināms diezgan cieši saistīta ar Vaškeviču. Jūs teiksat - murgi, bet vai šodien visa politiskā dzīve Latvijā neatgādina murgu?
VIENS LIKUMS,
V
Pieprasu Šlesera un Koķes demisiju par nāsīs ievilktajiem miljoniem! Pieprasu Godmaņa un visas valdības demisiju - par to, ka nezina, kas viņu ministrijās darās! NEKAVĒJOTIES!
emocionālā
e
Uh!ko gan tajās vīru smadzenītes var izperēt .Katrs komentārs norāda no kuras puses vējš pūš .Bīstami tuvu tiek kosts rokā. Tīri sievišķīgi gribētos zināt kāds horoskops ir cien. Loskutovam ,jo viņa naivitāte rada skumjas .Kolektivs ir viena lieta ,bet ,ja tur atrodas šīs nelietības perēklītis ,kam samaksāta ne maza summiņa .
Zinātājs
Z
Loskutov, Jūsu kantorim bija jāzog miljoni un pat vesels Latvijas gada budžets, - kā to dara daža laba ministrija. Tad Kalvītim un Šleseram (, kuri mums tie godīgākie :))), būtu mutes ciet. Citādi - nieka 130 tūkstoši - tā tāda vien kabatas nauda Šleseram, kuram par vajadzīgo balsojumu nodrošināšanu vien pārskaita 700 tūkstošus.
mimī
m
Zagšana ir zagšana.Simtkārtīgi,ja zog kontrolējošs orgāns.Te nu nav vainīgs nedz Kalvītis,nedz Godmanis ,nedz Tautas partija.Kā Krustiņš Blaumaņa lugā teica Es nenošāvu savu dēlu-es nošāvu zagli".Pārtrauciet loskutovs Loskutovs!!!...Ir amatpersona un ir likums.Raugaties,lai tiek ievērots likums,tad nebūs jātracina tauta aizstāvēt loskutovus.P.S.Protams ir nepatīkami apzināties,ka laikā,kad Jūs par viņu cēlāties un kritāt-zagšana turpinājās.
juris.
j
es tomēr saprotu ka lietusargi bija tieši par loskutovu ,bet tagad pēc tik ilga laika skaidro kā nu kuram tas liekas skaistāk, izdevīgāk. ne velti loskutovs teica ka tauta - lietussargi viņu mīl kāpēc nē viņš teica ķa vēlēšanās izvirzīs prezidenta kandidata amatam viss notiek ,domāju kanu gan tiks lietas nosauktas īstajos vārdos,
61
6
99.99%, ka provokācija, lai tiktu vaļā no Loskutova!
juzis
j
...mani visvairāk satrieca, ka Loskutovs ir aizvests uz pieņemšanu pie Popes Lemberga, parunājies mašīnā! un tad vēl pie Škēles, un tad jau var arī vēlēt un apstiprināt par KNAB priekšnieku. Bet nu iekoda rokā saimniekiem, jāsoda, un pēc iespējas smagāk, lai citiem par biedinājumu. Tāpat ir iecelti arī citi vadošie kadri? Un tāpec Zeikars var tā ākstīties, ne par ko neuztraukties, un Gundars Berzins.. un citi. Lūk, tas, ka no mums pat nekautrējas, var mūsu klātbūntē gan nopurkšķināt, gan nokārtot savas dabiskās vajadzības, kādas nu kura tās ir - tas mani pilnīgi iznīcina. Bet varbūt tāds arī ir mērķis?
Mario
M
Pilniiga un preciiza analiize. Paldies par komentaaru, Aivar! ... Nepatiikami tikai, ka vinji tiek algoti no mums nozagtaas naudas!
juzis
j
Diemžēl, nav laika visu sarakstīto, bet domājot par situācijām, kurās mēs esam bezspēcīgi ko mainīt, Loskutovam ir iespēja aizejot, nolasīt Lemberga stipendiātu sarakstu, ar nožēlu konstatējot, ka tas ir viņa neizdarītais darbs. Jo skaidrs, ka saraksts nav juridiski izmantojams, ja kāds to neatklāj. Bet tautai būtu labi uzzināt arī bez pierādījumiem šos vārdus. Tad tas būtu Loskutova pēdējais padarītais darbs.
+++
+
Loskutovam ir problēmas tāpēc, ka viņš nav apjēdzis, kāda ir cilvēka PATIESĀ DABA. Arī KNAB darbinieks ir cilvēks. Kā var sekmīgi vadīt KNAB, ja neizprot cilvēka PATIESO DABU? Rezultāts ir acīm redzams. Laba mācība visiem. Visiem elku pielūdzējiem.
Illis
I
Paradoksāli, bet, lai KNAB būtu etaloniestāde, tajā ir jāizveido valdošajiem grupējumiem necaursitama drošības struktūra.
ES
E
Kalvītis cenšas ko māk, jo viņa kā politiķa nākotne ir jau noteikta - mainīs viņa statusu TP - neder, nav panācis to, ko vēlas TP vadonis.
Anis
A
Bailes no Loskutova ir milzīgas. Tāpēc arī tāda aktivitāte pret viņu. Ozoliņam taisnība visos jautājumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas