Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Dīkie gribulīši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kelly
K
Labi rūkts, Ozoliņa kungs! Šitik spēcīgi uzrakstīt + smieties ir veselīgi. Pilnīgi jautrāk palika. Esmu Jūsu talanta fane. :)
!!
!
Pēc Egles bosa Gavrilova paziņojuma, ka Latvijai jāveido kopīga ekonomiskā vide ar krieviju, "Aldara" alu vairs nepērku un aicinu tāpat darīt pārējos latviešus.
vot, talants
v
šitā uzrakstīt, Ozo ar gadiem paliek vēl labāks.
vilis
v
"Kas diplomāta valodā laikam nozīmē,ka tieši to abi izrādijuši".Labs raksts.
Ilmārs
I
Jaunais laiks atriebjas par tieši tādu pašu politiku pret viņiem, kad tas bija opozīcijā. Rezultātā, Latvijai ir politiski kašķīgas valdības, bet valstiski svarīgi jautājumi regulāri paliek otrā plānā, jo visa enerģija aiziet savstarpējos ķīviņos.
TangoArgentiino
T
pilnībā piekrītu žurnālistam, TP "politika" šobrīd izskatās absolūti "kretīniska", bet, varbūt, ka viņi to grib ... :))
kolchoznieks
k
un tu uzskati, ka tavs raksts ir filozofiskā zinātne? kaut gan...- laikam jau arī laistīt dubļus ir māksla.
nožēlojami
n
Es arī par to, ka budžeta nepieņemšanas gadījumā, Saeima uzreiz jāatlaiž! Pietiks kaut kādiem valsts kaitniekiem ērmoties un mūs visus muļķot!
filozofs
f
taapeec jau taalaak neesi ticis , jo filozofijas zinaatni esi noniecinaajis , nebuutu taa riikojies šodien buutu taalaak ticis, skolaa šii zinaatnes izpratne rosina domaašanu , taa par skaadi nenaak nevienam , nez ko šodien skolaa maaca taas vietaa , nav dzirdeets ka klasisko filozofiju...
Putrescence
P
Ja nepieņem budžetu, Zatleram ir jāreaģē momentāli un jāatlaiž Saeima! Ja nē, tad ir cauri ar Latviju.
Putrescence
P
Rokas nost no Lata, pakaļas! Gribētu jau savu sastrādāto novelt atkal uz tautas pleciem. Cerams, ka Rimševicam pietiks mugurkaula pasūtīt neliešus.
kolchoznieks
k
...nu jā, jūs jau paši tos nezināt :(
gm
g
"Runā ka tiem ir tiešie sakari ar Kolumbijas narkodīleriem...." -------------- Jācer, ka esi jau par to informējis tiesībsargājošās iestādes.
kolchoznieks
k
Da neviens mani nesavervēja- vienkārši mācījos vienā skolā ar ozoliņu un "bišķi" gremdējos atmiņās. Un, ja runā par demagoģiju, tad līdz "diena" ..- gribēdams netikšu.
Karamba
K
Man gan vairāk jau interesē ko teiks vai darīs pilsoņu sabiedrība,kad vecā politmafija patiešām nometīs JL ( kurš cita starpā, arī nav ideāls, bet tomēr.. ), ieliks, piem, to domas gigantu Kraukli par premjēru un vaigus piepūtuši metīsies apsamniekot kasē atrodamos 1,5 mljrd, degradēs reformu aizmetņus, un tās pļuras finālā nometīs arī latu, lai papiņam vieglāka dzīve.. Vai sabiedrība tā arī klusēs un pieņems to par tipa demokrātijas skolu? Patiesībā, tās interešu grupiņas centīgi meklē ticamu iemeslu kā šo apvērsumu paveikt, tā lai tauta neizietu ielās.Kas ir vienīgais kas šos pagaidām attur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas