Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Dziļdomātāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lasītāja
l
ŠinI sakarā norādu uz sekojošo rakstu: Deputāti iet atvaļinājumā, vētraini sev aplaudējot! Tikai komunistu partijā nedrīkstēja būt domstarpības, jo galva nost. Rietumos visur ir kaislīgi diskutētas domstarpibas partijās, ne tikai starp partijām. Kur atrodās Latvija? Patlaban izskatās, ka plaisa starp valdību/partiju un tautu.
Mija
M
Es Dienu vairs nepasūtu tādēļ ka ir iespēja to izlasīt internetā, man tas papīrs nav vajadzīgs, jo informācija tāpēc nemainās. Kāpēc būtu tirāžas dēļ jācērt koki?
čupa
č
Te dažām, vai nu aizmiglojušās acis vai dusmās zudusi realitātes sajūta?
Soprāno ģimene
S
Bresis - mūs šis variants apmierina...
ņirga
ņ
Interesanti, kuras tad būtu tās "specifiskās intereses". Lemberga un Šķēles, vai? Un kā tu vari pierādīt, ka šīs "specifiskās intereses" atbilst arī manējām?
AD
A
Kā vienmēr, par A. Ozoliņa rakstu var teikt - skarbi bet patiesi.
sviests
s
Krautmaņa vervelējumi un Ozoliņa vervelējumi ir no vienas literāro sacerējumu kategorijas. Kas kuram patīk atkarīgs vienīgi no politiskajām simpātijām, bet no kaut kādas patiesības tur nav ne smakas. Starp citu, Krautmanis ir atraktīvāks...;)
čiepa
č
Vai avīzei dancot pēc pasaules valdnieku stabules ir cienījamāk, kā pēc vietējo napoleonu? Manās acīs nožēlojami noliegt savas specifiskās intereses un pārcentīgi mesties kalpot globālajiem diktētājiem... Par tirāžu runājot, Dienai tā krīt visstraujāk. Tad jau labāk NRA, (un ne es viena tā domāju.) Bet no objektīvas analīzes Diena ir tik tālu, ka tālāk grūti iedomāties.
CR
C
Ozoliņam taisnība par to, ka pieņemot likumu vispirms ir jāveic tā analīze kopā ar juristiem, taču vēlos piemetināt vēl ko. Arī tad, ja raksta par likumu pieņemšanu un nepieņemšanu arī tad vajadzētu konsultēties ar juristiem, jo jūsu secinājumi par šiem likuma grozījiem nav īsti pareizi. Tā teikt, lai kaut ko tādu komentētu ir jāparzin tiesību krimināltiesības un to teorija, citādi komentārs ir nule un tas nav ne labāks ne skliktāks par kārtējiem Krautmaņa komentāriem no NRA. Diemžēl. Un nevar vienus vai otrus likuma grozījumus asociēt ar vienu vai otru A, jo tie beigu beigās attiecas uz jebkuru Latvijas iedzīvotāju.
vilburs
v
Pēc tavām muļķībām varētu domāt, ka taisnība ir kaut kur pa vidu. Šoreiz tā nav. Ja mēs lasām Dienas un NRA pretējos viedokļus, tad arī vajadzētu būt objektīvai patiesībai kaut kur pa vidu. Redzi, ir būtiska atšķirība starp normālu, demokrātisku žurnalistiku un pērkamu žurnalistiku. NRA, piemēram, raksti, kas attiecas uz sportu, kultūru,dabu ir samērā objektīvi, turpretīm, raksti, kas attiecas uz KNAB, prokuratūru ir kliedzōši subjektīvi, jo šīs ir tās iestādes, kas tramda Lembi, toties par tiesām NRA raksta pozitīvus sacerējumus, jo tiesas ir bijušas samērā labvēlīgas pretstatā ļaunajam KNAB un prokuratūrai. Tāpēc jau NRA tirāža nav sevišķi liela, jo cilvēki grib dzirdēt daudzmaz objektīvu analīzi par procesiem nevis kaut kādu krautmaņu vervelējumus. Ja Dienai kaut ko es varu pārmest, tad tas ir kosmopolitisms, bet vispār jau tas ir gandrīz vai vienīgais laikraksts, kurš ir brīvs no mūsu mazo napoleonu ietekmes.
čiepa
č
Jā, jā, pamainīsim likumu, lai Diena un Delna var atlaist saeimu ar savām neta aptaujām. 500 anoņimkas nobalso un Saeimu atlaiž sorosiešiem par prieku un gavilēm.
čiepa
č
Nē, mani saimnieki nav austrumos. Man vispār nav saimnieku, es varu runāt un rakstīt, ko domāju. Un man ir tikai viena interese un viena mīlestība- Latvija un latvieši, kuriem jāatgūst cilvēka cienīga stāja un pašapziņa.Un to nevar izdarīt rakom pret austrumiem vai rietumiem.
dzeris - kukainis
d
Viņš jau var tikai ierosināt referendumu, bet, pēc idejas, 2augusts parādīs, cik ir pret šo saeimu, bet baidos, ka grūti ies, bet jāiet ir. Vispār vbūtu jāmaina likums, lai prezidents var atlaist saeimu bez referenduma.
Dihlofoss
D
Saeimas atlaišana būtu ļoti svētīga. Līdz vēlēšanām tomēr vēl divi gadi un gan jau ka atkal izdomātu ko līdzīgu pozitīvisma kampaņai un tie paši vēži lielā mērā vien būtu. Bet atlaižot šo sasaukumu, varētu cerēt, ka būtu par maz laika pašreizējiem izvēršt masīvu kampaņu un tas ļautu politikā ienākt jauniem spēki. Šāda šoka terapija mūsu izkurtējušajai politiskajai sistēmai būtu ļoti dziedējoša. Tas noteikti atstātu pozitīvu iespaidu uz pašreizējo ekonomisko krīzi, jo vairotu sabiedrības optimismu un līdz ar to ātrāku krīzes pārvarēšanu.
dzeris - čiepa
d
Šaubu nav, ka tavi saimnieki ir austrumos. Man tomēr labāk patīk rietumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas