Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Ģimenes trokšņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
godmanis
g
Loskutovs ir pats labākais KNABā..Tapēc jau grib nomest... Turies... ------------------------------------------------- -----Sākusies fotokonkursa TELE2 BALTIC BEACH PARTY Tavā fotoalbumā balsošana.
cik ilgi
c
Valstī pieņemas spēkā ekonomiskās un sociālās krīzes vētra, bet TP stūrgalvīgi turpina šūpot valsts laivu. Te es redzu intereses sakritību šķēlistiem un maskavas diriģentiem, jo neviena opozīcija tik mērķtiecīgi negrauj Latviju, ieviešot kriminālās pasaules noteikumus un ar to spiežot tautiešus emigrēt, bet palikušos grimst depresijā un degradēt.
reize
r
Reizēm daudzus no notiekošajiem murgiem norakstīt uz viņu muļķibu, bet kā zin teikt valdošajiem pietuvināti ļaudis- jūs pat iedomāties nevariet Kas un Kā tur notiek patiesībā, ja jūs zinātu visu patiesību nevis tās druskas ,būtu tikai divas domas- uzspridzināt vai aizbraukt uz neatgriešanos, nevis garumilgi diskutēt, aicināt, cerēt..Tā vien šķiet ,ka taisnība..
mīle
m
Kad palasu šitādu āža dirājienu,tad saprotu kāpēc Diena meklē žurnālistus.Tad jau pieklājīgāk būtu,ja jūs uz savas plikās pakaļas uzrakstītu-Šķēle ir dibens-un joņotu apkārt a.r nolaistām biksēm.,lai visi redz cik Diena ir zemu nolaidusies.Ozoliņ,paprasi atvaļinājumu
dzeris - socialdemokrāts
d
Ja Diena ko atgādina, tad A6modu9bija tāda av;ize, ja tev ko izsaka),)
jā,
j
Latvijas iedzīvotāji tik tiešām ir ārkārtīgi augsts pacietības slieksnis.
tovaris
t
Aivar, skuju taka ari tev,protams, prom no ,,musu dargas dienas,. cik ilgi vel kodisi?Tu jau juuc un pats nesaproti savu pentaru jeegu.
ārsts
ā
Lelle 15:06 Kad un kurš tautu aicinās uz barikādēm pie Jēkabkūts??? iedzer Lelle caurejas zāles tad dullums no smadzenēm uz brīdi atties
saeima
s
Paliek baisi, redzot, par ko ir pārvērties Saeimas vairākums - par totāli nekompetentu pogu spiedēju varzu...ozolins bet ozolina diena kā bija šļura tā ir tāda pat joprojām palikusi
Lelle
L
Kad un kurš tautu aicinās uz barikādēm pie Jēkabkūts???
Sociāldemokrāts
S
Ko man darīt kā lasītājam, ja katru dienu valsts centrālais laikraksts kaismīgi pauž domu: "Tā dzīvot tālāk vairs nedrīkst nevienu dienu, nevienu brīdi!" Kur mēs tā nonāksim pēc gada? Ir divi varianti: 1) neapmierinātie ļaudis turpinās katru dienu publiski lietot ļoti stiprus vārdus, kuriem neviens nepievērsīs uzmanību (tā dažreiz uz ielas uzvedas garīgi neveseli cilvēki) 2) ekstremālā sakāpinātā runāšana pārtaps par šerpu, sakāpinātu rīcību, ja jau pat ar stipriem vārdiem neko nevar mainīt. Citiem vārdiem, patīk tas vai nepatīk, bet ja "augšas nespēj un apakšas vairs nevar paciest", tad piedzīvosim revolucionāru situāciju, pēc kuras Latvijā nāks cita elite. "Diena" šobrīd ļoti atgādina lielniecisko "Iskru". Man nepatīk revolūcijas, jo no to nestā posta neviens nav pasargāts. Varbūt tomēr var vēl kaut ko iesākt ar prātu un apdomu, jo pēc pārāk stipriem vārdiem runāšanai vairs nebūs nozīmes. Vai tiešām "elite" nemaz nebaidās no fiziskā vairākuma augošās neapmierinātības? Pat es jūtos nedroši, kaut arī neesmu zadzis, korumpējies u.tt. Ja ies vaļa pa īstam, par mazu nevienam neliksies...
Vilis
V
Par valdošo koalīciju nobalsoja viena trešdaļa balsstiesīgo.
Okupante
O
Ja jau Saeimas deputāti vēl ir spējīgi spiest pogas, tad viņi ir vēl "darbspējīgi" - tā valsts prezidents diagnostē, bet varbūt tā jau ir snaudošās Saeimas paranoja - veikt vienmuļas darba funkcijas.
Sestdienis
S
Ja jau Bērziņš atturējās, Lagzdiņš, Ābiķis un Pabriks balsoja pret, bet Paegle nepiedalījās balsojumā (jo nepiedalījās tajā sēdē vispār) par "Mutatis Mutandis", tad varbūt tā nav tikai lētticība.
CRC
C
Laikam atkal bus jaiziet ielas, cits nekas neatliek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas