Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Godmaņa lukturis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k
k
jaalik par KNAB pr. aadamsons,lai izdzenaa sitos paraziitus kuri tur saradusies,dzivo uz tautas reekina.godmanis jau ir tikai marionete,vins kalpo sleseram,skeelem lembergam un paareejiem parazitiem.
jaunietis
j
Ozoliņ, Tu tak esi pilnīgi aizgājis ciet. Saeimas šņabis Štoka un Fabrika kompānijā galīgi aizmigojis skatienu. Žēl, ka SCP aizgāja pa skuju (Parex) taku. A TP braukt augumā nevajag, drīz ZZS izmetīs no valdības, tad varēsi priecāties. Praidā!
lāpītāja
l
Tik tiešam,kads tur vairs kredīts.Nav.Bet no tā jau problēmas nemainās.Pūlis nevar vadīt valsti,pūlis tikai var dusmās(kaut arī daļēji pamatotās-kaut gan to, ka paši šitādus mērgļus gadiem vēlējuši, to neapzinās)kaut ko pademolēt,kādu pa rokai pagadījušos nolinčot un aiziet majās. Tas neko nedos,tikai tvaiku nolaidīs un sabojās Latvijas tēlu. Ir beidzot jārodas veseligam,normalam politiskajam spēkam, kam kas var atbildīgi uzņemties situācijas stabilizāciju.pagaidām neredzu nevienu kas to var,jo vārdi "politiķis,politika" darbojas kā sarkana lupata bullim, neviens nevarēs bez riska sev pārvarēt to negatīvo attieksmi,pie tam, izkļūt no situācijas nav vairs vienkārši, gadiem te viss ir ačgārni darīts,tiesiskais nihilisms sazēlis,visatļautība,satrenētas shēmošanas iemaņas, un tie izmisīgie prasījumi saukt pie atbildības būs bezspēcīgi, likumiem diemžēl nav atpakaļejoša spēka - shēmu un izlaupīšanas aizsācēji jau nesasniedzami,viņiem noilgums,salaupītais ofšoros un ārzemēs,villas Floridā un Mirabellaā.Ja nu vienīgi kāds Robins Huds...bet diez vai latvietis.
laba ziņa
l
Вентспилсский предприниматель Олег Степанов предположительно находится в статусе подозреваемого по уголовному делу. Как сообщила начальник отдела прессы и общественных отношений Государственной полиции Синтия Вирсе, управление экономической полиции применило к Степанову меру пресечения. О том, какие ограничения применены к Степанову и касаются ли они его имущества, полиция информации не предоставляет..
kere
k
Par to sabiedrības pacietību.. A visu pacietīs, pilnīgi visu.. Laventu par Lbankas prezidentu vai Jdžeikaru par LV prezidentu, da jebko.. Pačalos netā, " nolaidīs tvaiku", un nokārtu galvu atgriezīsies maizīti pelnīt, tos dažus skaļākos apciemos DP , un čuš.. Mediķu streiks ,ja to tā var nosaukt, jau parādīja kas notiek ,kad personīgi jāziedo no sevis kāds grasis nesaņemtās algas ziņā.. Var tik cerēt uz vēlēšanām, un to, ka max daudz cilvēku attapsies ka ir šīs valsts Pilsoņi.
Econ
E
Piekrītu Jums, Ozoliņa, kungs, jo Jūsu pieminētā uzticība valdībai un valstij kā tādai pašreiz ir svarīga ne tikai valsts finanšu stabilitātei, bet tā veido arī patērētāju (kurus tagad Rimšēviča kungs aicina tērēt), kā arī ražotāju (kas tagad savu uzņēmējdarbību sašaurina vai pat pātrauc) nākotnes ekonomiskās gaidas.
to aga
t
Godmanim tikai iedeva jau Cūkmena nolaistu kuģi ar sūci zem ūdens līmeņa
aga
a
Godmani sir jatiesa un cietum ajamet par Latvias valsts izpostisanu, izlaupisanu, bankrota novesanu un idzivotaju aplaupisanu. Cik ilgi so mergli vel cietisim Latvija? Godmanis ir ka meris, ka posts, ka launa nolemtiba Latvias valstij, latviesu tauatai.....
WC
W
Ozoliņa kungs nu pārņēmis Godmaņa taktiku. Biedē! Ja nebūs KNAB – hana valstij. Tāpāt autors varēja jau arī minēt ka KNAB tā ne_pa_jokam saprēmējās. Parēķināju- man sanāca vidēji katram KNAB darbiniekam pa LS 700 uz galviņas! No viena puses var jau saprast -KNAB kuģis bez kapteiņa! Lai gan ja sistēma sakārtota, kam tur kapteinis? Lai ļauts atgādināt ka, neskatoties uz caurspīdīgiem konkursiem, Loskutuva kungs par priekšnieku tika vien ar Šķēles un Lemberga piekrišanu, No otras puses KNAB morāle. Šis prēmijas. Rēzeknes burtnīciņas, nebeidzamā cīņa ar korupcijas nezvēru utt. Tāpēc KNAB un DELNA ir jāapvieno= MĒRĶI UN UZDEVUMI TA ABIEM VEIDOJUMIEM VIENI UN TIE PAŠI! Lai gan mana kandidatūra KNAB priekšniekam R. Putnis. Lietaskoks. Izskolojies gan DELNĀ gan PAREX . Drēbi jau noteikti zin.
a
a
mocīšanās ar KNAB un tā priekšnieku ilgst jau pusotru gadu . Interesanti, kurš tad uztaisīja to lietussargu šovu un aizkavēja laicīgi atcelt Loskutovu.
AD
A
Diez vai kodolīgāk kā Dzeris 12:27 situāciju un tās zemūdens starumes būtu iespējams noraksturot.
d'Andris
d
Tagad Satversmes grozījumiem laika nemaz vairs nebūs ... Bičevskis tā dievojās, ka FM valsts sekretāra amats nu ir tas, kur viņš rādīs savus talantus un spēku. Kamēr neparādījās kāda "nokopjama" banka! Nāk prātā bandītfilmas, kur problēmās nonācis restorāna īpašnieks pieņem mafijas finanšu palīdzību, nododot uzņēmuma vadību tās pārstāvim. Beigās līdz kroga līmenim nolaisto iestādi nodedzina apdrošināšanas izkrāpšanai un pašu aikam nošauj, lai nemuld. Bičevki, vai tev uz "Kaupo" 3 gadu pasaules apceļojumam vieta jau rezervēta?
Archimēc
A
Dzīvošana mucā un luktura nēsāšana vēl nepadara nevienu par Diogēnu.
Dumjā
D
Vai kāds nevarētu pateikt, ko mūsu politiķi PATIESĪBĀ domā, vai tie paši tic, ka vēl joprojām tautas lielākā daļa notic viņu teiktajam? Vai viņi domā, ka tauta vēl joprojām skatās viņu mutēs, kā tas bija vakar vakarā, kad uz Dombura jautājumiem Slakteris meklē atbildi Godmaņa ģīmī? Paklausīgais skolnieks pats nespēj atbildēt... Kas zin, cik gara ir tautas pacietība?
?
?
var būt pareizāk?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas