Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozolinš: Gudeles precedents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
wapmag
w
kauns un negods! var darīt visu, un atkāpties, un nekādas atbildības. fu!
Ojārs
O
Tad iesim zagt nozagto!
lapsene
l
Nu un tad? Zagļiem atņēma, ne jau no Valsts budžeta> Cik garš, tik plats> Nu un tā Vilkaste, kam atņēma - godīgā nabadzīte?
Pauls
P
Labs raksts. P.S. Bērnu lietu ministrija nav sekretariāts. Žurnālistiem der apzināt pamatdokumentus.
Dase
D
Nihilisma paraugs- Slesers, ja tiktu nokerts ar zagtu mantu rokas, iespejams, es iztelojos, teiktu, ka es ir nevainigs, man to te iedeva paturet tikai. Paraugs, ta paraugs, bet darbi notiek tikai pec tam, kad kads to ir nostucijis. Ja nebutu izstastits, vai kads to uzzinatu jel?? Navigi bail iedomaties ko mes nezinam, kas tiek terets un zem kadiem aizsegiem citur valsts naudas.
ciniķis
c
es domāju, ka, ja Gudeles vietā būtu Ozoliņš, viņš nebūtu spējīgs uz tik godprātīgu rīcību kā amata pamešanu un atteikšanos no kompensācijas, pat, ja šo kompromātu būtu sarūpējuši kādas ārvalsts specdienesti (cik var izlobīt no pēdējiem zemtekstiem un starprindām masmedijos). Ozoliņš, visticamāk, brēktu, ka ir nevainīgs kā bērna asara, kamēr tiesa nav pierādījusi pretējo. Pretīgi ir lasīt šos viņa komentārus, tik zemiski un brīžiem stulbi tie ir. Par tendenciozitāti nemaz nerunājot.
K-K
K
... Preteji matematiskam vienojumam, divas negativas lietas(korupcijas) nerada pozitivu iznakumu etikas jautajumos, pat ne pecpadumjo Latvija !!!
K-K
K
... Radas, ka daziem politikaniem tomer piemit zemapzinas speja atskart, kas ir labs un kas ir launs, un veseligs prats, neskatoties uz visu to kas vilina vinus krist dzilak pasizraktaja korupcijas bezdibeni !!!! Apsveicu Gudeli, iedzertu tasi kafijas ar so damu vienalga kad un kur, lai pateiktos par pirmo precedentu koalicijas politikanos uz Ceturto Atmodu ...!!!!
Apalītis
A
Diez vai sapratīsi. Bet ir jāpasaka - tev ir sīka dvēselīte, draudziņ.
!
!
Ilgi gan gulēji!
e-paraksts
e
Dažu vienlīdzīgāku dzīvnieku fermā , to, kuri vienlīdzīgāki par citiem, sākusies liela rosība, jo pavīd maza cerība tikt vaļā no nīstā Loskutova. Pat mazie, aklie racēji sarosījušies.
?
?
Un VVF?
sise
s
nu bet klau, man tomēr šķiet, ka gudele radījusi ļoti pozitīvu precedentu ar savu godprātīgo attieksmi. aizgāja un kompensāciju arī neņēma. turpretī tāds šlesers 100 gadus nekur netaisās iet. vienā valdībā skandāla dēļ aizgāja, bet - kur nu! - tas tak netraucē viņu nākamajā kā štikam būt klāt atkal!!!
nazi
n
Mani interesē, kā Ozoliņš attaisnos Loskutova un Strīķes neprofesionālismu. ---------------------------- ------------------------------ ------------------------------ - Ko tu tur murgo ??? Kamēr Godmanis par savu augsto "profesionālismu" vēl nav notiesāts vismaz uz 900 gadiem, nav jāmeklē blusas KNAB kažokā.
psihiatrs - ojārs
p
Viņi turpina domāt, tas ir pareizi , bet tu gan laikam sen jau to nedari.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas