Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Inflācija — 50%?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arnis
A
Zagšana , tā jau ir norma mūsu valstī !!! Katrs kas ir nopelnījis kādu latu savām rokām padomātu kur naudu ieguldīt ,nevis notrallināt... Mūsu deputāti naudu nepelna , bet sēž uz nodokļu maksātāju pleciem , bērnu pabalstiem , pensijām ...............
Lāpītāja.
L
Par reformu valsts pārvaldes personāla apmaksā runa kopš 90 -desmito vidus(var pat apskatīt preses arhīvos)katrs premjers kurš nāk saka, ka brīvi traktējamo piemaksu un vadības līgumu nebūs, būs atalgojuma sistēma kurā būs profesiju kategorijas un algu samaksas skala.Tālāk par runām tā arī nav tikts. Tas tādēļ, ka ne no viena solītāja netiek prasīta atbildība par padarīto vai neizdarīto, var nākamreiz solīt atkal. Kamēr neīstenosies dzīvē tas kas MK rakstīts uz sienas kopš pirmās republikas laikiem VIENS LIKUMS-VIENA TAISNīBA VISIEM! tikmēr tā arī mūs visus gan apkopēju, gan policistu, gan skolotāju turēs par muļķiem.
baac
b
'nopērc- pārdod' ekonomikas sekas...
Milla
M
no comment... ministra alga - 2162 Ls, pensionāra pensija ~ 120 Ls.... trūkst vārdu.... varbūt varētu vienu mēnesi ministram to algu noņemt un samaksāt kādiem pensionāriem komunālos pakalpojumus, medikamentus, pārtiku? zemiska valdība...
Vuarzazi
V
No Valsts Statistikas: pasreizeja valdoso partiju koalicija, savu tris valdibu laikaa, ir atbildiga par 41.7% inflacijas. pasreizeja tempa 50% sasniegs oktobri.
Faktiski
F
ļoti labs barometrs kā noteikt kas mūs īstenībā sagaida- paskaitīt cik mūsu " vadoņi" sev pieplāno..., info ta viņiem reāli vairāk, tāpēc arī cepjas ka tik nezaudē savu " dzīves kvalitāti". .Kalpu dvēsles pēc barona nāves jau vienmēr ļepatoja uz pieliekamo pēc desām..,lūk apmēram šādi tipāži mūs vada kopš 1991.gada..
Apalītis
A
Viens no divi - vai nu mēs esam muļķi, vai kaut kas šai valstī nav riktīgi.
statistika
s
Nu premjera reālā alga pēdējos gados ir tikai samazinājusies atšķirībā no apkopējas. Tā kā nav ko "gudri" spriedelēt par milzīgo kāpumu, demaģoģija vien. Vispār jau tiesības ieņemt šo amatu varētu izsolīt - cik cilvēks ir ar mieru maksāt, lai būtu premjers; interesenti atrastos.
Svins
S
vispār jau tas nav taisnīgi - piesaistīt algas inflācijai augstākā līmeņa vadītājiem. kas ir pēc būtības inflācija? patēriņa groza cenu pieaugums. tie, kuri pelna premjērministra līmeņa algu, nekļūst īpaši nabadzīgāki inflcācijas dēļ, jo pērk to pašu sviestu ko apkopēja. tikai ar to atšķirību, ka apkopējai to sviesta izmaksu īpatsvars kopējā patēriņa grozā ir daudz lielāka nekā premjērministram. tāpēc es ierosinātu cienījamajiem politiķiem algu piesaistīšanu inflācijai tikai zemākajiem ministriju ierēdņiem. jo vairāk tu saņem, jo mazāk uz tevi attiecas inflācija. no ok, sliktākajā gadījumā to pasākumu varētu kaut kā indeksēt ...
PATIESIIBAA
P
Vispār jau apkopēja, kas strādā 8h 5x nedēļā Rīgā mēnesī vidēji saņem vairāk nekā Aivars Ozoliņš Dienā. Varbūt tas izskaidro rakstu kvalitāti...:)
lno
l
Kā var "darītājiem" nemaksāt - tāds ir jautājums:))
baac
b
es tikai nesaprotu vienu - kas par šīm un citām algām valstī tiek saražots? ar ko tā kļūst turīgāka? vienkārši domājot - jo lielākas algas, jo priecīgāki peļņas tīkotāji un cenas atkal augšā... tāda tirgoņu lieta vien sanāk, bet vispār es laikam daudz ko nesaprotu...
Lavīze
L
Kā runas vīri lemj, tā ir! - latviešu mantra. Pat Sudrabai nav ko piebilst.
Marika
M
cik viņi tomēr tālu no mums dzīvo. žēl tikai tas, ka pēc pāris gadiem viņiem pietiks tikai uztaisīt smukas reklāmas un mūsējie viņus atkal sabalsos tais pašos krēslos iekšā.
dzeris
d
Patreiz notikusi vēl viena Latvijas okupācija, - Latviju okupējusi pašu ievēlētā saeima, valdība un tās iecelta ierēdņu armija, kas absolūti bez kontroles un kā paši grib var tērēt okupēto, t.i. pārējo iedzīvotāju naudu, ko tie viņiem maksā nodokļu veidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas