Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Īpašuma tiesības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mkmm
m
Katram ir tiesības uz viedokli,tiesības to izteikt.Vienlaikus pēc tā var spriest par viedokļa paudēja garīgo līdzsvaru...
dzeris - pragmātiķe
d
Jūs absolūti nekā neesat sapratusi no tā. ko gribēja t.s. "lietussargu rev." dalībnieki.
Donalds
D
Es arī piedalījos tajā lietussargu būšanā un lepojos ar to. Izskatās, ka nākošreiz, lai uzlabotu "komunikāciju", vajadzēs iet ar golfa nūjām.
neitro>pragmatiķei
n
Un pārmetot pašreizējo krīzi „darītājiem”, kas nu nez ko sadarījuši, vienīgais, ko īsti pārmest, būtu ekonomikas karsēšana, ceļot algas un pensijas, ļaujot vairāk pelnīt un uzvārīties – akurāt tas, ko tauta taču tā vēlas, ka gatava streikot un piestaigāt uz referendumiem. ____________________________________________ ____________ Paņemt kredītu un izmaksāt algās jau nu gan nav nekāds prāta darbs. Jeb pārdot vienu un to pašu zemesgabalu katreiz dārgāk, tā būtu tā pelnīšana? Tā ir klasiska piramīda, kura tikai likumsakarīgi var beigties ar bankrotu. Kāda jēga bija tik strauji celt algas, ja tagad tādā pašā tempā vajadzēs samazināt? Kāds te pragmatisms, vien liela muļķība, nekas vairāk.
pragmatiķe
p
Kā raksta Ozoliņš, demonstranti pirms gada prasīja atpakaļ savu valsti… Izklausās jau skaisti un pareizi – vara pieder tautai, kas ir demokrātijas pamats. Tikai ir viens liels „bet”. Šie demonstranti un pārmaiņu saucēji ir sajaukuši vienā katlā skaistas nacionālas vīzijas un principā pamatotu piesardzību pret Krievijas ambīcijām ar kreisu, no sociālisma mantotu domāšanu pēc principa „atņemt un sadalīt”. Proti, dzīve uzlabosies, kad Knabs visus kārtīgi izpurinās, kaut arī galvenā problēma jau ir vērtību vairošanas nepietiekamībā. Un pārmetot pašreizējo krīzi „darītājiem”, kas nu nez ko sadarījuši, vienīgais, ko īsti pārmest, būtu ekonomikas karsēšana, ceļot algas un pensijas, ļaujot vairāk pelnīt un uzvārīties – akurāt tas, ko tauta taču tā vēlas, ka gatava streikot un piestaigāt uz referendumiem.
Jautris
J
Es nervus nebojāju. Man šiodien tāds labsirdīgs noskaņojums, domāju mazliet pakomunicēt aqr ideoloģiskajiem pretiniekiem. Es gan sliecios uz Slesera pusi. Viņam vienīgajam vismaz kāda vīzija par valsts attīstību ir. TP izskatās kā izlaists balons. Dukas vairs nav.
dzeris - Jautris, Sviests
d
Kad jūs paklasusos, jūtos tā, it kā dzirdētu Krievijas TV pirmo kanālu - visi, kas neatbaslsta šo te zaglīgo valdību - ienaidnieki, ārpusē arī ienaidnieki, kas caur iekšējiem ienaidniekiem mēģina destabilizēt situāciju mūsu visp. labkl;ājības valstī un nogāzt šo te vislabāko valdību pasaulē. Nu pilnīgākais krievu 1 kanāls ar savām sazvērestības teorijām!
AD
A
Laikam aizritot paliek politiķu mantojums. Vienalga kā to vērtētu politologi, paliekošais vienmēr ir tautas vērtējums. Parasti tas ir ļoti kodolīgs - pāris vārdi, ne vairāk. Piemēram, „Ulmaņa laiki” vai „krievu laiki”. Šķiet, šāds kodolīgs raksturojums sāk veidoties arī TP valdīšanas gadiem. Es domāju terminu, kurš tikko kā izskanēja Edvarda Lūkasa intervijā – KALVĪTIZĀCIJA. Vai Kalvītim un viņa partijai par to būtu pamats lepoties, tā nu ir cita lieta.
Sviests
S
Ko tu velti dzesē muti un beidz nervus kopā. Ar Dzeri sen jau vis skaidrs, tāpat kā ar Dienu. Zaglīgus knābīšus ceļ debesīs, neizprata referenduma jēgu. Es arī atbalstu tautas tiesības atlaist saeimu, bet ne tādā redakcijā, kā tas tika likts priekšā. Nav jēgas neapmierinātajiem stāstīt par jaunattīstības valsts uzbūvi un par ārējo spēku iejaukšanos, lai degradētu valsts stabilitāti. Vis ir tendēts uz viena nopietna spēlētāja izstumšanas no ierindas, lai "svešie" pārņemtu teritorijas vadīšanu. Nekad neesmu balsojis par TP, bet tagad noteikti to darīšu, lai tik populisti netiek pie varas. Apgriezīsies tāpat kā Einis, ļimonu savāca un cilvēciņiem vienkārši uzspļāva...
Jautris
J
Kā ekonomists vvaru tev teikt, ka deflācija būs daudz nepatīkamāka kā Kalvīša inflācija. Jo inflācija nāca kombinācijā ar strauju ekonomikas izaugsmi un vēl straujāku algu pieaugumu, bet deflācija būs kombinācijā ar bezdarbu un ekonomikas vispārēju panīkumu.
Jautris
J
Esmu politiski aktīvs, bet ir gadījumi, kad pilsoniskā aktivitāte izpaužas neejot uz nekvalitatīvien pasākumiem. Politiskā loģika ne vienmēr rāda, ka taisnākais ceļš ir pareizākais. Konkrētā gadījumā par referendumu vienīgā pilsoniski aktīvā pozīcija bija nepiedalīties šajā referendumā, lai izglābtu valsti no pilnīgi vājprātīga rezultāta. Es to darīju un ar to lepojos, bet tos kas gāja uz referendumu atklāti izsmeju un visādi cenšos kaunināt. Manās acīs cilvēks, kurš gāja uz referendumu ir diezgan aprobe'žots un patstāvīgi domāt nespējīgs.
zoja
z
un vislabāk man patīk Kalviša izteiciens, ka inflācija jau nebūšot mūžīga. Āfrikas 100 0000% inflācija pierāda, ka tā var turpināties ilgi jo ilgi un procentuāli sasniegt daudz, daudz lielākus apjomus nekā 17%. Āzis par dārznieku
dzeris - Jautris
d
Manā vietā jau atbildēja 2jautris.
2 jautris
2
Valsti grauj pilsoniski un politiski neaktīvi cilvēki, nevis viedokļu daudzveidība. Proti, ja pilsoņi ir politiski aktīvi, tad brīdī, kad ir ierosināta Saeimas atlaišana un viņiem šķiet, ka šī ir ļoti laba saeima un to atlaist nevajag - viņi arī aiziet un nobalso par to, ka atlaist nevajag un viss ir kārtībā. Paradoksāli, bet jūsu paša, Jautri, uzstādījums ved atpakaļ uz padomju sociālisma valsti, tika ne tādu, kur dominē krievi, bet gan ultralabēji nacionālisti, t.b. - viens, konservatīvs viedoklis, kas pakļauj visus pārējos un diskusijās par problēmu VEIKSMĪGĀKU risināšanu neielaižas. Man šāda pieeja nešķiet simpātiska. Ak, nu, jā, bet es taču noteikti esmu pederasts-sorosīts, nu jā, nu jā %D
Jautris
J
Nezinu cik tev gadu, bet es labi atceros laikus, kad Latvijas valsts nebija un mani pa čeku vazāja. Tagad Latvijas valsts pastāv un tas man rada prieku. Taču spēcīga valsts vara acīmredzami nepatīk spēkiem nedz Austrumos, nedz Rietumos. Tad nu šī valsts vara tiek visādi grauta un vājināta. Izmantojot 'tadus cilvēkus kā tu. Atbildi uz vienu jautājumu. Ar ko ši koalīcija ir sliktāka nekā iepriekšējās? Tās, kuras tevis tik iemīļotā Diena cēla vai debesīs. Atgādinu, ka savulaik Diena bija lielākā Šķēles slavinatājā. Kāpēc agrāk Šķēle bija labu labais, bet tagad sliktais? Tad, kad privatizēja pārtikas uzņēmumus tad Elertes m'\ilulis, bet tagad kretīnu kretīns. Esmu ilgu laiku politiskajos procesos un vairs nevienam Dienas vārdam sen jau kā neticu. Un tev arī ieteiktu mazliet kristiskāk pieiet viņu propagandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas