Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Īstā runa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to SilvijaG,
t
Kas tad vinu ieceela par to "Savas latviešu tautas prezidents"? TP deputaatelji? :))))
SilvijaG,
S
Pēc Prezidenta pēdējām darbībām , esmu pārliecināta, ka viņš uz savu jautājumu,"KAS ES ESMU?"var droši atbildēt ': Savas latviešu tautas prezidents, un , lai beidz nelabvēļi ņirgt un pulgot, nav tas mirklis, kad jāķīvējās!
Maška
M
Nožēlojami un rūgti bija skatīties Ķibilda un kompānijas "vērtējumus". Absolūti tukšs cilvēks no savas tukšās reklāmas nozares viedokļa kritizēja prezidenta runu, nemeklējot tajā saturu, bet prasot, lai mums "pasaka priekšā, kā dzīvot rīt" un "dod vīziju". Bērnišķīgi un bezatbildīgi.
Maška
M
Absolūti, absolūti piekrītu katram Ozoliņa vārdam. Zatlers nav veikls orators un aktieris, taču rīkojies viņš ir aktīvi un labas gribas vadīts.
reality
r
Cāļus skaita rudenī.....
vilis
v
Labs raksts.Komentaros maz pozitiva.Par Dombursovu - manuprat abi bija limeni.Domburu vajadzetu studet visiem Latvijas televiziju un radio intervetajiem ka jaruna ar cilvekiem.Ista paraugstunda.Par Prezidentu - milziga izaugsme.Briva izturesamas,mak turet augumu,mimika dziva,atbilstosa situacijai.Atbildes logiskas,var redzet ka nav ieprieks iemacitas.Parfrazejot Arvidu Griguli - Rudijuma sarni ir nogajusi un mums ir viens liela kaluma virs vairak! Ar lepnumu veroju 3 Baltijas Prezidentu tiksanos.Vislabak patika musejais.Velu vveiksmi atlikusa 3/4 prezidenturas laika!
TangoArgentiino
T
Lai gan esmu Ozoliņa kunga oponents, tomēr no visiem žurnālistiem, kuri snieguši prezidenta rīcības novērtējumu pēdējo mēnešu gaitā, viņam tas izdevies vislabāk - pēc būtības. Man šķiet, ka ar vai bez padomnieku palīdzības, bet Zatlers, kā prezidents, ir pacēlies dauzu acīs : )
Zilā govs
Z
Jā, mums katram ir viena balss - ko atdot vai neatdot! Mums ir tiesības arī "balsot ar kājām"! Izvērtēsim rūpīgi - vai ir vērts atbalstīt šo absurdo vēlēšanu sistēmu un pašiem savām rokām iecelt neliešus sev par kaklakungiem. Mums ir izvēle.
to Pastnieks
t
tev bija kas iekraats??? Kuram bija? Tiem 2% miljonaaru, kas muus 20 gadus laupiija? Tiem jaa, tie jau tagad arii slikti nedziivo un par dziivi nesuudzas
Pastnieks
P
Velns parāvis, kāpēc jādomā par izdzīvošanu? Vai pie mums ir bijis karš? Kur viss palika kas iekrāts, kāpēc viss ir tīrs kā izslaucīts? Esmu ar mieru paciest neērtības, bet lai man paskaidro kā tas radās! Bet prezidents atstāja tos pašus nemākuļus turpināt idiotismu.
ha ha
h
Ozoliņ, Ozolīņ! Kā nu tā var! Zatlers taču NAV TAVS PREZIDENTS!!!
Vija
V
Zatleram nekad nepiedošu, ka vēlēšanās tikt prezidenta krēslā bija tik liela, ka pieņēma sabiedrību un sevi pazemojošus noteikumus šī mērķa sasniegšanai, taču šoreiz piekrītu Ozoliņam, jo mums visiem ir jādomā par Latvijas un mūsu visu izdzīvošanu. Jāatmet nepatika, aizvainojums un jāņem palīgā veselais saprāts.
Pastnieks
P
Daudzi Eiropā saķer galvas un ir šokā redzot, kā Latvijā nesodīti ņirgājas par savu tautu. Saka, pie mums tas nav pat iedomājams. Jūs, tur augšā, jums zemu jāklanās tām pašām tantiņām, kuras kārtējo reizi jums devušas iespēju palikt pie siles, noticot atkārtotiem solījumiem laboties. Tikai labsirdīgu tautu ir iespējams tā āzēt, melojot, un melojot, un atkal melojot. Bet prezidents vienkārši nezināja, kā iziet no situācijas. Konsultējās ar tiem pašiem, kuriem pats piedraudēja. Konsultējās stundām, līdz žēlīgi ļāvās pierunāties. Vēsture noteikti to atcerēsies.
bi
b
Nu, uz to jau atkal labeejaas bandiitiskaas partijas spekulee. Redz, pameeginiet tik muus atlaist, tad visi badaa nomirsiet, jo mees taisiisim prieksveeleesanu reklaamu un vairs nepiejemsim atbildiigus leemumus, bet nodarbosimies ar populismu. A ja atstaasiet muus un kaadreiz sii Vispasaules kriize beigsies pati no sevis, tad uz naakosajaam veeleesanaam varees labeejie iet saukli: _Mees izglaabaam valsti! Tikai mees to speejaam! Uraa! Veeleit tapeec atkal par mums_ .. un tad tocno buus tiesi taadi pati Saeima peec naakosajaam veleesanaam, kaada jau ir sii .. :(
lno
l
Tauta esot mazigliitoti veeleetaaji, taapeec iistajam gudriniekam ir jaapienem leemumi taas vietaa, kaut tie neatbilst tautas veelmeem (vairaak kaa puse no Latvijaa palikusajiem veelas nekaveejosu siis Saeimas atlaisanu un jaunas ieveeleesanu). __________________________________ Vai tad tikai Zatlers ievēlēja šo saeimu, tu nepiedalījies? Ja tauta bija tik gudra, kādēļ tad klausīja pozitīvistiem? Šobrīd atkal tautag udra - saeima nekavējoties jāatlaiž! Interesanti, ko tauta teiks, kad vairs nesaņems algas un pensijas?:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas