Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Kalvītis atsāk «strādāt»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Ozoliņš kā no Zviedrijas atbraucis, Maizītis nemaz gribēdams nevar izglābt Loskutovu, gribēdams! Ja viņš glābs Loskutovu, tak abi ieies cietumā, abi! P.S. Ozoliņam jāizlasa Satversme:)))
Dispčers Kļavinsh
D
Hi hi hi, viss dispečerdienests skaļi norēcās par dažu komentētāju ideju, ka tauta var pamosties un tauta visu saprot... mēs jau sen esam piefiksējuši, ka tautai interesē glamūržurnāli, zvaigzņu šovi un alkohols ar enerģijas dzērieniem. Tā nu pa kluso varu pačukstēt, ka patiesībā tauta ir tāda interesanta masa, kas vēršas pret saviem aizstāvjiem un līksmo par tiem, kas viņiem čurā uz galvas, bet saka, ka lietus - skatās asarām acīs uz debesīm un priecājas par šo "lietu".
Dispčers Kļavinsh
D
Hi hi hi, viss dispečerdienests skaļi norēcās par dažu komentētāju naivo ideju, ka tauta var pamosties un tauta visu saprot... tak mēs jau sen esam piefiksējuši, ka tautai interesē glamūržurnāli, zvaigzņu šovi un alkohols ar enerģijas dzērieniem. Tā nu pa kluso varu pačukstēt, ka patiesībā tauta ir pilnīgi idioti, kas vēršas pret saviem aizstāvjiem un līksmo par tiem, kas viņiem čurā uz galvas, bet saka, ka lietus - skatās asarām acīs uz debesīm un priecājas par šo "lietu".
Alvis
A
Paldies Ozoliņa k-gam par precīzu KABA graušanas sistēmas atainojumu. Laikam tā ir vienīgā avīze, kas stāsta patiesību par notikumiem šajā, teikšu drūmajā, totalitārajā, valstī, par tautas partijas posta darbiem. Viņi spēja pat pazemot valsts prezidenti Vairu Vīķi Freibergu nepasniegzot ziedu pušķi. Tāds varas pašcieņas trūkums? Tagad izvērsuši cinisku apmelojumu kampaņu par pensiju likuma grozījumie, veic politisku pretaģitāciju uz nodokļu maksātāju rēķina, sapulcēs Talsos un Kauguros u.c. izplata ķengas par Aigaru Štokenbergu, par ko teikts Delfos kādā komentārā, kura sola izdarīt "pasūtiījumu" KNABAM pārbaudīt šdas politiskas darbības likumību uz nodokļu maksātāju rēķina. Varbūt var arī šādu žurnalistisku izmeklēšanu veikt arī "Diena", par ko izsaku lūgumu, un atreferēt savā laikrakstā. Tas būtui svētīgs darbs un ŗanžajiem būs ko teikt, ka šis ir politiskas pasūtījums.
nifjodas
n
Ja agrāk Dienas komentētāji portālā vairāk rupji lamājās, tad tagad ir tendence pastiprināt idaloģiju caur komentāriem. Piemēram segvārdu Ērglis, Zvirbulēns va ABC lietotāji, cik Diena jums par šo darbiņu maksā? Varbūt biežāk mainiet savus nikus.
Pilsonis
P
Vai Kalvītis varētu 40 taktis paklusēt. Sāk jau apnikt! Tā spiegšana atgādina siventiņu spiedzienus pie pustukšas siles
ABC
A
Mūsvalstī var gaidīt, ka prezidenta vietā runās Rīgas pils sētnieks. Teitan ir Aizspogulija, kur viss ir iespējams, arī tas, ka smagsvara auns uzdodas par slepeno dienestu speciālistu un analītiķi, bet Bārtuļa vepris par ekonomikas speciālistu.
Troll
T
Par pazudušo naudu... var berzēt rociņas, ja vien pats (vai kāds speciāli iesūtīts Bodis) nav piestrādājis pie naudas pazušanas, par ko aizdomas sabiedrībā kļūst aizvien lielākas...
aus.
a
Nesapratu, kas ir M-16. Tekstā izteiktām domām piekrītu.
milics
m
Atkal tas Kalvītis lien iekšā ar savu demagoģiju. Man gan liekas, ka viņš arī pats ir to noorganizējis, lai kompromitētu KNAB un Loskutovu, jo tie ir uz pēdām milzīgām vadošo darboņu nelikumīgām darbībām.Kā saka-dibens svilst.
Pareizi!
P
...tam vajadzētu nevis kaut ko "apdzēst" sabiedrībā, bet gan likt saglabāt modrību. = Tieši šis gadījums ar lauksaimnieka Bērziņa muldēšanu, ar Puzes mocekļa uzņemšanos būt par vidutāju un provokatoru un pielīst Tautas partijas mafijai (, kura pati viņu pirms gada pēc Maskavas lūguma iesēdināja) liek tautai nezaudēt modrību. Un par to šitiem mērgļiem paldies, - MĒS NEATSLĀBSIM !
Kurmītis
K
Hi-hi vai tiešām nesaprotat, ka Bodem tiek aibrīvota un sagatavota godīgā ceļā nopelnīta jaunā darba vieta!
@
@
Ja tā nebija provokācija, kādēļ mēs redzējām informācijas noplūdi un apgriezti loģisku subordināciju - ziņnesis bija nevis ĢP, bet gan zemnieks Bērziņš? Vai tagad var gaidīt, ka, piemēram, Latvijas Bankas presesvīra vietā runās Centis Ūbele?
jūrmalniece
j
Koalīcijas metodes paliek arvien lētākas. Neticu muļķībām par pazudušo naudu KNAB, pat prasti banku aplaupītāji rīkotos saprātīgāk - tā bija provokācija. Attiecībā uz modrību. Domāju, ka koalīcijai pēc rudens notikumiem, ar Zatlera svētību bija laiks atgūties, un šobrīd LV politikā viss jau ir saplānots - esošās valdības krišana, pašvaldību vēlēšanas utt. Kalvīti un Bērziņu vispār nav vērts komentēt - marionetes.
Vits
V
Paldies Ozoliņa kungs par Jūsu rakstu. Priecājos, ka tas caur e-Dienu ir pieejams daudz plašākam lasītāju lokam. Varbūt beidzot cilvēki sāks vairāk domāt un analizēt, kur šīs mantkārīgo un nekaunīgo politisko negaušu kliķes ved Latviju un kādu "derži mordas" ķārtību grib pie mums ieviest.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas