Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Kas ir kaitīgi?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
waffen ss
w
komuunistu sekretaarus sen bija laiks laternaas pakaart.
Madris
M
Ja man 10 gadus borētu, ka esmu kamielis ,tad es arī sāktu spļaut kā kamielis.
Leiputrija
L
Hūte tak nav nekāds parasts jānis! Viņš ir bagāts un ietekmīgs. Un, protams, tāpēc pelnījis citu, daudz vienlīdzīgāku attieksmi pret sevi.
tai CK
t
Lembis jau pats ar savu uzvedību un klaunādi izraisa tādu reakciju, kas, tu tiešām tici, ka viņš tik slims?
Ieva
I
Jautājums, kurš te ņirgājas? -jo, ja esi slims, tad ievēro saudzējošu režīmu un ārstējies, nevis drasē pa pasākumiem, kuros bez tevis var brīnišķīgi iztikt! Ja esi noraustījies no elementāras operācijas (tas attiecībā uz mugurkaulu), tad nav ko mirstošo gulbi tēlot ar to krādziņu! Un visbeidzot, nevajag sevi uzskatīt par vienīgo slimo Latvijā, un cerēt, ka neviens nesapratīs, ka tā slimošana ir vismaz par 90% uzvesta. Kaut vai tāpēc, ka ķirurģijas nodaļās cilvēks ierodas uz operāciju un tiklīdz sabilizēts, dodas prom, nevis taisa visādus mistiskus terapijas kursiņus!
CK
C
Cilvēkiem, kuri ņirgājas par visu, tajā skaitā citu cilvēku veselību viss nāk atpakaļ. Ja nu vienīgi daži Dienas žurnālisti sevi iecēluši etalona statusā.....
Ieva
I
Es ierosinu humora pēc, lai "Diena" kaut vai pāris saviem žurnālistiem apmaksā (jo citādi būs ilgi jāgaida) tādu kārtīgu izmeklēšanu: galviņa un muguriņa ar MRI, galvas smadzeņu asinsvadu angiogrāfija, sirsniņu, lai izmeklē ar zondi, gremošanas traktu no augšas un apakšas, vairogdziedzeri utt. -varu derēt, ka atradīsies Dieva zīmes un tad būs jautājums kā to visu traktēt: vai no tā aspekta, ka indivīds principā kust un par dzīvi īpaši nesūdzas vai arī "ak šausmas! Nekavējoties piešķirt invaliditāti un ieviest visaptverošu visu Latvijas iedzīvotāju skrīningu!"|
no laukiem
n
Nezinu, kā tur ar to veselību patiesībā, taču, dažus mēnešus pirms aresta žurnālā "Klubs" uz kādām 6- 8 lpp. bija intervija ar šo potenciālo "invalīdu' (kas netic sameklējiet bibliotekā), kur cita starpā viņš lielījās ar savu veselību un teicamo sportisko formu. Man domāt, ka diagnoze tomēr vairāk velk uz "laventozes" pusi.
kardiologs
k
es slimoju taisni ar to slimiibu ko Lavents simuleeja , ja saakas leekme , sirdsdfarbiiba paatrinaas no 65 uz 160 sistoleem , ar daktera paliidziibu ievada veenaa preparaatu un peec 10 minuuteen tu esi darba speejiigs , nevis guldaams gultaa un atrauts no tiesas procesa, Stradiņa kliinikaa bija kauns laist taadu muļķi un Lventu izsvieda araa , kaa nekaa vesels cilveeks , bet pa naudu to paarķeera citi dakteri , Aivars jau biku gudraaks , koronaaros asinsvados viņa vecumaa katram var atrast nogulsnes , nu labi izšrotees un var atkal staaties tiesas priekšaa, bet varees atkal simuleet komplikaacijas , vispaar tev Aivar labaak liidz tiesai vajadzeetu nomirt , nevajadzees tracinaat dakterus , a invaliditaate par šaadu nieku nepienaakas , vieniigi ja iedziivojas infarktaa ko arii neizsleedz vienaa gadiijumaa no miljona ( trombs) esmu vairaakkaart atziimeejis , ka šitaa slimiibu klizma piemeklee tikai tos bagaatos kuriem draud tomeer ieseesties, bet liidz naakošajaam veeleešanaam veel var likumdošanaa un tiesvediibaa visaadus briinumus sagaidiit...
Ērglis
Ē
Ozoliņ, nu kāpēc raksti tik neskaidri par tēmu, par kuru viss ir skaidrs? Procesu apturēja sakarā ar apsūdzētā slimību, taču tas atsāksies, līdz Lembergs būs atpakaļ uz pekām un varēs sniegt liecības. Tas, ko Aivars cenšās izdarīt, ir veikt juridiskas manipulācijas. Ticu, ka ar veselību nav sevišķi labi, bet šaubos, ka viņš neizplānoja šo operāciju un likšanos slimnīcā tā, lai nevarētu tikt uz prokuratūru.
dzeris
d
Tā "operācija, "cik saprotu, ir koronāro asinsvadu tīrīšana ar zondi, ko ievada pa iegurņa artēriju, un tā ir absolūti netraumatiska manipulācija, tas Latvijā darīts tūkstoš reižu, pēc tāds manipulācijas 2 -3dienā raksta mājās.Es no sirds novēlu Lembergam labu veselību, bet, izskatās, te būs Laventa variants nr.2, un neviens nav ieinteresēts šo te ņirgāšanos par tiesu sistēmu, valsti un sabiedrību pārtraukt, ja tev ir nauda, tu vari būt drošs, ka cietumā jāiet nebūs. Priekš kam tad ir tā cietuma slimnīca? Kārt'ejo reizi tiek grauta ilūzija, ka visi ir vienlīdzīgi likuma priekšā. Vai tad nevar izstrādāt cietus kritērijus, kad var ārstēties cietuma slimnīcā, un kad jāarstējas ārpusē, un lai par to lemj ārstu komisija, nevis kāds naudaskārs dakterītis, tomēr grūtāk būtu nopirkt, kaut arī var, te tak Latvija. Katrā ziņā, te būtu konkrēta lieta, kurai Zatleris, kā bij. ārsts, varētu pievērsties, tukšas sprediķošanas vietā, kopā ar juristiem utt. Bet laikam visi ieinteresēti atstāt, kā ir, saprot, ka katrs var būt Lemb. vietā.
sirds
s
Lembim sen nav SIRDS
Ieva
I
Esmu redzējusi cilvēkus, kam ir taisītas tādas "operācijas" kā Lembergam acīm redzot taisīs, un viņi ir priecīgi, ka visu var atrisināt tik vienkārši, neko vaļā negriežot....Bet vispār sen jau bija laiks dakterīšiem izskaidrot, kas Lembergs par mirstošo gulbi. Tikai laikam baidās, ka savāksies kāds bariņš krietni slimāko un nožmiegs "pacientu".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas