Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Kentauru parāde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Padomju laika bija Izteiciens - kas tirdzniecība nostrādājis 5. gadus, tos var bez tiesas sprieduma sēdināt cietumā, tads izskats ka " daudzus tautas kalpus " varētu bez sprieduma...
meitene
m
man vienkaarshi raudaat gribas! skumjas un riebums paarnem domaajot par LV!!!!
Smaida
S
Noklausījos šīrīta Latvijas radio 1 interviju ar J.Maizīti. Vai "vecais vilks" , LTF aktīvs cīnītājs Godmanis arī zaudējis ticību , ka iespējama tiesiska Latvijas valsts, un ir pakļāvies TP un pārējo, kam KNAB traucē dzīvot ,spiedienam? J.Maizīša komisijas darbam atvēlētas tikai 2 darba dienas. Ir tak jāizvērtē un jāizmeklē, un valdībai ( un arī SABIEDRĪBAI!) jāsniedz objektīvs atzinums, kas balstīts uz faktiem, nevis tikai jāpauž viena vai cita komisijas locekļa viedoklis. Man arī ir savs viedoklis, proti- uzskatu, ka KNAB Loskutova vadībā strādā tiesiskas valsts labā. Godmanis apņēmies samazināt valsts budžeta līdzekļu izlietojumu par 100 miljoniem latu. Varbūt vispirms iekasēt KNAB konstatētos partiju vēlēšanu kampaņu laikā pārtērētos līdzekļus? Par tiem esam it kā aizmirsuši. Un tad sarēķināt, cik stipri sabiedrībai jāsavelk siksna. Vai sabiedrībai atkal jāsanāk Doma laukumā jaunai- Līgo ( vai 17.jūnija!!!) revolūcijai? Vai sabiedrības viedoklis nav NEKAS?!!!
Incis
I
Naudas pazušanā saskatu tikai kriminālu nodarījumu , par kuru jāierosina krimināllieta . Tas ir tāpat ,ja manā mājās ielaužas zagļi ,kamēr es esmu darbā un iztīra to. Vai tad mani par to izmet no mājas !
Santīms
S
Secinu, ka 19. jūnijā ar lietussargiem, saulessargiem, dakšām, govīm, piena kannām, cukurbietēm u.t.t. pie Saeimas kārtējo reizi jāatgāda kliķei, kam pieder vara Latvijas Republikā
zvirbulēns
z
Elkdievība Ozoliņā sēž dziļi, jo dziļi :))) Latvija ir latviešu valsts, lai ko arī neteiktu Ozoliņš.
monitors
m
Ozoliņa komentārs pasaka tikai to, ko domā daudzi. Tā ir mērķtiecīga akcija nevis reakcija uz tikko gaismā nākušiem faktiem. Un vadītāja vaina šoreiz izriet no tā, ko viņš padarīja, nevis no tā, ko nejaudāja izdarīt. Esmu pārliecināts, ka problēmas būs tikai intrigu vērpējiem. Loskutovam nebūs nekādu problēmu.
jaunietis
j
Tradicionālie Ozoliņa pusnakts murgi - nekā jauna - viss samests kopā vienā lielā šļurā.
+++
+
Aivara Ozoliņa darba metode, tāpat kā citiem publiskās domas manipulatoriem, balstās uz emocionālu iespaidošanu. "KNAB iznīcināšana", protams , skan gana dramatiski... Bet. Vai tad tiešām sakompromitētā Loskutova persona ir vienīgais KNAB darbības garants. Kā gan var būt, ka šis superloskutovs ir radījis kantori, ko tik viegli var sagraut? Aivar, vai Tu pats tici Loskutova neaizstājamībai?
Optimists
O
Godīgi ir jāsaka-Loskutovam ir jāaiziet un viss.Galu galā ,zinot,ka dzīvo stikla mājā,ir jābūt gudrākam un viltīgākam.Principā KNAB ir rēķinu kārtošanas iestāde starp bandītu grupējumiem un viss.Ja Loskutova k-gam būtu mugurkauls,tad ŠĶĒLE,šlesers jau sen bu'tu aiz restēm.Vai tiešām Loskutovam ir sakāpis galvā?Tās kukoļošanas lietas ir sīkumi.Rīgas domē grozās skaidrā miljoni.Tos Domes darboņus veinkārši ielika,jo negribēja dalīties un viss.Tagad Domē pašdarbības naudas zagšanā kādu laiku nebūs.Un vispār jezga ap KNAB ir vienkāršs blefs.Valstelē,ko pārvalda zagļi neveina institūcija nav un nekad nebūs tīra,jo bandīti unzagļi ir noteicēji visās jomās šai valstelē.
Ray
R
Pilnībā pievienojos Jūsu viedoklim un jautājumiem! Man arī nav saprotams, kāpēc Latvijas garīgās autoritātes KLUSĒ?!? Šie cilvēki taču ir gandrīz vai vienīgie, kas pašlaik (VĒL!...) varētu tautu izkustināt no šī pazemīgās pacietības purva un lietderīgi ievirzīt masu neapmierinātības (ar valdošās kliķes ārprātīgo savtīgumu, trulumu un nekaunību) radīto enerģiju - kas tagad pārsvarā tiek tērēta vien vāvuļošanai I-netā u.tml. neefektīvām nodarbēm!... Bet, ja jau PAT VIŅIEM Latvijā notiekošais nešķiet protestu un pretdarbības vērts, tad TĀDA TAUTA nemaz nav pelnījusi SAVU VALSTI! Un tad jau tiešām prātīgākāk ļaut(ies), lai piesmej un čakarē cittautiešu kaklakungi - tas vismaz nav TIK PRETĪGI morālā un psiholoģiskā ziņā...
lno
l
Pārmetumi Dienai pilnīgi bez pamata, toties esat nu gan divkoši: publiski tēlot cīnītājus par nacionālajām interesēm, aizkulisēs SC taču nekad nav jūs pievīlis - svarīgos jautājumos parasti balso par koalīcijas priekšlikumiem. Ja jau tik siltas attiecības ar SC saimniekiem, tad kadēļ lai būtu sliktākas ar SC?:)
tā gan
t
No vienas puses-naids, naids un grauž un grauž... Bet-vai tikai? Vai jau savlaicīgi netiek bruģēts ceļš veidojumam, kuru šobrīd atpazīstam kā SC? Jau šobrīd tak tieši SC ir poliskais līderis! Tāpēc, Ozoliņa kungs! Viegli jau kritizēt, bet jāpiedāvā arī alternatīva arī gansiem! Kura tad būs tā jūsu latviskā partija kā pretspēks SC?
Kā jau
K
Dunkers vienreiz labi pateica, ka latvieši jau nekad nav sacēlušies..Vienīgā reize bij Kauguru muižas dedzināšana, un arī ap Jāņiem, resp. pa šmigu.. Vāvuļojam vien tālāk un nesam savus kaklakungus pazemīgā pacietībā. Starp citu, kur tad mūsu inteliģence, radošo plēnums Nr.2? Tautas garīgās autoritātes klusē.Vai pieglaudītas ar fondu naudiņām, vai jau gadi ne tie,nez..Kas tad saliedēs reālai cīņai? Ļimonārs Štokijs,vai?
Valdo
V
Ozoliņš ar saviem zeļļiem (Edgars un Co) atkal mēģina uzpūst dziestošo Dienas popularitātes ugunskuru. Diez' vai "revolūcija" izdosies - Ēlertes tak vairs nav... Un aizstāvēt zagli, kaut arī savējo, daudziem tomēr ir kauns

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas