Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Kota ceļš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
koshka
k
kad beigsies rita raidijumu zema līmeņa propoganda - aizmiguši, noguruši , ar uzspēlētu optimismu - bezjēgas ziņam, kas ir tik uzkrītoši par daudz... Zema līmeņa 100.pants, Zariņš noēdies un no LNT paņemts visiem pa spalvai labs - nav pozitīvisma - viss staro negācijas un negartīvismu - ārprāts! Kur bērniem , jauniešiem , pusaudžiem - kur sabiedriskajā Tv ir tāda iespēja - ģimenei baudīt kopā kādu saturīgu raidījumu - Ziņas vēl daudzmaz, bet nu tak arī tur nevar pasi neko izdomāt - sper idejas no LNT vai labi aizmirstas vacas lietas - atceros Perestroikas laikā - raidījumā nāca komentēt žurnālisti, kuri bija devušies filmēt kādus svarīgus notikumus - tagad skatos šitais atdzimst...
liepiņš
l
Autoram taisnība par tepiķīti, ,,Valsts pirmās personas,, laikam likvidēja tāpēc, ka Kolāts neuzdeva komplimentārus jautājumus, bet tiešus un kritiskus. Tagad tā vietā pirms vēlēšanām ielikts 100pants ar ,,mēdiju trenniņu,, speciālisti Elksni priekšgalā. Godmanis kļuvis par LTV stāru - Rīta programmā, Panorāmā, 100 pantā vai katru dienu. Buldozeristi rullē pateicoties kaķiem un broilerīšiem. Kots sev apkārt savācis cilvēkus, kas viņam pakļaujas un ir neprofesionāļi, tie ir cilvēki, kas nav paši personības, vienkārši pelēkas kota ēnas, tie, kas nekad nav baudījuši tv cilvēku cieņu un respektu.
kulminācija
k
nu traki iet TV šleserdēliem kotiem un pārējiem sīkajiem gailīšiem, buldozeru uzvaras gājienam gāžoties pašu izraktajā bezdibenī:(
ha..
h
Kotam alga + "Labvakar "producētie e-ntie raidījumi.
lno
l
Labs:)
sirtaki
s
Televīzijai naudu vajag dot. No TV jāizlidina tādi bezmugurkaulniek-koti, jālikvidē šleserpuikas dripes kaktu iestāde. Šo gnīdu darbības rezultātā sabiedriskais (tjipa tautas) TV kļūst pēdējais draņķis. Nafig padomes! Pietiks ar 1 cilvēku no valdības - atbildīgais par TV un LR raidījumu saturu un kvalitāti.
Klusēšanas zelts
K
Par šefu Semēvicu varēja pateikt pieklājīgāk. Bet teiksim paldies par to pašu, Ozoliņam, jo laikam jau grūti saglabāt Qstatusu, ja zina, ka Latvijas Radio parādi tapuši vēl šefa Kolāta laikā. Un Ozolinš taču exponē sevi kā zinošu.
Jānis
J
LTV 1 Kota laikā ir stipri degradējusies. Vesela plejāde ar nebaudāmiem raidījumiem. Raidījuma vadītājiem būtu jābūt pašiem labākajiem,objektīvākajiem. Nesaprotu kāpēc topošos kriminālistus vajag aicināt uz diskusiju kā Elksne Lembergu. Vai tad jautājumi arī bija saskaņoti līdzīgi kā LNT. Tādu TV vairs nevar saukt par sabiedrisku. Es piekrītu skabargai- nepieciešams sabiedriskais finansējums- tad tādu kotu, elksni, zariņu, de facto un visbeidzot kleckinu varēs aizmainīt uz privātām TV, ja tur viņi kādam vajadzīgi.
ddd
d
Suņi rej, bet Šlesera uzvaras gājiens turpinās. Viss nepieciešamais viņa rokās - ostas, dzelzceļš, pasts, TV un Radio. Ja kāds nesaprot, ko tas nozīmē - pats vainīgs.
Marcus
M
Sakam Kleckins domājam Kots, sakam Kots domājam Kleckins! Urā!
Viskas
V
Cik Kotam ir alga???
Pelēkais Vilks
P
"Nedrīkst cilvēkus ar zemu izglītību un inteleģences līmeni ". ================= Jauns vēl esi un normālu izglītību neesi baudījis.
pakausis
p
ne nu pratiisies, ne nu buus..
Pelēkais Vilks
P
Nu par Škodovu tu velti muti dzesināji. Padomā, nokaunies un atvainojies.
skabarga
s
ir pēdējais laiks ar steigu pieņemt likumu par abonentmaksām sabiedriskiem medijiem; tad arī tie piederēs sabiedrībai. kāpēc par to netiek diskutēts tieši šobrīd - tāds ir jautājums.. mums teica, ka puslats vai lats 'būs nepanesams nodoklis tautai, pēc visa, kas pēdējā laikā noticis nodokļu jomā, šis arguments neiztur nekādu kritiku

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Kots: Situācija ar LTV budžetu ir kritiska

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas