Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Krievijai neērtais Kažociņš

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kaspers
K
Ozoliņš visu ir pareizi sapratis. Tādas ir šīs lietas. Tālāka Latvijas tautpartiskošanās jau apdraud Latvijas neatkarību. Tiesa, Tautas partija šo kursu ietura ne jau pēc savas gribas. Viņi nav brīvi savā rīcībā, jo tādi nevar būt.
Vēl jāgaida
V
Skaidrības labā jāsaka, ka Kažociņš vēl NAV ievēlēts. NDP viņu izvirzījusi par SAB vadītāja kandidātu. Ievēlēs viņu Saeima - ceru, ka tā arī notiks, jo "lielās kaujas" laikam izkarotas NDP /ja jau sprieda 5 stundas/. Taču tas, protams, ir lēmums, kuru valdošajai koalīcijai vajadzēja pieņemt ar sakostiem zobiem - Krievijai BRITS /jo tieši tā viņi domā par Kažociņu/ ir kā suņanagla pakaļā. Izšķirties par Kažociņu, pēc manām domām, palīdzēja kādas ietekmīgas ne-Latvijas personas izteikts "lūgums" Zatleram. Protams, savu lomu nospēlēja arī parakstu vākšanas rezultāts. Tad nu jāgaida Saeimas balsojums...
abacus
a
Kažociņš atkārtoti ievēlēts. Labi, ka tā ! Taču ļoti iespējams, ka, "elite" būtu ielikusi savu ielikteni, ja ne divi apstākļi: 1) sabiedrības spiediens, 2) sadarbības partneriem NATO būtu grūti atrast kaut cik ticamus argumentus, lai paskaidrotu, kāpēc līdzšinējais vadītājs būtu "jānorotē". Tagad mūsu "varenie" jūtas visnotaļ neomulīgi, jo arī referenduma iespējamība kļūst reāla. Neliela, bet tomēr uzvara, ar ko tad arī apsveicam mūsu ievēlētos tautas kalpus.
Pēteris
P
NU būs mums aukstas kājās, būs! Pie varas esošajiem viss ir pofig! Tāpat džeki zin, neviens viņus vairs neievēlēs. Nu tagad raus uz nebēdu!!! Būs mums gāzes elektrostacija, Būs Rīgas dinamo, būs Jadžeikers Kažociņa vietā Mums vissss kaaasss būs!!!
pamela
p
Pilnīgi jums piekrītu! Kurmis tā smird pēc KGB,ka pat portāla dezinfekcija nelīdz.Raksts ir vienkārši kolosāls,kā iz dzīves,kā to prot TIKAI Ozoliņš.Tapēc jau "kurmis"met spalvu,ka labi un pareizi uzrakstīts.NRA es šo nespēkā žulti spļaujošo kustoni neesmu manījusi.Tad jau skaidrs,no kādas rokas šis laiza drupačas un kuru dūri izjūt,ja par maz apgāna DIENU.Pats kā štata narkomāns piezīdies Dienai.Lai jau lasa,varbūt ar laiku izdeldēs čekas manieres un nekompetenci.Mana oma teica: Kas kam sāp,par to tas arī visu laiku runā/tas par alkoholu/Kurmi,nomierinies,jo nu tev būs jāgāna visa NDP,ar Zatleru un Godmani priekšgalā,BET tur tev kiška tonka,jo no politmafijas tu tiec piebarots.Dienu lasīs VIENMĒR!
M. Zelme
M
NATO organizācija nav bērnu dārzs. Ja vajadzēs - nogalēs arī tādus "istočņikus" kā kurmīti. Un britu amijas brigādes ģenerālis nav jaundžeikers, kas pat melot nemāk un aiz sevis atstājis zagšanas pēdas. Gandriz ceturtdaļmilons latviešu, par spīti visiem šķēršļiem, parakstoties pateikuši ne šai korumpantu bandai.
Kaķis
K
Un kādi spēki stāv aiz tevis? Vai arī pats esi tas varenais "spēks"? Un mums jau te visi svēti un pūkaini, neviena kretīna un pērkamas maukas valdībā nav, ja? Vārds "kretīni" viņu apzīmēšanai pilnīgi noteikti ir eifēmisms:)
Kurmītis
K
(klaji Dienas un Ozoliņa meli – NEVIENS politķis Latvijā nav ko tādu teicis par Kažociņu), tad jāsecina, ka tie spēki meklējami ārpus Latvijas. Tātad arī šajā ziņā gan Bērziņam, gan Jaundžeikaram ir taisnība. Tā ka. Kažociņš vienkārši nedrīkst palikt šajā amatā. Tā vienkāršā iemesla dēļ, ka kalpo nevis Latvijai, bet gan velns-zina-kam. Un SAB direktora amats nav tas krēsls, kuru mūsu valsts var atļauties uzdāvināt kādas citas valsts „kretīnam”..... Ja reiz tur tomēr kadu kretīnu (pēc Ozoliņa terminoloģijas) vajag ielikt, tad, lai viņš vismaz kalpo Latvijas valstij.
Kurmītis
K
Kažociņš tiek bīdīts – nekaunīgi, nekritiski, bez jebkāda viņa darba izvērtējuma atkārtotam termiņam SAB šefa postenī. Un dara to Diena, jeb precīzāk – aiz tās stāvošie spēki. Pie tam, tas tiek darīts ar izcilu nekaunību, demagoģiju un savas nesodītības sajūtu. Tā ka tie „spēki” ir visai vareni. Un. Par cik man grūti iedomāties, kuri tad Latvijā varētu būt tādi spēki, kuru kvaukšķis atļaujas, piemēram publiski par šīs zemes valdības un Saeimas vairākumu pateikt frāzi – „...Kažociņam ... politiķu ieskatā ir būtiski trūkumi — viņš nepieder pie Šķēles "lielākajiem kretīniem" un nav nopērkams vai politiski iespaidojams...”
Kurmītis
K
Ozoliņš ir oriģināls un neatkārtojams................ Laikam pa kluso no mammas būs ticis klāt pie krievu kontrabandas šnabja. Runā, ka pēc tam ne tikai baltās pelītes, bet arī Kremļa kuranti un rudmataini štirlici VDK puspulkveža formā aiz katra stūra mēdzot rādīties ... :) Principā jau laikam šeit nav ko komentēt – jau pats šis rakstiņš ir klasisks Kažociņa priekšvēlēšanu kampaņas apstiprinājums un Jaundžeikara vārdu pareizības apliecinājums............ Ka
rinķī apkārt
r
Kāzociņš ir lakmusa papīrs mūsu valdībai gan vēlētāju, gan NATO partneru vidū. Ja Kažociņu nometīs, tad skaidrs, ka mēs vair nedzīvojam neatkarīgā valstī.
Arcix10, Aivariņam
A
Brīnums, ļauno kažoka uzmetēju pulkā nēesi minējis Šķēli un Lembergu? Kas ir, ožu esi zaudējis vai? Tomēr atceries, ka katram kažokam ir divas puses...
Ērglis
Ē
Es domāju, ka viņi mums liks vilties - Kažociņu nomainīs neskatoties uz neko. Loskutova variants diezvai ies cauri, jo no varas partijām dumpīgie ir izslaucīti.
frukts
f
Visbīstamākais ir stūrēt valsti uz viena grāvja puisi, proti, gazpromizācijas draudi kā realitāte. Briti ir stāsts par vēsturi. Diemžēl. Atļaušos apgalvot, ka valsts jāvada pa ceļu... un netrūksts mazo valstu, kas to prot un spēj. Kaut vai igau\ņu bāliņi!
nunudomas
n
vispirms es ieteikšu palasīt pasaku par eža kažociņu un padomāt vai tikai šī pasaka nav autora stāsts par nākotnes vīziju Latvijā.... vienīgais, kas skumdina vēstures zinātājus - britu politika nav Latvijai neko labu nesusi, ja atceramies pirmais tirāns, kas Latviju viegli atdeva K.U. bija viņu virzīts un atbalstīts cilvēks..., jā un pirmās Latvijas republikas vēsture vēl netiek nopietni analizēta, tāpēc britu kundzības izpausmes un nedarbi var arī pie mums ienākt itin brīvi...tāpat kā austrumu vēsmas, bet, kuras ir labākas reņģēdājiem, nezinu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas