Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Krīgera krekli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
artūrs
a
"par kurām otrdien balsojumā Saeimā bija pauduši principiāli nekādu viedokli- ne pret, ne par, ne atturoties- vispār nepiedaloties" Sen tā smējies nebiju...
Šampēteris
Š
Mītiņa mērķis sasniegts - Krīgers savu darbavietu saglabājis.
dzeris - veeesums
d
Un ar visu to valsts birokrātija Latvijā apēd, pēc vldības datiem, 7% no IKP, pēc citiem datiem - pat 9%, kad vidēji ES 3 - 4%. Tātad, tie būtu 7% no 17 miļjardiem, kaut kur, vairāk, kā miļjardu. Tātad, ja beidzot sāktu tās strukturalās reformas un saīsinātu birokrātiju līdz vidējam Eiropas līmenim, jau ietaupītu vairāk, kā 500 miļj. gadā, un, nevajadzētu aiztikt ne skolotājus, ne pensionārus vispār.
alias Mareks
a
arodbiedrība -komunisma skola ...
zvirbulēns
z
Sveiki, Berta! Es tā skatos, ka Jūs esat tomēr komuniste, un tas apbēdina. Kādēļ gan Krīgers nevarētu saņemt lielu algu, ja tā tiek maksāta no arodbiedrības puses, un, ja arodbiedrību biedri ir ar to pilnā mierā?
Berta
B
Man nav pieņemama Krīgera dovkosība, pašam saņemot tik lielu algu. Vai tie vaimanātāji Krīgeram negrib uzdot dažus jautājumus vai uz nākošo mītiņu sagatavot plakātu "Krīgera algu - vienlīdzīgu skolotāju algām!" -?
.)
.
Tautas partijas mērķis - tautu sakūdīt pret jebkuru valdības vadītāju, kurš neklausa TP. Nākošajā mītiņā es tautai pateikšo ko vairāk par šo, pie tam ar konkrētiem faktiem.
vilis
v
Manuprāt mērķis tiešām bija sasniegts.To parādija Euro News!Citāda mērķa arī nebija.Žel ka komentāros neredzēju lietas būtību.
zemnieks
z
Kaut ko tik pretīgu un valdībai lišķīgu sen nebiju lasījis, kopš padomju laikiem. Tad arī tādi ozoliņi līda savai partijai iekšā visur, kur vien iespējams. Viņam pašam no sarakstītā nelabi nepaliek?
skolotāja
s
Rēķini nu pats %: janvārī mana alga uz rokas bija 152 Ls, no februāra 114 Ls, kas būs turpmāk - nav ne jausmas.
kāmis
k
būtu labi , ja tu nerunātu par to , par konav ne mazākās sajēgas.
veesums
v
Valsts pārvaldē atalgojums tika samazināts jau decembrī par 15% - skolotājus neaiztika, tagad visiem ar 1.jūliju samazina vēl par 20% - bet skolotājus neaiztiek un viņi saņem atvaļinājuma naudas pēc vecā aprēķina (jo vienkārši fiziski to vairs izdarīt nevar). Tātad valsts pārvaldē strādājošiem atalgojums samazinās par 35%, bet skolotājiem iznāk vairāk tāpēc, ka tas tiek darīts tikai ar 1.septembri (jaunās algas saņems oktobrī). Starp citu - pedagogu arodbiedrība pati piekrita šādam nosacījumam - labāk mazas algas, bet štatu samazināšana nenotiek. Bija iespēja izvēlēties....
mērglis
m
laiks buutu apskatiit partiju reitingus , viss iet kaa smneereets teepistiem pa labu , arii šis pajoliņa Kriigera sariikotais cirks ir teepistu inspiceets , kad vajadzeeja referendumu paņemt Kriiģeris bija uudeni mutee iekampis ...taisni kaa komoonistiem arodbiedriiba komoonisma skola!
I.B.
I
Precīzāk par VVF Neatkarīgajā, nevar , un nevajag, uzrakstīt! Pār dīķi riņķo plēsējputni.
otra puse
o
Valsts pārvaldē samazināja algas par 20%, bet skolotājiem - par 40%. Kamēr būs tik kliedzoša starpība (vai tik nebija jābūt otrādi?), tikmēr arī Repši nelaidīs pie mikrofona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas