Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Kur jukas?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lala
l
nepatīk man zatlera izteikumi. gan jau valdošā elite ir iespēlejusi ludziņu 'piedalāmies un balsojam PRET'. redzēs. Turpmākos divus menesus mazgās smadzenes ne pa jokam.
AD
A
Kāpēc esošās partijas MUMS nepatīk? Kas vainas Jaunam laikam?
d'Andris
d
Uz referendumu jāiet ... Kas pēc tam? Partiju saraksts mums īpaši nav paplašinājies, it sevišķi - kvalitatīvi. Jauni cilvēki politikā nāk negribīgi, jo ejot caur vecajām partijām uzreiz saņems no Dienas vai NRA. Dibinot kaut ko jaunu un skaistu, perspektīvas minimālas, jo var nākties zobus vadzī kārt, pie kredītu un līzingu rēķiniem blakus. Varbūt Valdis ar likumdošanas iniciatīvu varētu kārtot partiju finansēšanas jautājumu, it īpaši jaunu partiju finansēšanu? Pa lielam - vecās mums taču nepatīk neviena. Partijas mēs jau tāpat uzturam - nemaksājot no budžeta pa taisno, maksājam ar korupciju. Jauku dienu!
siruf
s
Valdis jau saka, ka tautai vajag SAJŪTU par varu nevis varu :) Kvaukšķiem sajūta, vara kur parasts.
dzeris
d
Nu runā jau Zatlers it kā pareizi, bet, domāju, tā ir tikai poza, nu nav viņš ieinteresēts neko mainīt, tie, kas ies uz referendumu, tie jau sen nobrieduši un tiem jau nu gan Zatlera padomi nav vajadzīgi, ir tādi, kas sen zina, ka neies - vai nu ar visu apmierināti, dažādi pietuvinātie varai un budžetam, ir ļoti daudz tādi, kas ir pret šo varu, bet neies, jo pārliecināti, ka nekas nemainīsies. Nu, varbūt , Zatlera uzruna pamudinās aiziet kādu svārstīgo, arī labi. Bet vispār šoreiz referendums parādīs, kāds procents Latvijā ir cilvēki, kas ,tomēr, vairāk vai mazāk iekšēji brīvi un ar eiropeisku domāšanas veidu, kas saprot, ka, jo lielākas bremzes varai uzliktas, jo labāk gan pilsoņiem, gan valstij, jo tad vara spiesta strādāt godīgāk un efektīgāk, un tādi , kam domāšana vēl padomiska, t.i. ,ka vara var darīt visu, bet pārējiem jāstāv pie ratiem un jāsamierinās ar kumosu, ko tam pamet.
AD
A
Jā, tā kā prezidents varētu būt ieinteresēts referenduma iznākumā, būtu ĻOTI INTERESANTI uzzināt, kā viņš balsos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas