Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Labais komunisms

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gars
G
Lejiņu Volda galvenie sabiedrotie un glābēji bija latvieši. Kāpēc ??? TĀPĒC, KA Cariskā krievija viņus noveda izmisumā, un tad nu dabūja, ko gribējA.! Cars bija pie tā vainīgs, tobiš krievi paši !
Gars
G
Pēc referanduma mums būs labāk. Gan SC un Šleseram pietks, varbūt vēl bites vai ZZS pieņems klāti. Premjers gan būs Ušakova vīrs, varbūt pat bijušais LĻKJS sekretārs Urbanovišs, tas ar CK bij. locekli Ameriku labāk sastrādāsies, nez tik kur tik bij. LKP 1. sekr. Rubiku liks, par ārlietu ministru jau nee, ceru, neriskēs. Un viņi jau nu noteikti pacels dzīves līmeni, vismaz lētāku naftu no Krievijas sarunās un gāzi arī ! KalniešĢirtValdi un štokiji tur nebūs !
+++
+
Draugi, draugi, neaizraujieties tik dikti ar komunisma krieviskošanu, žīdiskošanu, utt. Atcerēsimies, kuri bija Lejiņu Volda galvenie sabiedrotie un glābēji! (Sakarīgie krievi to mums pieminēs vēl ilgi). Varbūt vajadzētu uz problēmu paskatīties dziļāk. Piemēram, saprast, ko nozīmē teikums - atmetot Dievu, nav iespējams saprast cilvēku...
west
w
Krievija sāk briesmīgi nervozēt,ja tai atgādina,ka tās vēsture ir būvēta no kauliem un galvaskausiem.Ar ko tad atliek lepoties ? Ar naftu un gāzi?Bet tā jau ir Dieva,nevis Putina,vai kāda cita vadoņa dāvana.
haralds
h
teksta "brīvība izpletās pasaulē" vietā piedāvāju tekstu "brīvība izplatījās pasaulē".
Ideālists
I
Velns viņu zina. Daudz kas ir atkarīgs no tā kurš pielietoja konkrēto ideoloģiju. Varbūt korekti būtu likt klāt apzīmējumus, piemēram fašistiskā Vācija, vai komunistiskā Krievija. Tad visiem uzreiz būtu skaidrs, ka runa iet par neliešiem. No otras puses arī starp kapitālistiem ir daudz mēslu. Tas mani vedina uz domām, ka vairāk ir atkarīgs no cilvēka, bet ne no partijas vai ideoloģijas.
Nu, lai tak vini tur...
N
...cepas. Krieviju vienkarsi vajag ignoret pirms vini nav to visu objektivi izvertejusi, atzinusi, nosodijusi un nozelojusi. Ka civilizeta Eiropas valsts Vacija. Krievija pagaidam tikai stigst dzilak purva...
andris B.
a
vai tad stāsts, ko mums te aktīvi vismaz 18 gadus propagandēja , ka krievi esot no komunisma cietuši vairāk nekā latvieši vairs nav aktuāls? Mi vse postradali - i russkije namnoogo boļše čem drugije narodi... Kā viss mainās ... :)
Bušs melo kā parasti
B
Skaidrs, ka nacisms nav vienāds ar komunismu. Nacisms ir līdzīgs globalizācijai - cilvēknīšanas politika, komunisms - cilvēka labklājībai.
d'Andris
d
Piekrītu Ino :) Par tā laika notikumu cēloņu/seku ķēdi ļoti grūti objektīvi (pierādāmi) spriest, jo uzvarētāji pie saviem arhīviem nelaiž, bet nopietnākās lietas no Berlīnes ar sabiedroto piekrišanu aizveda jau 1945.gadā. Tomēr nevajadzētu tik primitīvi dažus uzvārdus nosaukt un ar to visu izskaidrot.
lno
l
Nu gan sarakstīji muļķības:)
vēstures amatieris
v
Komunismam, tāpat kā nacismam, pamatos ir marksistiskais sociālisms. Krievijā to sagānija no Amerikas iebraukušais Trockis ar palīgiem un naudu no Vācijas. Cara ģimenes slepkavība pamodināja Hitlerā bēdīgi izslavēto antisemitismu ar visām tā asiņainajām sekām. Vēl šodien tas atbalsojās tuvajos austrumos - Palestīnā.
d'Andris
d
Pareizi, nazi no komunistiem mācījās, tādēļ vienlīdzības zīmi likt nav pareizi. Hitlers, kā jau māceklis, mēģināja pārlekt skolotāju Štaļinu, bet nesanāca. Bušam gan derētu arī par sevi nopietni padomāt ...
he he
h
tēvi
he he
h
Nevienam taču negribas atzīt, ka pašu tevī ir bijuši prasti, neizglītoti slepkavas, kuri, ja stulbumu varētu izmērīt, ticēja lielākajm idiotismam pasaulē - komunismam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas