Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Labs sākums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
p to NU
p
Turies!!! Gan jau atradīsies vel kāds. Bet tiešām -skuji! Varēja tikai brīnīties kā zvirbulēns vis kaut ko sadomāja ,lai izpatiktu Saimniekam.
p to ??
p
Nu neticu ka šamējam tik trausla veselība. Gan jau ka padzinuši ! Grūti jau puisim gāja...
ha
h
"..Turklāt grozījumi paredz krasi ierobežot valsts un pašvaldību uzņēmumu valdes locekļu atalgojumu, kas nevarēs pārsniegt pieckāršu sabiedriskajā sektorā strādājošo vidējo darba algu, proti, apmēram 2900 latus. "... šitais liek no sirds pasmīnēt un skaidri zināt, ka varza nav ne kontrolējama, ne izmācāma. ka šie "tikumi" nav iznīdējami no viņu apziņas dzīlēm, jo, šķiet, ir iezīsti reizē ar mātes pienu.
buzz
b
Tik tiesham vajadzetu pasekot,lai visi vecie un ruditie valsts naudas izsaimniekotaji nelistu pa setas durvim iekshaa laikaa,kad vinjus met pa parades durvim araa. Pashreizeja valsts ekonomiska un morala sabrukuma pamata bija likumu piemeroshana,caurumu likumos izmantoshana,savejo amatos iecelshana,valsts naudas izsaimniekoshana izmantojot jebkuru izdevibu utt. Shie vecie buki noteikti megjinas izmantot jauno situaciju,lai turpinatu savu bezceremoniju,bezkaunigo dzivesveidu uz valsts naudas rekjina.Vinji ari turpmak melos un krapsies-tas ir vinju garaa. Cilvekiem vajag but modriem un nekauneties noradit uz sho nelieshu nelikumibam.
Pičuks
P
Un kas ir šīs īpatnās personas? Runa jau ir par to, ka valstī ir divas kastas: nodokļu un valsts kases pilditāji un tērētāji, tak otro nekaunība un apetīte Z.B. Es būtu gatavs atbalstīt E.Šīna teoriju par 15% ierēdņu atsāsanu amatos un viss. Mani ļoti izbrīnīja cienījamās deputātes Seiles doma KNL [šonedēļ]: Tie visi ir cilvēki! Tātad sanāk tā, ka valsts upurē jebkuru pelnošu uzņēmēju uzpūstas ierēdņu varzas vārdā. Te jau arī ir tā problēma, jo mums nav ierēdņu citu valstu izpratnē! 1992. gadā Zviedrijā es, būdams pirmo reizi šai valstī, jautājumu atrisināju 1/2 stundas laikā, pie tam, nemākot zviedriski. 1999. gadā Islandē tāpat - Tur ierēdņi ir cilvēki, iedzīvotāji un sabiedrības daļa. Pie mums - absolūtās 0 pēc Kelvina skalas...
bambi
b
Vajag papetit,cik valsts uznjemumu ir pedejos meneshos izveidojushi "meitas" uznjemumus, un cik piemeram ,tads Shlesers tur ir sasedinajis savus chomus? Un par kadam algam?Mati celsies stavus.
Trakā
T
Labs raksts ! Man patīk kā raksta Ozoliņš ! Raksta tieši tā kā ir ! Un labs vārds vietā !
Kotdivuārs Aivorikousts
K
"Jaunajai valdībai ir ievērojams sabiedrības uzticības avanss" pēdējo nedēļu laikā neesmu pamanījis nevienu sabiedrības aptauju par uzticību jaunajai valdībai no tā jāsecina, ka Ozoliņš=sabiedrība :)
Terorists
T
Aizej pačuči un izguli dzērumu.Tev par manu niku nav nekādas darīšanas,jo no tevis tikai krancis iznāk.No tevis tāds pats vilks kā no rukšķa balerīna.
Pelēkais Vilks
P
Aizvācies, vai nomaini ņuku. terorist!
Pelēkais Vilks
P
Are you sorry, mr, Viktor Bout?
Terorists
T
Par zvirbulēna gaitām neesmu informēts,jo atskaites man viņš nav devis.Ja jūs interesē viņa atrašanas vieta lūdzu griezieties izziņu birojā Tel.118.
Pelēkais Vilks
P
Terorists 08:53 Cienījamais autors gan piemirsa vienu lietu šeit dziedot slavas odas XX,kā savā laikā dziedāja odas YY,kad caur šiem meitas uzņēmumiem arī var pumpēt naudu partiju kasēs.
Terorists
T
Cienījamais autors gan piemirsa vienu lietu šeit dziedot slavas odas JL,kā savā laikā dziedāja odas TP,kad caur šiem meitas uzņēmumiem arī var pumpēt naudu partiju kasēs. 1.Uzrīko konkursu par ko ir informēti TIKAI partijai pietuvinātie un saņem valsts pasūtījumu. 2.Caur šo pasūtījumu sameklē atkal pietuvinātus partiju sponsorus kā apakšuzņēmējus un atkal nauda ieripo tur kur jābūt-tātad partiju kasēs. Un tā šo shēmu var izmantot daudzās vietās kur apgrozās nauda.Un protams kad šādi visi gali kā vienmēr ir ūdenī,jo tie kas nav sponsori un nesastāv partijās kas kontrolē pašvaldību vai valsts pasūtījumus pie tiem vienkārši netiek. Tā kā dziedāt te kad nu ir jauni laiki un jauni tikumi ir tikpat stulbi kā dziedāt ķīniski nemākot nevienu vārdu ķīniešu valodā.
Pelēkais Vilks
P
V.Stūris – Valsts kancelejas Politikas koordinācijas departamenta konsultants V.Feodorova – Ekonomikas ministrijas Iekšējā audita un kvalitātes vadības departamenta direktore E.Lenšs– Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Audita departamenta direktors S.Šāvēja– Ārlietu ministrijas Arhīva nodaļas vadītāja  Ministru prezidents-I.Godmanis XXXX.gada 12.martā Rīkojums Nr.93

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas