Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Latvija Eiropā – vēsture turpinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecais sovjets
V
Labi, ekonomika ir svarīga, taču manuprāt, mēs esam aizmirsuši mērķi - neatkarīgu Latviju, kas bija nepieciešama lai latviešu tauta varētu attīstīties. Tikai tas var būt mūsu mērķis, nevis "zemās debesis, aiz kurām aizspraust karoti". Šajā gadījumā eiro ieviešana Latvijā ir tikai līdzeklis un nevis mērķis.
K-K
K
... Latvijas valsts ekonomiskas un politiskas izaugsmes un neatkaribas attistibas panakumi lidz sim ir bijjusi ka labs aprila joks, maija 100 dienu solitas parmainas ceribas , nakosie junija parsteigumi, bet turpinosa julijas prognoze bez parmainam ...
Julija
J
Latvijas valsts 17 gadu laika ir novesta tada nabadziba, bezceriba, trukuma ka padomju Krievijas okupacijas nespeja Latvijas valsti ta iznicinat, iedzivotajus ta apzagt. Vai kads vispar var iedomaties, kada Latvija butu ja visus sos 17 gadus Eiropas valstis, ASV nedotu tos neskaitamos milijomus dolarus, eiro? ES Latvijas valstij pieskir 5 milijardus eiro uz 7 gadiem, tacu sajuta ir tada, ka ari ar so summu nepietie, lai kaut ko sakartotu, jo lielaka dala sis naudas aiziet politiku, ministru, ierednu kabatas, pieskirot sev lielas algas, premijas, visadus izmeginamuma projektus veido, lai tika naudu varetu piesivinaties. Latviajas valsit jau 17 gadus vada cilveki kuri ir egoistiski, mantkarigi, kuriem nav sajegas par tautsaimniecibu, razosanu. Valdibas ministru amatus ienem nepiemeroti, neprofesionali cilveki pec partiju piederibas. Latvija nav razosanas, jo Godmana valdiba (pirma) razosanu iznicinaja, ekas, buves izpardeva par kapeikam, Incukalna gazes kratuvi atdeva svesiniekiem, arzemniekiem, Kemeru sanatoriju pardeva italiem, VEF iznicinaja, lai taja varetu ierikot tirdzniecibas centrus un ta visus valsts svarigos, strategiskos, razojosos uznemumus izlaupija, izpardeva Godmanis, Gailis, Skele, Kalvitis, Krasts kuri vadija valdibas. Latvija nekad nebus cienijama valst, jo ta ir nabagu apdzivota, zaglu, korumpantu parvaldita. Latvija nav vienas nozares kura darbotos atbilstosi Eiropas valstu prasibam, standartiem, nav nevienas.
Skepse
S
mēs varam gribēt ne tikai eiro tērēt vietējā rimeniekā vai maximā, bet NEKAD nebūsim pilnvērtīgi biedri tiem eiropiešiem, kas pamatā dzīvo vecajās lielajās valstis - Vācijā, Francijā, Lielbritānijā vai Spānijā... tāpat kā Rīgā augstprātīgi skatāmies uz visādiem ukraiņiem vai rumāņiem - tie jau tādi atpalikušo valstiņu pilsonīši kas neko nav redzējuši... nu tāpat parastais brits vai francūzis iedomājas parasto latvieti, ja vispār zin kas šī par zemi. protams ka izņēmumi individuālā saskarsmē... bet vispār Širaka attieksme nepārsteidz - pārsteidz mūsu naivums līst pie biezo galda par katru cenu. un to cenu jau redzam - tiek likvidēta vietējā lauksaimniecība, bez eiro-komisāru atļaujas neko nedrīkst paši uzsākt...
dzeris
d
Latvijas valdība vienkārši nespēj izmantot ne ES doto naudu, ne iespējas, vainu neprofesionalitātes, vai pārspīlētās birokrātijas, vai korupcijas dēļ ,tāpēc Latvijā pieaug eiroskepticisms. Igauņi to dara, tāpēc tur tuvu 90 % atbalsta ES, nemaz nerunājot par augstāku dzīves līmeni un citām atšķiribām. Tāpēc savās nelaimēs jāvaino tikai pašiem sevi, nevis ES.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas