Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Maksāsim partijām?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jecis
J
Tā tik uz priekšu,līdz radīsies skaidrība ,cik īsti maksā deputāta vieta Saeimā, jeb ministra vieta valdībā. Tad Latvijai sāksies ziedu laiki, visiem savējiem būs labi. T'āpēc laikus vajag sākt krāt naudiņu, lai kļūtu savējais un tad saņemtu vēl vairāk naudiņu. Domāju, tas būs skaisti.Dzīve kļūs oranža, jeb ,var būt, rozā-tādas tendences jau jūt.
maija
m
Varbūt mēs laikus varētu padomāt par to, kā balsot nākamajās vēlēšanās. Vismaz pagaidām nevienu jaunu godīgu un par vēlētāju patiesajām interesēm rūpēties spējīgu partiju pie apvāršņa nemana. Kā lai tiek no šiem kungiem vaļā, jo šķiet, ka līdz vēlēšanām viņi būs paspējuši nodrošināt sev saules mūžu valdībā. Kā vēlēšanu iznākumu ietekmētu, piemēram, balsošana ar tukšu aploksni?
dzeris
d
Pie Latvijas sistēmas, kur partijas kontrolē praktiski visu un viegli var noņemt jebkuras nevēlamas kontrolējošas iestādes vadibu vissam tam īstenībā niecīga nozīme, varētu mainīt situāciju, tikai pārejot uz mažoritāro sistēmu, varbūt tā vēl varētu nedaudz ierobežot šo mafiozo grupējumu - partiju ietekmi. Vispār runāt Latvijā par "partijām" ir smieklīgi. Ko tās pārstāv, izņemot savus īpašniekus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas