Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Naudu partijām!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sids
S
Es nākošjās vēlēšanās blsošu par to partiju, kura tērēs aģitācijai tikai partijas biedru naudu ar pierāddījumiem,ka par visu summu ir nomaksāti visi nodokļi,un lai tas bārdas kasītājs,un TP speķinieks atmaksā pagājušajās vēlēšanās pārtērēto naudu,kā arī koalīcijas tieslietu ministrs atgādinātu,ka viens likums ir v.isiem vienāds
smatrii
s
Pirmaa teikuma ievads skan ljoti labi, kaapeec to vajadzeeja nobeigt ar tik apokaliptisku skatiijumu. Finanseejums partijaam liidz ar otraas paaudzes deputaatu naakshanu pie varas, ceru, ievediis muus jaunaa demokraatijas liimenii.
TV
T
Ko tas dos? Mākoņtēvam, šloseram un lembim jau partijas vairāk nebūs vajadzīgas jo viss jau Latvija (ar dažiem izņēmumiem) NOKAMPTS. Varu vienīgi saprast, ka partijas viņiem vajadzīgas, lai nebūtu jāsēd par Latvijas IZKAMPŠANU.
Buloņas desa
B
Balstu! Tirgus pats visu noliks vietās.
Juris
J
Šis ir pareizs, lai arī novēlots priekšlikums. Faktiski katrs vēlētājs šķirsies no 50 santīmiem, ko ziedos savai partijai.
Zagļu valsts
Z
Sen par vēlu.
Jānis
J
Naudu invalīdiem un pensionāriem!
jūrmalniece
j
Politisko partiju finansēšanas kontekstā jautājums ir arī par KNAB neatkarību. KNAB pārbauda politisko partiju finanses, tādēļ būtiski ir cik neatkarīgs būs nākošais biroja vadītājs. Ja tas būs a la Černajs - viens no bijušajiem valsts kontrolieriem, tad būtiskas izmaiņas tuvākajā laikā sabiedrība var negaidīt. Citādi - projekts tomēr ir būtisks ilgtermiņā.
lasītājs
l
"Partiju sistēmas attīstibu un demokrātijas nostiprināšanu" var veicināt VIENĪGI Eiropas Savienības valstīs pastāvošās mažoritārās vēlēšanu sistēmas ieviešana! Esošo partiju papildus finansēšana no valsts budžeta pašreizējās,Eiropas Savienībā visaugstakās inflācijas apstākļos,valstī ar viszemāko ienākumu un dzimstības līmeni ES,ir nepieļaujama! Latvija ir ne tikai viena no trim valstīm Eiropas Savienībā,kur partijas netiek finansētas no valsts budžeta,bet arī viena no trim valstīm pasaulē,kur pārtikas produktiem netiek piemērotas samazinātas pievienotās vērtības nodokļa(PVN)likmes! Raksta beigās pieminētajās jaunajās ES valstrīs Kipra un Maltā,attiecīgi līdz 2007.gada 31.decembrim un 2009.gada 31.decembrim tika pat atlikta visu pārtikas produktu un medikamentu aplikšana ar PVN,bet Polija un Bulgārijā-no PVN maksājumiem ir atbrīvots piens un piena produkti! Mūsu partiju ministri Spurdziņš(TP)un Gerhards(TB/LNNK),tieši otrādi ,ir ieteikuši PVN pārtikas produktiem(neskatoties uz augsto inflāciju!!)pat paaugstināt līdz 20-22%! Par kādiem tad nopelniem mums,nodokļu maksātājiem,būtu šādas "demokrātiskas" partijas jāuztur? Par ienākumu zem iztikas minimuma aplikšanu ar ienākuma nodokli vai par arvien jaunu aģentūru dibināšanu?
Kotdivuārs Aivorikousts
K
valsts finansējums citur gan neizslēdz privātos ziedojumus.. turklāt, kā var secināt no pēdējo dienu ziņām arī visai būtiskus... "BBC. "Harija Potera" grāmatu autore Dž. K. Roulinga ziedojusi vienu miljonu sterliņu mārciņu (891 000 latu) Leiboristu partijai, kuras parādi šobrīd sasniedz 18 miljonus sterliņu mārciņu (16,04 miljonus latu)."
gm
g
Domaaju, ka lielai daljai politikju jau sen ir apnicis ar izstieptu roku staigaat pie bagaatniekiem un ubagot naudu priekshveeleeshanu kampanjaam. Taapat ir skaidrs, ka reiz dabuujushi sho naudu vinji taa vai citaadi nonaak sponsoru ietekmee vai, ljaunaakajaa gadiijumaa, atkariibaa. Daudziem tas noziimee nonaakt apkaunojoshaa "stipendiaatu" listee. Jebkuraa gadiijumaa vinjiem reizees, kad jaaizshkjiras par leemumiem visas sabiedriibas labaa vai atsevishkas shauras bagaatnieku labaa, vinjiem gribot negribot ir pamatiigi jaareekinaas ar peedeejo intereseem. Jo atkal naaks veeleeshanas un politikjiem atkal vajadzees naudu, ja gribees tapt ieveeleeti. Patiesiiba ir vienkaarsha - vai politikji Latvijaa kalpos visai sabiedriibai vai atsevishkjiem bagaatniekiem. Te neder atruna, ka "Latvijaa tas tik un taa nedarbosies" utt. Ja tiek radiita kaada sisteema, tad ir pamats pie taas pietureeties un agri vai veelu padariit par riiciibspeejiigu.
dzeris
d
Pati par sevi jau lieta pareiza, ja šī nebūtu L atvija un šeit valdītu likumi. Kaut kur atmiņā uzpeld kāds Loskutovs, kurš mēģināja rīkoties pēc likuma( ko pašas partijas pieņēma, bet pašas arī pārkāpa) Kur tu esi, Loskutov? Atsaucies!. Katram taču skaidrs - kamēr pie varas šī te koalīcija, mums var būt visvislabākie likumi visā pasaulē, tikai, būs tādi'kam tie jāpilda, un tādi(uzminiet, kas?), kas par visiem lohiem, kas nav "savējie" un kuriem jāpilda likumi, ironiski izteiks kaut kādu asprātību, un likuma sargiem maigi atgādinās - vai tādu Ļošu pazināt? Nez, ko viņš tagad dara?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas