Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Nejaušais

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Raimis
R
Dzīve rādīs.
Zilā govs
Z
Mani interesē tikai viens - kad beidzot sāks sēdināt valsts izzadzējus un korumpantus ?! Kad?
...
.
Nu ko jūs te to mazputniņu apbižojat ? Man gan viņš patīk . Savādi jums pašiem garlaicīgi , un nav arī uz ko riet .
tam P to
t
Zvirbulēnam pilnīgi taisnība.Te jau atkal darbojas jaunlaicēnu komjaunieši.Riešanas sacensības.Pat mazam ezītim skaidrs,ka losis bija dunduks un slaists .Labākā viņa īpašība ,dažiem liekas ,bija nepārtraukta piekasīšanaās TP. tAS ARĪ VISS.sPĒJA ORGANIZĒT DARBU NEPARĀDĪJĀS.Strīķi bija savā ziņā atbildīga par tiem ,kas to naudiņu fenderēja.Tā kā te pļerināt par labajiem godīgajiem knābistiem ir vienkārši smieklīga.Vēl nav bijis redzams neviens darbs novests līdz galam.
nu kā
n
ozoloņ,tu tik ilgi noturējies kaut ko neaprējis.Varbūt labāk palamā valdību ,dombrovski par cūkošanos ap pensijām.Vilnīti ievēlēja pēc tautas pieprasītas atklātīubas un konkursiem.Izrādās tev nepatīk ,jo nav ievēlēts tavs mīļotais jaunais laiks.Kāpēc tu nebrēci,kad repše nekonsultējās ne ar vienu ,pat saviem valdības locekļiem,vienkārši nozīmēja KNAB vadītāju un viss.Tagad tev nekas nepatīk. Varēji tak pats pieteikties,vai kādu čomaku aizsūtīt,nebūtu jāgānās . Ļauj Vilnītim pastrādāt laiciņu un tad komentē uz nebēdu.
Arcix10
A
Nav vēl Vilnītis pāris dienas nostrādājis, bet viedajam Ozoliņam jau viss skaidrs. Tak atļauj cilvēkam darbu sākt! Jā, Aivar, kad tevi patrieks no Dienas, kam tad tu būsi vajadzīgs? Tāds prasts šķidrā vēdera speciālists vien esi.
P to zvirbulēnam
P
Klāt gan!! Mēs jau te bijām saskumuši! Nav Tevis un nav! Domājām ka Andrītis padzinis! Nekā! Atkal Tavas aplamības būs jālasa. Būtu nu lidojis prom..........
Kaspers
K
Diez ko daudz nevajadzēs satraukties par vēlēšanu kampaņas finansēšanu, jo partijas ir zaudējušas devīgos sponsorus finansiālā krīzē. Vēlēšanas iegūs jaunu nokrāsu. Arī Vilnīša vadāmība šajā situācijā ir problemātiska, viņam būs iespēja vārīties savā sulā.
replika
r
Šoreiz dzerim jāpiekrīt, Vilnītim nebūt nav jāsēž krūmos un jāgaida, kad "upuris" "paņems". Viņam ir pavisam cits darbs, t.sk. jāprot runāt ar presi. Ja viņam trūks reālu ideju kā uzlabot cīņu ar visu veidu un mērogu korumpantiem, tad nekādas jēgas nebūs. Piemēram es nekādi nespēju saprast kāpēc neviens nav mēģinājis rakt Dienvidu tilta cēlājus( tie ir tie paši , kas tagad tauati ceļ "gaismas pili", to naudas plūsmas, atmazgāšanas shēmas. Protams, tas nav tikai KNABja darbs, bet arī KNAB.
dzeris - vecsopers, mazais cin
d
IR, ir "darītājs", tāds pats "darītājs", kā tie, kas viņu tur iestutēja, nu tur tev būs taisnība. Tam vecsopers - viņu jau nepieņēma darbā par operu, bet par vadītāju, galvenais, kas viņam nepieciešams, ir mugurkauls, principialitāte un stratēģijas vīzija, tikai čalim no tā nekas nav.
dzeris
d
Kā arī viss pārējais, ko šī koalīcija "veidojusi", sākot no prezidenta, beidzot ar tiesībsargu, arī šinī amatā esošais atgādina smieklīgu parodiju. Tikai, kad apstiprināja Vilnīti, situācija valstī radikāli atšķirās un JL, kas tagad mums arī it kā kaut ko nosaka, pēc manām domām, bija iespējas nepieļaut šā te "kandidāta" apstiprināšanu, vismaz pret to pacīnīties, nezinu jau tās aizkulises, bet tik viegli ļaut pārvērst vienīgo tautā cienījamo iestādi par parodiju nedrīkstēja, tagad jau skaidrs, ka Vilnītim ne iekšā kaut kas ir, ne arī ārā nāk, un laikam jau arī diez vai kādreiz nāks, pat pēc tās Maskavas universitātes beigšanas.
Auma
A
Šis "nekāds" KNAB Vilnītis arī KNĀBU visticamak padarīs par nekādu. Uz to arī cer shēmotāji (TP, LC/LPP, ZS), kuri veiksmīgi apturēja Domokla zobeni virs savām grecīgām galvam. Bet šī astoņkāju veiksme vēlreiz paradīja speka samēru Saeimā un līdz ar to Dombrovskim uzliktas važas. Izskatās, ka bez ārkārtām vēlēšanām neiztikt.
mazais ciniķis
m
Spriežot pēc minimālā txt čals ir vairāk darītājs nekā muldētājs. Ja avīzes nenoknābs, imo būs ok. šāda tukša apdir$ana, par to ka nepūš populisma stabulē, neko labu par ozoliņu neliecina
vecsopers
v
Jau tas vien, ka Vilnītis nebrauc ar muti kā Loskutovs, pierāda, ka viņš ir labs operatīvais. Suns , kas rej, tas nekož jeb pārfrāzējot - suns, kas nerej, tas kož. Un neskati vīru no cepures, gan darbi parādīs. Jau tagad ir redzams, ka viņš labi iekļausies komandā.
Ha, ha!!!
H
Tas par muļķa zvirbulēnu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas