Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: OPEC Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm
h
.... Ko jūs varat žvankstēt, neko nesaprazdami no budžeta plānošanas. _____ Vai neesat mazliet aizkavējies 20 gs 80 - jos gados? Raugi, tie paši 60 RD deputāti, kuri apstiprina pilsētas budžetu, tik pat veikli var arī to izmain't atkarībā no pastāvošajām cenām (runājot par degvielu), bet, ja nemaina, tad skaidrs, ka deputāts aizbrauks ne tikai līdz Jūrmalai, bet arī līdz Kolkai (litra cenai krītoties). --------------------------------- A pēc taisnības, nesaprotu. kāpēc deputātam pienāktos kaut kadi atvieglojumi vai kompensācijas. Ja es viņu esmu ievēlējis šai amatā, tad viņš par to saņem algu (no visiem nodokļu maksātājiem pa santīmam. un ne jau vienam! ). Par ko tad vēl piemaksas un kmpensācijas? Nu nelauzies tai Saeimā vai RD, ja liekas, ka alga par sīku! Bet tak medusmaize!!!
RS
R
Rīgas satiksme galīgi ir nojūgusies, jo zinu, ka viņi degvielu neiepērk par tām cenām kas ir izliktas DUS. RS pērk uzreiz vairākas tonnas, lai sanāktu ilgākam laikam un par to dabū atlaidīti.
who cares
w
"dēl riepām un citām niansēm jārēķina vismaz + 1 litrs u 100 km" == "citām niansēm (lasi: bedrēm)"
d'Andris
d
To, ka benzīna cena būs tāda, kā ir tagad, vēl pirms diviem mēnešiem neviens necerēja. Kāda tābūs pēc 6 mēnešiem arī neviens nezina. Cita lieta - braukt vai nebraukt :)
dzeris
d
Ar savām mašīnām jābrauc, vai sabiedrisko transportu, kā citur, izņemot Krieviju, par daudz kungu saradies, vienīgais, dažiem varētu kādus talonus izsniegt, un arī ierobežotā daudzumā.
ierindnieks
i
Nesaprotu par ko ir uztaisījuši tik lielu brēku. Ja palasa Jūlija avīzes par degvielas cenām, tad dažu amatpersonu izteikumi par to vien liecina, ka ir beidzies lētās enerģijas laiks un gatavojaties sliktākiem laikiem, benzīns un dīzelis kāps un ar to visi arī rēķinājās taisot budžeta prognozes. Neviens taču nevarēja paredzēt, ka degvielas cenas nokritīs, lai arī tām vajadzēja būt vēl zemākām nekā tās ir pašreiz. Par ko var cīnīties ir par nenormālajiem degvielas patēriņiek kas ir ielikti normās, tiesa gan bieži vien ražotāja ņorādītie ne vienmēr atbilst īstenībai un dēl riepām un citām niansēm jārēķina vismaz + 1 litrs u 100 km. Kāpēc neiegādājas smartus vai citas mazās mašīnas ar dīzeļmotoriem ar ko pārvietoties pa pilsētu nav taču vienmēr jāvadā milzīga bagāža :)
rerrer
r
Ko jūs varat žvankstēt, neko nesaprazdami no budžeta plānošanas. Ja teikts "prognozētās degvielas cenas", tas nenozīmē, ka šāda cena arī tiks tērēta. Pirks par tādu cenu, kāda būs, bet ja budžetā ieplānos mazāku, nekā būs reālā, papildus naudu neviens nedos. Tā šogad iekrita daudzas valsts iestādes, jo kurš gan varēja paredzēt tādu cenu lēcienu. Gluži loģiski, cilvēki ieplāno ar rezervi, ja būs mazāk - ļoti labi, bet ja vairāk, tad Aivars Ozoliņš piemaksās vai jūs, pārgudrie komentētāji?
Īblis
Ī
dzerim taisnība kā vienmēr, bet pašiem cietušajiem ( mums) sevi jāaizstāv pašiem,jo no malas neko nesagaidīsi. Lieki runāt par kādām goda jūtām, kas padomju laikā tomēr varas vīriem bija. Es domāju, ka šos mirlas cauru diennakti neapsargā rota no specvienības. Tā kā viņi ir satiekami. Satikt noteikti var arī tos, kuri jau ir projām no amatiem. Kad atradīs pirmo, kurš noveidots līdz nepazīšanai, nākošie aprausies, ja tiem vispār ir smadzenes un spēja kaut ko saprast. Beigs izlaupīt un izdāļāt mūsu saziedoto naudu (nodokļos samaksāto).
who cares
w
"kas turklāt laikam piedalīsies dragreisos, jo patērēšot 14,2 litrus uz 100 kilometriem" === pavisam nedaudz pārspīlēts rādītājs braukāšanai pa Rīgu...
dzeris
d
Ši te politiķu radītā Rīgas dome ir totāli korumpēta un absolūti nelabojama. Kādi tik brīnumi no tās nav redzēti - sākot ar "zelta tiltu", un beidszot ar šo te benzīna afēru. Un neviens nebaidās - katram taču aiz muguras kāda "sava" partija, tāpēc, ko tu viņam padarīsi. Vienīgā izeja būtu izdzrenāt šo te domi pilnībā un ievēlēt mēru tiešās Rīgas pilsoņu vēlēšanās, piešķirot tam lielākas pilnvaras un , tādejādi, atbrīvojot no partiju ietekmes. Tagad, liekas, pašvaldību iedzīvotāji taču drīkst rīkot referendumu par tādiem jautājumiem vai nedrīkst, kas zina? Kā redzu šos te mūžīgos domniekus, tā jādzer suprastīns - alerģija.
zvirbulēns
z
Jā, tos braucamos rātes kungiem gan vajadzētu tak ar likumu aizliegt.
AD
A
Bet varbūt tomēr ir kāds Rīgas "rātskungs/kundze", kas uz un no darba brauc trolejbusā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas