Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Pa sāndurvīm strupceļā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Paties bija Kalvītis, viņš un TP ir nelieši tautas acīs. Tādi paši rodas, viņus nevajag taisīt.
kāpēc tad uzreiz nobijies ?
k
Zināmā diskomfortā - jā, bet nobijies .......... viss notiek un notiks vēl ne tā. Laiks ir viņu labā. Un vēl krietni daudz laika. - Var vēl pat saštukot, kā "razvesķi na vibori" nākošajā piegājienā visu naivo politaktīvo publiku. - Var pat būt prlieciba, ka sen jau saštukots un atmēģināts - "pasti, telegrāfi un dzelzceļa stacijas" sen jau zem kontroles ...... tāpat kā velēšanu kastes :P A Tu saki "nobijies" ......
kāpēc tad uzreiz
k
FINIŠA TAISNĒ - pa atlikušo laiku vēl tik daudz var savilkt - kaut katru mēnesi pa paspēlētam referendumam - tas uz garajām roķelēm iespaidu neatstāj ne vismazakā mērā.
Astrida
A
Svētdiena ļoti skaidri deva mūsu parlamenta spoguļattēlu. Un tas ir atbaidošs. Bet bailes ir varenas mūsu domas un varas vīriem. Ai, cik nobijies ir biedrs A.Kalvītis!
Kurmītis
K
Hi- hi man šis teātris patīk un jo sevišķi, ka SC "uzmeta "Loskutovu! Saskaniešiem arī vienam otram pakaļa svilst un šie par labāku izvēlējās Ļošu palaist ganībās, nevis noraut kvorumu!
ES pats
E
Simboliski jeb zīmīgas ir daudzas sakritības: - mūsu tautu pat ārzemēs var pazīt pēc pašu audzētiem ziediem pie mājas... - neatceros nevienu valdošās frakcijas politiķi, kuram pie Saeimas būtu tauta dāvājusi ziedus (savus izaudzētos), - Prezidenti VVF iznākot pēc atkārtotās ievēlēšanas tauta sumināja un sveica ar ziediem! Toreiz VVF kāpa uz skatuves Doma laukumā - Zāļu tirdziņā un tieši tajā brīdī zīmīgi virs Rīgas nogranda VIENTUĻŠ UN VIENĪGAIS PĒRKONS, - Loskutovu tauta burtiski apbēra ar ziediem pie Saeimas nama un neviens politiķis tur nav tā godināts pat no saviem "partijniekiem", - Pērn Saeima arī Prezidentei VVF atvadoties pat "Paldies" nepateica, Bet tauta pēc Andra Dieviņa vīzijas atsūtīja uz Turaidu miljoniem ziedu un tūkstoši tur ieradās no malu malām. BET... starp VVF godinātājiem vienu tik ierēdni vai politiķi tur manīja un tas bija ...A.Loskutovs. Tā lūk, tauta pati ar pašu audzētiem un lolotiem ziediem pateicās gan Prezidentei, gan A.Loskutovam
Optimists
O
Vai tad ko citu gaidīja?Liekas,ka tas jau ir zināms sen-Latvija ir pārpratums nevis valsts.Bandītiņi un zaglēniņi,kurus vada lielais brālis -krievu bandīti ir vienkārši nožēlojami.To parādija Kalvīša runa,kur kundziņš spļāva siekalas un mēģināja iestāstīt ,ka traktorists Skele un TPir godīgi un cienijami zagli,bet ne banditi.Tas jau labi,ka Kalvitis sāk baidīties staigāt pa ielu un no tautas,ka tik nedabū ar beisbolnūju,otrs apoloģēts-traktoristsSkele arī sāk baidīties iziet uz ielas.Principā tas ir labi-vilks zina,ko ir ēdis.
Kaspers
K
KNAB jau neko citu nedarija, kā tikai centās izpildīt likumus, ko pati saeima bija pieņēmusi. Izrādijās, ka pieņemtie likumi nekam neder, vismaz koalīcijai nē.
es
e
Paldies par rakstu !
krista
k
Šķiet, plānprātīgais Dobelis (citādi nosaukt nevaru) ar savu vāvuļošanu izdarīja labu darbu. Pat mani draugi, kuri vēl bija svārstīgi, ir nolēmuši aktīvi rīkoties. Un pirmais ir referendums. Domāju, ka vakardiena daudziem palīdzēja izšķirties par turpmāko rīcību === Nevajadzētu aiztikt garīgu slimu cilvēku. Dobelis jau esot pieteicies par galveno zirgu puisi Veldres jaunceļamajos staļļos.Tur arī viņa īstā vieta būtu, vienīgi bailes, ka šis slimnieks nedara pāri lopiņiem.
EM
E
Iesaku turpmāk Saeimai plenārsēdes rīlot naktīs, kad tautas lielāka daļa guļ.Galvenais. lai viss notiek pilnīgā slepenībā.
lno
l
Musolini bija ģeniāls, Kalvītis - aprobežots.
Ausma
A
Kalvitis - Latvijas Duche Musollini!
RR
R
Loskutovu par premjeru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inde
i
Kas citām partijām traucēja tos caurumus izmantot? Mums vēlēšanu dienā jau no paša rīta pie katra žoga oranži baloni bija sakarināti. Strādāt vajag!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas