Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Padarīts darbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pipo
P
Pašlaik risinās tango deja pa naža asmeni. Dejotāji izmanīgi cenšās balansēt, lai deja būtu pieņemama, lai savāktu pašķidrus aplausus. Cik ilgi aplaudēsim šim apnicīgam balaganam? Jāmaina trupa ,dekorācijas, nevis atsevišķi dejotāji, turklāt stingri un aktuāli jāmaina deju vērtešanas sistēma.
I.B.
I
VĒL TĀLU līdz PATIESAI jēgai. Taču, sākumam ir liela nozīme.
Šampēteris
Š
Autors rīkojas neētiski, pieminēdams nedzīvi dzimušo "politiķi" Daudzi.
he
h
vai nu jaunības naivums vai vecuma marazms?
grechka
g
Neko tas nemainīs, viss ir tautai galvā. Parādīs reklāmu ar krāsainiem makaroniem, tos sakārs . pēc vēlēšanām tauta attapsies un pati sev jautās ko mēs ievēlējām? Valsts ir bankrots, nodarīti miljardiem latu zaudējumi, jūsu prāt vai kādu liks cietumā? varbūt liks atmaksāt budžetā visiem algu? Šie grozījumi ir vel viena atombumba tautas rokās. Un tad ir taisnīguma atombumba kad uz visiem laikiem aizsūtām sēnes lasīt TP. LP/LC. bet ja to nedarām . tad nav ko čīkstēt, dzīvojam katrs savā zupā un skatāmies kā Igauņi prot labi dzīvot. Kad Igauņiem visam naudas pietiek. Nav mums jālauza galva sev, ir beidzot jāsakopj Latvija no sārņa.
Ērglis
Ē
Tu drusku pārsteidzies ar TP stulbuma pārvērtēšanu. Kāpēc tu domā, kā TP, kas visu laiku bija noliegusi jebkādu Saeimas atlaišanas ideju, pēkšņi februārī saka ar to plaši spēlēties? Domā 13. janvāra deļ? Nē, tik ļoti mēs viņiem nerūpam. Domāju ka februārī Slaktera padotie sāka informēt ministru, ka būs visi 12 - 13 % IKP krituma un ka SVF prasības bez drastiskas apgriešanas neizdosies izpildīt. Drastiska apgriešana TP nozīmē pēdējo sitienu lai tā neceltos. Tāpēc tā gribēja aiztīties no Saeimas uz doto brīdi, lai varētu cerēt uz kaut ko pašvaldībās. Tieši Saeimas atlaišana pēc tik klaja likumiskās pēctecības principa, kādu to gribēja TP, būtu spēlējusi drusku viņiem pa labu. Un tas NEBŪTU uzlabojis situāciju.
Ērglis
Ē
"Bet ar pamošanos ir tā, ka mēs katru dienu pamostamies tādā Latvijā, kādu paši ar saviem darbiem iepriekšējā dienā esam veidojuši, un diezin vai gribētu pamosties tādā, ko citi mainījuši bez mūsu ziņas. Tā tam jābūt arī turpmāk." Āmen. Cerams, ka latviešu tauta to sāk lēnām aptvert.
dzeris
d
Palieku pie sava viedokļa, ka šinī gadījumā bija jāķer TP uz viņas pašas ēsmu un jāpieņem tie grozījumi, kas netika izdarīts tikai opozīcijas bailīguma pēc. Būtu jau jauna saeima, jebkurā gadījumā sliktāka par šo vairs iespējama nav, un visi pretkrīzes pasākumi noritētu bez šī te balasta, kas traucē jebkam, kas skar viņu intereses.
Dārznieks
D
Reālas iespējas, ka tautas rāmais zirdziņš kādreiz var arī "parādīt raksturu".
Irse
I
Padarīts darbs ķeksīša pēc. Pieņēmām, ko gribējāt un tagad tauta liekat mums mieru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas