Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Pamodušies?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivis
A
Referendums- opozīcijas zaudējums ! Nu ta var sagudrot aritmētiku, kas to pārvērstu par uzvaru, nu nožēlojami, Ozoliņ.
Sakārnis
S
Pavērojiet Godmaņa kritērijus Saeimas darba vērtēšanai. Pēc šiem kritērijiem iznāk, ka Saeima strādā vienkārši lieliski: zibenīgi veic savus uzdevumus, kā budžeta , valdības un prezidenta apstiprināšana, tādu lielblēžu, kā Loskutovs, novākšanua u.c. Nu rīkojas gluži tikpat zibenīgi, kā lieliska banku aplaupītāju banda. Godmanis varēja būt vēl lakoniskāks un teikt "Urrā mūsu Saeimai!"
Denisss
D
Matemātika var būt dažāda, bet referendums faktiski izgāzās, tad jau arī zaudējumu var rēķināt kā uzvaru :)
Ozoliņš
O
Mans saraksts ar lietām,, kādēļ man ir taisnība: a) 40% ir vairāk nekā 60% b) Tas pofig, ka referendums ir par tautas tiesībām atlaist Saeimu, man šķiet, ka tas ir par Saeima atlaišanu c) Dienas privatizācija neskaitās d) Prostitūtas uzsūtīšana oponentam ir atbalstāma e) tirāžas kritums ir mīts f) Prezidents, kas izglābs mīksto latviešu gļēvo referendumu ar savu likumprojektu par Saeimas atlaišanu, neskaitās, jo mūsu politika ir viņu (Valdi Zatleru) apdirst g) vai nevarat ieteikt kādu labu un lēru Viagras saitu]?" Nu tā, lai man datorkrēsls nodilst no pišanās.
am
a
jaunietis 15:18 JL kopā ar Dienu nemaz neslēpj, ka viņiem nospļauties par tautas tiesībām, galvenais ir tas, ka varas nāk sorosītus atbalstošās partijas Šis teikums ir meli: Sestdien 608 000 pilsoņu pauda neuzticību pašlaik pie varas esošajiem ================================================= ================= Nu nav tur nekādu melu: tieši to pauda absolūtais vairākums - neuzticību un pat vairāk: pretīgumu un riebumu. Tikai nepauda to vārdos, bet simboliski - darbībā, pozīcijas izvēlē.
am
a
Winterzauber 13:38 (ironizējot) Un vēl viens labums no šī referenduma tomēr bija - tagad beidzot ir saskaitīts "kvaukšķu" skaits Latvijā ...... . Padomā, pat veseli 608 000 !! ==================================================== Tas nu gan! Bet rakstā bez histērijas skaidri un pārliecinoši - ar cipariem - raksturoti gan rezultāti, gan vispārējā situācija. Un rodas aizdomas, ka, piemēram, zvirbulēns - visnotaļ vitāls un darbīgs personāžs - vai nu nemaz nav izlasījis vai arī nemaz nav sapratis. Paliek jautājums, kas būtu labāk?
ko nu vairs
k
Jap, vienotības tautai trūkst, bet valdība tik skalda un valda(čakarē)
lauķis autoram
l
Tu ozoliņ tomēr neesi sevišķi gudrs.Kāda tauta -tāda valdība.Tādi kā tu esiet tikai naida kurinātāji.Nevienu problēmu pēc būtības jūs neesat atrisinājuši,tikai latviešus savā starpā matos salaiduši.
sms
s
Isi sakot, viniem 600 tk pilsonu ir pie kaajas.. pamuljaas priekshlikumus pa komisijam 2 gadus un tur jau jaunas veleshanas.. Vienigais variants, acimredzot, ir 600 tk pie Jekabielas nama, atraak jau nedzirdees.
Leiputrija
L
...ilgi un likumīgi...
Leiputrija
L
"Viņi" ir sataisījušies mūs jāt vēl ilgi. Te ir tikai jautājums par tolerances slieksni.
TV
T
Saeima un valdība ir sapuvusi. Nevar taču izmainīt domāšanu cilvēkiem, kuri neko vairāk nemāk kā balsot pēc iepriekšējās norunas, kuru noteikuši krustēvi par stipendijām. Jau no pirmās dienas Saeima ar pozitīvisma kampaņām ir ievēlēta nelikumīgi un tā ir pieļāvusi tik rupjas likumdošanas pieņemšanas normas (stipendiju apmaksātais Mutandis... likums u.c.), ka tā ir pēlnījusi padzīšanu bez kompensāciju izmaksām. Ozoliņam taisnība. Es gribu redzēt kā savāks kvorumu Saeimas atlaišanas grozījumiem Satversmē. Tas būs vislielākais teātris ar sliktiem aktieriem - deputātiem.
voldemars
v
Pilnīgi piekrītu Ozoliņa kg.rakstam,arī visiem iepriekšējiem rakstiem ,skaidrs ir viens ,ka šī Saeimas pozicija un valdība ir sapuvusi ,diemžēl arī mana kādreizējā Tēvzemes partija .Visā pamatā kāpēc notiek referendums ir ,ka Latvijā visu politiku nosaka divi oligarhi ,trešais jau arī stāv blakus ,likumi pamatā tika bīdīti viņu interesēs ,tāpat arī izrēķinājās ar Loskutovu ,tā arī ir visu sakne ,žēl ,ka latvieši to neredz saknē ,bet tikai putas .Čīkstēt to gan mēs mākam ,bet kad jāiet balsot ,vienalga par vai pret ,tā galva smiltīs .
Ieva
I
Jā, par to motivāciju, protams, var pastrīdēties, taču ar to nākšanu pie varas: pirmkārt, atlaišanas priekšā visu būs vienlīdzīgi, otrkārt, es, piemēram, esmu pārliecināta, ka, ja ne apziņa, ka pēc ievēlēšanas vari visu termiņu dzīt cepuri kuldams, tad daudzi ievēlētie nevis vērptu intrigas, bet strādātu, lai būtu cerība, ka pēc atlaišanas ievēlēs otrreiz. Un, ņemot vērā, cik maz mūsu partijas atšķiras no ideoloģiskā viedokļa....Jā, ir divvalodības advokāti, jā, ir "kristīgie" fundamentālisti ar savu pārliecību, ka tikai kristieši varot būt tikumīgi (tikai ne visi šo iespēju izmanto) un ir tūdaliņi ar apgalvojumiem, ka pie mums iestāsies tiesiska valsts, tikko visus pēc kara iebraukušos (un kā ar piedzimušjiem) izsūtīs atpakaļ uz to etnisko dzimteni, taču varu derēt, ka šobrīd pat bites ar a]ģitāciju par otru valsts valodu vien cauri netiks, un, kā dažs labs no viņiem mēdz regulāri atgādināt, trubām (lasi tautsaimniecības attīstībai) nav tautības. Vajag tik visiem ķerties pie darba un, piemēram, sākt ar to, ka reāli samazināt birokrātiju.
jaunietis
j
JL kopā ar Dienu nemaz neslēpj, ka viņiem nospļauties par tautas tiesībām, galvenais ir tas, ka varas nāk sorosītus atbalstošās partijas Šis teikums ir meli: Sestdien 608 000 pilsoņu pauda neuzticību pašlaik pie varas esošajiem Atnākušie balsoja par likumprojektu nevis pauda neuzticību pie varas esošajiem, turklāt nekur nav teikts, ka visi nobalsojušie vēlas JL vai SC redzēt pie varas. Tā kā nevajag melot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas