Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Pie līnijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reno
R
tie 500 SVA ierēdņi kā tādas čaklas skudras visus šos gadus ražoja papīru kalnus -katram projektam,pat dzīvokļa pārbūvei vai privātmājai izsniedza "atzinumu par vietas izvēli".,noteikumus projektēšanai" un beigās "atzinumu par projektu".Tā vietā,lai vnk pieņemtu ekspluatācijā publiskas lietošans objektus.Katrs papīrs tiek gatavots 20 dienas,un saņemta maksa.Nupat jauns ,paplašināts cenrādis,un noteikumi jāprasa aizvien jauniem objektiem.Pie tam papīros uzskaita Latvijas būvnormatīvus ,kas jāievēro -ko katrs projektētājs tāpat apliecina ar savu "zvērestu" Ugundrošības dienests jau 2 gadus,kā atteicās no papīru ražošanas.Šos Ļeņingradas medicīnas institūta absolventus (90%,jo Latvijā tādus negatavoja) laikam tikai ar varu varēs padzīt
Dzīīī
D
Tāpat kā Roze savā kantorī ar milzīgu padomnieku un ierēdņu armiju "palīdzēja" zemniekiem ražot pienu atbilstoši Eiropas standartiem. Tikmēr palīdzēja, kamēr līdzekļi pašiem zemniekiem vairs gandrīz nebija palikuši. Pļurkt.
Karamba
K
kas tad balsos par tp un citiem nācijas kauna grupējumiem, ja apīsinās ierēdņus? elektorātu aiztikt nedrīkst, labāk lai apmirst kāds bariņš tautiešu, kuru balsošanas paradumi ir pārāk svārstīgi.
mzgd
m
vai tad TP Eglītis vien domā, ka valsts maksātnespēja neattiecas uz viņu? Palasiet taču drauga Māra Riekstiņa intervijas arī!
Человек
Ч
"Par stāvokļa nopietnību liecina kaut vai tas, ka to, šķiet, sākuši apzināties pat "zaļie zemnieki". Tukša valsts kase nāk par labu politiskajai gaisotnei valdošajā koalīcijā" - Ага. Когда Озолиньш поедет на работу, а дорогу его авто преградит беснующаяся и голодная толпа, и начнет его машину переворачивать - тогда Озолиньшу будет хорошо. Совсем хорошо.
Ieva
I
Nu jā, vispār nāk prātā tā anekdote, par to, kā uzlabot bordeļa rezultātus: pie mums tā vietā lai parevidētu štatus un atstātu labākos, liek maksāt par nesaņemtu pakalpojumu.
Egle
E
Mīļā pistolīt, 500 cilvēku SVA!!! Pat daļā ministriju ir mazāk. Un cik mums ir šādu uzpūstu aģentūru?
Ieva
I
Nu jā, bet tas vienalga neatrisina problēmu, kas ir piemeklējusi invazīvo kardioloģiju, un uz kuru neviens ministrijā nav atbildējis: kāpēc tas, kas ir saistīts ar aparātiem, pie mums maksā tikpat vai vēl dārgāk, kā Eiropā, par spīti zemām gultasdienu un ārstu izmaksām, bet pārējais....
dzeris
d
Ministrijai sen bija jānodarbojas ar kādu centralizētu dārgas aparāturas iepirkšanu un sadali, kā arī noslogošanu, tad visi tie izmeklējumi nemaksātu tik dārgi un tā arī nerūsētu, tā vietā viņi nodarbojas ar to, ka līdz santīmam aprēķina soda naudas par AP izsaukšanu, muļku zeme paliek muļķu zeme.
Ieva
I
Apinis teica: 1988 gadā bija 168 birokrāti un tas skaitījās daudz. Pagājušajā gadā 1500...
Ieva
I
Jautājums jau nav cik slimnieku nomira, bet cik laicīgi nesniegtās palīdzības dēļ kļuva par hroniskiem slimniekiem vai invalīdiem? Tiesa kvotas sāka rukt jau nosacīti treknajos gados: dārgi aparāti (īpaši tas sākāms par MRI) klusi rūs, darbinieki savas iemaņas neizmanto, bet rinda (un galvenie stāvētāji ir neiroloģiskie un locītavu slimnieki)-8 mēneši. Arī par maksu Lietuvā, piemēram, izmeklējums maksā daudz mazāk.
dzeris
d
Ja Eglītis samazinātu finansējumu "nozares vadībai" par vienu miļjonu, nebūtu jāslēdz neviena lauku slimnīca. Eglīša likulīgā vāvuļošana pat uz pārējo TP ministru fona izskatās pretīga. Tie 500 cilvēki tai SVA ir pilnīgi lieki pie patreizējās ekonomiskas situācijas, tās brošūras, kas mētājās visās poliklīnikās varētu rakstī viens cilvēks, vai katrs to varētu izlasīt internetā. VOVA funkcijas varētu mierīgi pildīt daži cilvēki ministrijā, ko viņi tur taņīs 12 departamentos dara, neviens netiek gudrs. Praktiski visa aģentūras pie VM jālikvidē, un ministrija jāsamazina reizes desmit, līdz 1998g līmenim. Bet tur jau visi savējie TP paraz;īti, kuri neko darīt neprot un negrib. Un tāpēc, tā vietā, lai tiktu vaļā no'šiem, paceļam soda naudu par nepamatotu AP izsaukumu, un reformējam katastrofu medicīnu, kas, vienīgā, līdz šim strādāja labi. Jo ierēdņiem vajadzīga darbošanās imitācija, lai attaisnotu savu esamību. Cik cilvēku dzīvības tas maksās, jau tagad cilvēki baidās saukt ĀP, un bieži sauc par vēlu? Parazīti no SVA, VOVa uc. mierīgi dzīvos, svilpodami un nekā nedarīdami, bet kvaukšķi jau var mirt, kam tas interesē. Lūk, tāda valsts politika veselības jomā.
zvirbulēns
z
Ozoliņam nepatīk SCP, un tas nozīmē tik vienu, ar viņu vēl nav tik bēdīgi kā varētu domāt, un tas priecē. :))) P.S. Rakstiņš kopumā tāds blā, blā vien ir, bet no otras puses, ko lai raksta, ja nav ko rakstīt, ja laikrakstam nav savas domas ne par ekonomiskās krīzes cēloņiem, ne par to, kā to krīzi pārvarēt.
mērglis
m
jaa , džungļi pamatiigi , tie simti , kkuri pieziidušies valsts naudas resursiem izskataas ir rads rada galaa un draugu buušanas rezultaats valdošaas kliķes laikaa jau no " Pleskavas šosejas" valdiišanas laikiem , tieši šajos izteikti nomaskeeti uz ļaužu veseliibas un izgliitiibas reeķina...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas