Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Piesedzēji un izsitēji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
TP atgādina lenteni, kas gadiem ilgi vārdzinājis dzīvu organismu - šajā gadījumā valsti un nu pēkšņi sajutis spēcīgu attārpošanas medikamentu iedarbību.
un
u
TP ir bīstama principā...patlaban tā izskatās vairāk pēc labi organizētas bandas..Sončiki, pani Sportisti un daudzi citi neatbildēti jautājumi nevieš uzticību koalīcijai. tautai ir vajadzīga cita, uz morāles un patriotisma bāzēta politika. TP tiks nosūtīta uz vēl dziļāku mēslaini kā LC un pirmā partija..
Grads
G
Segliņ, katram cilvēkam ir savi nervi... Ar nolādēšanu, TU UTE, cauri netiksi - neesam burvji, ne pesteļi...
Jautrais
J
Laikam Ozoliņš ar laiku ir iemācījies liet ūdeni ne uz vienu vien dzirnavu.
vilards
v
TP darbībām pietrūkst glances un inteliģences. Vajadzētu braukt uz Maskavu pamācīties, kas jādara un kādā secībā, lai eleganti pamestu otram cūciņu apakšā.
ai cik mēs
a
gudri un asprātīgi un ar manu(d'Andris )rakstīto DIENA tāda lapele vien ir ,vai ne tā?un no spoguļa arī droši nost neej-gana skaists ari sev liecies d'Andris » D.DAUKA 19.06.2008 21:49 Kad tev palātu atslēgs, ienāc pie mums trešajā stāvā, palāta koridora galā pa labi :) Ja kas, nav nekāda vaina, ja var mazliet ierēkt Dienas lapā skatoties :))
idinjam ozo
i
visa Latvija zina gadiem, ka KNABAA zog, a ozolinjam liekas, ka taas ir kaadas iipashas zinaashanas. pietiek pat ar Beerzinja intelektu, lai saprastu, ka taadaa mentene kaa KNABS ir nofendereeti simtiem taukshkji. p----c, Beerzinjam tagad veel buus jaaskaidrojas, ka vinjam piemiit veselais sapraats.
Brīvā Apziņa
B
dzeri! Man šis iepatikās. Pieņemšu kā niku, ja neiebilsti par autortiesībām :) d'A
d'Andris
d
Kad tev palātu atslēgs, ienāc pie mums trešajā stāvā, palāta koridora galā pa labi :) Ja kas, nav nekāda vaina, ja var mazliet ierēkt Dienas lapā skatoties :))
d'Andris
d
Nu, var valsts amatpersona izteikties! Var arī īsziņas sūtīt un e-pastus rakstīt! Galu galā, ko tie žurnālisti darītu, ja amatpersonas tikai preses relīzes publicētu? Šajā procesā abas puses ir viena no otras atkarīgas - sinbioze :) Nesaprotu, kur "rezons" likt stāvēt klusu kādam par to, ka viņš ir devis tēmu diviem vai trim rakstiem? Paldies jāsaka un jāprovocē vēl, kā šīdienas varoni Oskaru :) Konkrētajā īsziņas gadījumā, manuprāt, reakcija ir pārspīlēta. Mareks vēl pavisam nesen patiešām izcili stulbus tekstus laida pasaulē - kādā pagrabā komjauniešu kaujinieciskumu sapumpējušies un ar presi pirms atdzišanas pļāpāja. Tas par tiem lietussargu finansētājiem. ... Jāatzīst, ka droši vien atrastu sev pieņemamu iemeslu, kādēļ, piemēram, Mareks vai Oskars izdara noziegumu katru dienu jau tai brīdī, kad no rīta atver acis. Droši vien arī Aivara O. izskatā vai amatā varētu atrast labu pamatojumu stipendijai, lai tā sirdsapziņu nespiestu :) Tomēr esmu brīvs, tādēļ atļaujos atrast kaut ko labu katrā no šiem kr..... :) Man par to stipendiju nesamazina :)) Sveiciens arī Ino!
D.DAUKA
D
...es jau arī cenšos šajā portālā iepludināt nedaudz "brīvas apziņas Esmu brīvs no piederības kādai no nometnēm, PS Apliecinu, ka neesmu Segliņa vai TP fans :)... =================================== nu ritīgi par šitām rindām var ierēkt īpaši par pirmo rindu kura liecina... ai par slimu jau nevajag ...
axis
a
hmm, njemot veeraa seglinja kunga amatu, sho teikumu "Varbūt Tev Tavs raksts šķiet asprātīgs, bet lieta ir bīstama, jo, nīstot TP, jūs sedzat kriminālnoziegumu un visatļautību KNAB" tieshaam var uztvert kaa draudus". veel jau vareja atsuutiit kaadu specvieniibu zhurnaalistei uz maajaam, lai pasaka, ka taadus rakstus rakstiit nedriikst (gluzhi kaa tai gadiijumaa ar pensionaari, kas atljavaas kalviiti nosaukt par sazombeetu mankurtu)
Zigurds
Z
Ko lai es domāju par personu, kas grib sakašķēties ar ceturto varu, uzņemties triju citu varu pilnvaras un domāt ka ir Dievs zemes virsū. Atliek domāt, ka vēētājiem atmiņa paliks labāka.
Arcix10
A
JOLKINAS SUTENERAM KĀRTĒJAIS MURGOJUMS PĒCALKOHOLA DRUDZĪ.
lno
l
Nabadziņš:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas