Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Pliko teātris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Daudznacionālais VISPASAULES PROLETARIĀTS nobalsoja par divām partijām, Rīgas pilsoņi - par otrām divām. Kas šeit dažam šķiet neskaidrs ? Grūti atzīt, ka pastāv LATVISKI RUNĀJOŠIE ?
dzeris - Tūbijs
d
Nu un ko tad viņi necēla trauksmi, ja viņiem traucēja to budžetu sakārtot, viņi neapzinājās, ar ko tas valstij draud? Tas, ka viņi zināja, ts vien neko neizsaka, vēl jo sliktāk - zināt, un neko nedarīt.
Kaspers
K
Rīgu sagaida vēl nebijusi ciniska korupcija. Visa saeima staigās ar saķertām galvām. Šlesers jaunai valdībai ierādīs, kā tās lietas darāmas.
Tūbijs
T
kas tad meloja? jau pieņemot amatus Dombrovskis un Repše paziņoja, ka būs jāsamazina budžets par vismaz 700 milj. Tas, ka koalicijas biedri jau 3 mēnešus stīvējās pretī, nogaidot vēlēšanas, nenozīmē ka JL meloja. Visiem, kas interesējās un analizēja teikto jau sen bija skaidrs, ka daudz lielāka tēriņu cirpšana ir gaidāma jau ļoti drīz. Katrā gadījumā, Ozoliņam vēlreiz paldies par kārtējo komentāru!
I.B.
I
Visu TO dara un nedara SAMAITĀTĀS LATVIJAS ĻAUDIS. Ar saviem kampējiem un kangariem , pašu izbīdītajiem, jo par GANA LABIEM atzītiem. Vienīgi- kas latviešiem IR BIJIS- tas bija Kārlis Ulmanis, kura idejas ir ĻOTI DZIĻI NORAKTAS . Skaidrs, ka esam PILNĪGI GARĀM. Ar lielu laika sprīdi, kad pilnīgi zaudēsim SAVU identitāt, būs labāki dzīves apstākļi. NE MŪSU, bet, kā teikt - jūsu...
dzeris - CR
d
SC, varbūt, arī veidotu ar tām koalīciju, bet, vai tās riskēs ar nacionalistu balsīm, un veidos koalīciju ar SC, tur tas jautājums? Un, lai ko neteiktu par Šleseru, tas, ka viņš, vienreiz, pārvarēja šo te dalījumu pēc etniskā principa - par to viņš pelnījis atzinību. BEt, īsten;ībā - nu kur tad mums ir tie godīgie, pareizie, nekorumpētie? Paskat, ko darīja šī valdība - tāpat meloja, slēpa faktus un skaitļus, utt. Un Šlesesrs tur vairs nebija.
CR
C
Man jau liekas, ka SC būtu jāveido koalīcija ar JL un PS, ja SC grib uzvarēt nākamjās Saeimas vēlēšanās. Bez tam, kāda tur nacionālā politika, pāsvaldības vēlēšanas ir tā teikt "saimnieciskas", tur pretī Saeimas vēlēšanas ir politiskas un tur arī ir ši nacinālā politika.
Naivie ļautiņi
N
Tamlīdzīgs variants ar "smuko puisīti" savulaik bija saraksts ar Īvānu priekšgalā - visi balsoja tieši par viņu kā Rīgas mēru. Bet pēc vēlēšanām Īvāns nāca ar atklāsmi, ka viņš jau nu nekad tā īsti neesot domājis par tādu kļūt, un mēra krēslā iesēdās viņa partijas biedrs Gundars Bojārs, kurš savā darbības sākumā runāja ar papiņa muti /nožēlojami smieklīgi tas izskatījās/, bet ātri vien iejutās un tagad ir miljonārs. Šādu nodevību pret vēlētājiem es Īvānam nekad nepiedošu, jo tieši ar Bojāru sākās Rīgas nedienas, kas nu ir iegājušas jaunā apgriezienā ar Ušakovu.
dzeris
d
Katrā ziņā, tā bija laba mācība visām tām sadrumstalotajām "labējām" partijām, un ja tās neizdrīs nekādus secinājumus, tad viss ir pareizi, neko labāku nav arī pelnījušas, un saeimas vēlēšanās tās sagaidīs pilnīgi analoģisks rezultāts.
Dihlofoss
D
Piedodiet, Loskutovs, protams, ir godīgs, bet ar to ir par maz. Viņa vājais rezultās ir likumsakarīgs - cilvēki nenoticēja viņa spējām būt šajā amatā.
Dihlofoss
D
Buldozers savu būs panācis un būs mērs. Ušakovs līdzās viņam izsaktās kā tāds 5.klases skolnieks, kurš stāv blakus 12.klases "kutajam džekam". Tur nav vienkārši variantu. Savukārt Dolgopolovs līdzās Šleseram atgadina puspensionētu vidēja līmeņa partorgu. Protams, ka SC Šlesers bagātīgi atalgos ar amatiem par šādu "piekāpšanos". Būs interesanti.
no malas
n
Ušers Šlesakovs - pērle, pērle :))
DD1
D
Es vareetu teikt tieshi to pashu: "Izbrīna SCP zaudējums, vismaz viens cilvēks, kas sevi ar dasrbiem pierādīja - Loskutovs - tur bija, bet laikam jau rīdziniekiem patīkamāki runātāji un patriotisko blogu rakstītāji no PS. Bet, vispār, vajadzīga pilnīgi jauna labējā partija, un to varētu uzņemties vadīt VVF."
dzeris - c
d
Nu un kas pie tā vainīgs, ja ne šīs te latviešu partijas? Lielākas cūcības, ko tās darīju;šas ar valsti, laikam pat grūti iedomāties.
c
c
Kad beidzot mēs atvērsim acis un paskatīsiem patiesībai acīs: daudzi latvieši balsoja par Saskaņas Centru, jo "krievi ieviesīšot lielāku kārtību".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas