Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Pussolis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
No vienas puses jā.Lai tagad JL vadība parāda tiešām uz ko tā ir spējīga un lai beidzot beidz slimot ar savu augstprātību.Vienīgie ,neatkārtojamie,Paši patriotiskākie,bet pārējie ir tie slikti.Un ja nesanāks tad atbilde ir viena,nemāki ej uz grunti.Politikā mammas nav kas slauka puņķīšus nemākulīgam skolniekam.Kā man teica manai skolotāji-sēdies DIVI.
zvirbulim
z
Aizej un izguli dzērumu
zvirbulēns
z
Par Repši. Pirmkārt, viņš, manuprāt, ir slims (šizofrēnija). Otrkārt, šīs slimības dēļ, viņš nostrādā tādus brīnumus, ka visiem paliek mutes vaļā, arī tiem, kas caur viņu realizē savas intereses. P.S. Nelaime faktā, ka viņš ir tikai ierocis citu rokās, viņš nav nekas, jo slimības dēļ nespēj būt pats.
zvirbulēns
z
Kungi, par ko Jūs strīdaties, ja Jums faktiski vienādi uzskati? P.S. Domāšanas un darīšanas veidā TP un JL ir dvīņi. Abas partijas ir izkārtnes, visas lietas kārto citi, arī valdības veido citi :)))
Andrejs
A
Un tas, ka lietas notiek tieši tā- Jūs priecē?
Andrejs
A
Rūpīgi izlasiet- ko esat uzrakstījis. Pārlasiet vēlreiz! Pēc tam pamēģiniet uzrakstīt pašam sev saprotamos izteicienos. Un tad vēlreiz- nu, tā vienkāršāk, lai var saprast.
Terorists
T
1.Lūk tur jau ir tā lieta,ja tagad neapstiprina šo valdību līdz 31 martam par ko es stipri šaubos tad Zatleram vēl paliek manevra iespēja.Bet otreiz jau ja viņš sāka burkšķēt par atlaišanu tad viņu vienkārši noņems no amata tie paši kas viņu tur ielika.Motivācija var būt viss parastākā -zaudējis uzticību un nespējīgs pildīt valsts prezidenta funkcijas.Un gan jau atradīs vēl kādus grēciņus.Un par to varēs pateikties tikai mūsu opozīcijai kad ar savu balsojumu viņi paši sev izraka kapu un manevrēt nu jau nebūs iespējams.Un vēl liela daļa vēlētāju uz opozīcijas gaudām tagad skatīsies kā uz ķēmu ampelēšanos. 2.Parlamentārās izmeklēšanas komisijas-vai viņas pilda tiesībsargājošās funkcijas,protams kad nē,bet viņas tik veidotas.Jājautā kādēļ,atbilde ir tikai viena lai noņemtu vai iespaidotu kādu deputātu vai citu personu kura nav tīkama varas elitei.Un vai kāda no šīm meklēšanām ir ko devusi- nav,bet alga ir maksāta.Tātad papildus peļņā pie jau tā mazajām deputātu algām.Un tādēļ arī šīs komisijas tiek veidotas,bet par atdevi atbilde būtu jādod deputātiem,bet kā zināms TAD VĀRNA VĀRNAI ACĪ NEKNĀBJ.
Andrejs
A
1. Pats droši vien zināt, ka arī ĀRKĀRTAS Saeimas vēlēšanas nav gluži pāris dienu process. Vismaz pusgads. Runāju par tiem ķēmiem, ar kuriem šī vismaz pusgada laikā nāksies strādāt kopā. 2. Tad kā, Jūsuprāt- jālikvidē šādas meklēšanas komisijas, vai tomēr vajadzētu tās piespiest galu galā nonākt pie kaut kāda darba rezultāta? Kaut vai tajā pašā Repšes kredītu lietā? 3. JL kongresu tik tiešām neskatījos. Bet arī bez tā esmu pamanījis itin idiotiskus JL pašslavinājuma gadījumus. Manuprāt- tas ir muļķīgi. Neskatījos arī pirms krietna laika notikušo TP kongresu. Cik atceros, TP kongresā tika pausts vienbalsīgs atbalsts neatceros pat kādam tur A.Šķēles statusam šajā partijā. Manuprāt- ja kaut kam tiek dots 100% atbalsts, tad šis "kaut kas" ir vai nu tik tiešām izcils, vai arī kaut kā tiek falsificēti balsojuma rezultāti- vai nu iebiedējot balsotājus, vai tendenciozi skaitot balsis.
Terorists
T
1.Un vai kādam no jūsu pieminētajiem personāžiem (izņemot Lembergu) ir uzrādītas apsūdzības-NAV.Tātad kamēr cilvēks nav notiesāts viņu nevar vainot par zādzību,korupciju utt. 2.Kamēr Repše bija LB prezidents nekur ne ar pušplēstu vārdiņu nedzirdēja kad valstī viss ir slikti,visa elite korumpanti un kad tagad vajag glābt valsti.Bija rubļu vagoni,sertifikātu afēras uzņēmumu izpārdošana BB bankrots un citu banku maksātnespēja,bet galvenais glābējs tad protams neatradās Latvijā,bet bija aizņemts ar citu valstu glābšanu.Un uz MK protams negāja un ar galvenajiem jūsu personāžiem arī nebija pazīstams.Nabadziņš un pēkšņi atbrauca,ieraudzīja un gribēja visu mainīt,bet sliktie onkuļi sadūra dunčus mugurā.Kāds šausmas,bet nu viņš saņēmās un atkal tāds nepazīstams dabūja gan presi savā pusē un sponsorus,kas nu ir lieli Latvijas patrioti un dod naudu tāpat neko pretī neprasot.Tiešām apbrīnojams cilvēks,citi mokās,korumpējās, izdabā sponsoriem,bet šis kristāls ar augstāko raudzi.
Terorists
T
1.Zatlers piedāvā ārkārtas vēlēšanas-opozīcija noraida.Par kādiem ķēmiem jūs runājat,ja JL apzināti iet koalīcijā ar šiem tā saucamajiem valsts nolaupītājiem. 2.Nav noslēpums kad šādas meklēšanas Saeimā ir bijušas nezin cik,bet ar ko tās ir beigušās visiem ir zināms-NE AR KO.Sēž mēnešiem kaut ko meklē,bet ne kā.Un atbilde šeit ir viena-neatrod tādēļ kad negrib atrast.Ja atradīs tad taisīs komisijas un būs jāatrod uz katru deputātu kāds maziņš kompromātiņš. 3.Ja jūs neskatāties TV tad tā ir jūsu darīšana,bet pasekojot līdz nu jau izbijušajam JL kongresam un JL valdes slavinājumiem kad nu nāk valsts glābēji varu secināt kad šo kārti arī izspēlēs JL uz pašvaldības vēlēšanām.Tādēļ pieminēju šīs spalvas un stūrus kas ļoti nu nepatīk JL pielūdzējiem.Un kā zināms tad jau bez preses un citiem šāda mēroga atribūtiem JL nepaliks.
Andrejs
A
Un vēl piedevām jautājums- vai Jums nekad nav ienākusi galvā doma, ka Latvijas premjerministrs varētu būt (atbilstoši tam- kā tam vajadzētu būt) cilvēks, kurš galvenokārt domā par Latvijas attīstību, nevis augstākajā plauktiņā novieto savu, savas partijas sponsoru vai vēl kādu citu sev īpaši mīļu ļaužu intereses? Un, ja Lembergs, Gailis, Šlesers, Šķēle, Naglis, ..... cik garu gan varētu papildināt šo sarakstu... Latvijas intereses būtu nostādījuši kaut vai tikai līdzās (pat ne pāri) savējām, tad mums te šī krīze būtu tāda, nu, "stipri vieglāka".
Andrejs
A
Nepiekrītu Jūsu teiktajam ne par mata tiesu. Nezinu- ko jūs uzskatāt par "To, ko te brēc JL atbalstītāji..."- nekādu brēkšanu, manuprāt, nav gadījies dzirdēt. Šobrīd nevienam diemžēl "nespīd" normālas valdības izveidošana bez tiem ķēmiem, kuri iepriekšējo vēlēšanu rezultātā Saeimā ir ieguvuši stabilu vairākumu; kaut arī šobrīd vēlētāju vairākuma uzticība, ja tic aptauju datiem, ir šim vairākumam gauži vārga. Dombrovska valdība tik tiešām var izrādīties gluži vārga, bet nevis tādēļ, ka vārgs būtu Dombrovskis, bet tādēļ, ka šai valdībai uz kakla uzkārts akmens- bijušajai koalīcijai Saeimā ir 51% balsu. Un, ja bijusī koalīcija kaut ko gribēs nogremdēt- tā to nogremdēs ar pāris šīs bijušās koalīcijas vadītāju īkšķu mājieniem. Un nemuldiet te par "bļaušanu uz ielu stūriem", "spalvu spodrināšanu" un tamlīdzīgas muļķības. Pats droši vien gluži labi to apzinaties. Ne tādēļ es pieminēju Repšes saistību ar bijušo viņa kredītu izmeklēšanas komisiju.
Terorists
T
Nu bet kā tu domā,kādēļ šī partija pati lec uz šī naža ko sauc par premjeru.Noraida pirmstermiņa Saeimas atlaišanu un vēl piedevām negatava uzņemas vadīt ministru kabinetu krīzes laikos.To ko te brēc JL atbalstītāji tas ir vērā neņemams,jo šādi putni čivina vienmēr,bet reāli domājošajiem ir saprotams šis gājiens.Latvijā sāk ieplūst ES nauda un nu kaut kā JL sponsoriem ir jāatmaksā par devīgumu,jo uz nākamajām vēlēšanām JL būs bez naudas un kā tad pūderēs večiņām smadzenes ja nebūs naudas masu saziņas līdzekļu nopirkšanai un spalvu spodrināšanai.Bet tagad bļaus uz visiem stūriem kad ir lielie glābēji,bet reālus soļus protams kad nav ko gaidīt,jo šamējie tāpat tiks kontrolēti un ja sāks spirināties tad jau atkal dunči iedursies attiecīgā vietā un patrieks no valdīšanas kā iepriekšējo reizi.
Andrejs
A
Pirmo reizi pēc ilgiem laikiem kāds publikācijā ir attapies (vai atļāvies atcerēties) Repšes saistību ar Belokoņu (TPiskā Repšes kredītkontrolēšanas komisija pārtrauca savu darbību tad, kad Repše pārkreditējās no Hansabankas uz Belokoņa banku, cik atceros- ar krietnu kredīta summas pieaugumu). Par to vien paldies. Man nav nekas pret Repši kā zinošu cilvēku un speciālistu. Bet šobrīd tiešām ir svarīgi- cik un kam viņš kaut ko ir parādā, un vai nevar izrādīties, ka patiesībā viņš būs nevis patstāvīgi lēmumus pieņemošs ministrs, bet viens no tām pat marionetēm, kuras sēdēja Godmaņa valdībā. Vai šādu risku izvērtēšana mūsu valstī, veidojot valdību, ir kaut kā reglamentēta?
drīms
d
nevajag demakovu saukt par politiķi, bet par amatieru mākslinieci, kam patīk defekti :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas