Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Reforma kastē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Kurš suns pats sev cirtīs asti?
I.B.
I
Nu ko tad? MUMS, IKDIENĀ, arī jācīnas! Kaut vai jāprasa un jāprasa, kā to ,nedaudz, jau sākam.
Karamba
K
šitas ir spilgts piemērs tam, kādā savējo " kastē", pilnīgi atrauti no dzīves realitātes vienā mierā turpina dzīvot treknā birokrātija. Lai ko tur Dombrovskis izdomās, šitie visu sacūkos vienā setā.Prasās cita, daudz kardinālāka pieeja reformām un ierēdņiem, citādi vezums nekustēs-tas taču ir pilnīgi skaidrs.
.-
.
Protams, tas nenotiks, bet ir taču starptautiskas konsultantu firmas kuras specializējas ar algu sakārtošanu. Būtu tas ātrāk, lētāk un efekīgāki nemēģināt riteni atkal izgudrot un tai vietā konkursā izvēlēties ar kuru no firmām salīgt, lai tiktu galā ar projektu, kas faktiski dēļ interešu konflikta nav iespējams pašmājā paveikt.
Pipo
P
Tauki peldēs virs ūdens, tāds ir dzīves kredo. Šo prātulu zin katrs zīdainis, tikai Latvijā šī kārta ir simtiem reižu biezāka, kā citur. Izņemot protams Zimbabvi ,kuras pie saukšana mūsu valstij godu nedara.
dzeris
d
Kādreiz krievu premjers Černomirdins izteicās par Krieviju - veido, kādu partiju gribi, mums vienalga iznāk PSKP. Par Latvijas ierēdniecību arī var pateikt - lai ko tā darītu vai veidotu, sačakarēs tā vai tā. Beigās tāpat sanāks algu pieaugums ierēdņiem un "svarīgas" rekomendācijas par to, ka ierēdņiem jāmaina sava "domāšana un attieksme". Tāpēc, kuro reizi saku - lielāku muļķību, kā uzdod ierēdniecībai reformēt pašiem sevi, pat iedomāties grūti. Jābūt konkrētam plānam, kas jāīsteno stingrā politiskā uzraudzībā un kontrolē, un ierēdņiem pašiem tur nekāda teikšana būt nedrīkst. Nelaime tā, ka viens JL te neko izdarīt nevar, bet pār'wejām koal. partijām tāda griba nav, kurš tad grib nocirst pats savu ķermeņa daļu. Tāpēc mēs te muļlājamies un muļlāsimies vēl ilgi, griezīsim visiem, tikai ne resnajam galam, imitēsim kaut kādus "plānus un stratēģijas", bet reāli mums jau vairāk par pusgadu it nekas nenotiek, un divus SVF tran;šus mēs jau neesam saņēmuši. Redzot, kas notiek, arvien vairāk domāju, ka sen jau vajadzēja atlaist šo saeimu vai kau vai sastādīt tehnisku kkrīzes valdību, kā to izdarīja Čehijā, bet mūsu "darītāji" ne uz ko tādu, dabīgi, neies, un tā mēs arī turpināsim.
mērglis
m
ar šiem braaļiem mees no elles ( Godmanis) neizkļuusim...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas