Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Riekstiņš Maskavā bija. Punkts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
neldaks
n
ministrs darbadienas laikā, bārā lieto alkaholu. <a h
Maskava nav Krievija
M
Aizbrauc uz Krieviju: Sibiriju vai Permu, Arhangelsku, vai Tambovu.
Meitene
M
Es arī biju Maskavā. Nupat atgriezos 25.oktobrī!!! Veselu mēnesi pa Maskavu! Visiem iesaku turp aizbraukt!
Hanss
H
Čeloveks ir krievs tāpēc viņš domā kā jau krievs tur nav ko muti dzeset .Bīstami ir disidenti kas padomju laikā kā jau domājoši cilvēki bučoja sarkano zvaigzni un šodien piesaka sevi kā gudro zālamanu kā runāt ar krieviju. Benzīna litra dēļ ļaut sevi pazemot?Man tas neder.Lai jau politiķi pļāpā ko grib brauc vai nebrauc ciemos no tā nnekas nemainīsies,tādēļ jau krievs tuvākajā laikā nekļūs cilvēcīgs.Mierabalodis uūr''uūūr.Vecie sapratīs.
Fredijs Krīgers
F
arturčik, varbūt ir vērts apsvērt jusu rīcības lomu tajā faktā, ka pret jums slikti izturas? Un šo rīcību koriģēt? Kādu vēl reakciju no mūsu puses tu gaidi, ja pats nodarbojies ar destruktīvismu un visus, kas tev nepatīk, saukā bandītu žargonā?
arturs
a
Kaa var nebuut par shestjorku ja taa uzvedaas?
Fredijs Krīgers
F
Kā teica viens krievu klasiķis - kurš dzimis rāpot, tas lidot nevar.
cirks
c
LABAIS ! :)) Man domāt, ka arturs uzskata, ka Latvijai ir jābūt Krievijas 6-tjorkai ... Un viņš nekādi nevar pieņemt, ka Latvija TĀDA NAV. Vēl jo vairāk viņu tracina doma, ka Latvija varētu VISPĀR NEBŪT NEVIENAM 6-tjorka :)) ... Nespēdams to pieņemt, viņš no Latvijas ir pārcēlies uz Krieviju :))
Fredijs Krīgers
F
artur, interesanta nostādne - "ja kādam vajadzīgas labas attiecības, tad tikai Latvijai". Tātad Krievijai nav vajadzīgas labas attiecības? Un kas liek Kremlim domāt, ka Latvija centīsies panākt labas attiecības, ja no Krievijas puses tās ir sliktas? Vai vispār var būt vienpusēji labas attiecības? Var gan, piemēram, dzērāja ģimenē - "viņš mani sit, tātad mīl, un es no viņa prom neiešu". Tāds ir Krievijas priekšstats par ideālām Latvijas - Krievijas attiecībām? Un tikko Latvija nevēlas veidot tādas attiecības, tā sākas melu un naida kampaņa? Pieņemsim, Maskavā zina tikai tādu attiecību modeli un nevienu citu. Bet tad ir muļķīgi pārmest Latvijai, ka mēs nevēlamies tādas attiecības. Būtu interesanti paskatīties, kā arturi beidzot iemācās citiem mācīt tikai to, ko paši dara, un paši atbildēt par sevi, nemainot tēmu uz "bet ASV Sīrijā". Zinātāji saka, ka ar Sīriju agrāk vai vēlāk būs miers, jo konfliktu nevajag ne vienai, ne otrai pusei.
bez gugla
b
Tas ir Sergejs Jesenins. Dzejolja "Ne zhaleju, ne zovu, ne plachu... " peedejais pantinjsh. Tad no kurienes radies Solzhenicina princips: "Nenozhelot, nelugt, neraudaat"? Te sacija: zeku izgudrots. Un Arturs nezin. Tikai chekaa iemaacitaas notacijas citiem maak lasiit. Bet peedejais pantinjsh ir: Vse mi, vse mi v etom mire tlenni, Tiho ljotsja s kljonov listjev medj. Budj zhe ti vovek blagoslovenno, Chto prishlo procvestj i umeretj.
a ko tu lien?
a
Pats teici: uzspljausim.
a ko tu lien?
a
Ja tev nav vietas starp varenajiem? Vai ir tomeer, esi Krievijas polpreds? Polnomochnij predstavitelj?
Fredijs Krīgers
F
Atnāk oficiants pie zāles pārziņa: - Ser, klients sūdzas. Mūsu resturāns izskatoties pēc grausta, ēdieni garšojot pēc veļas ziepēm, bet personāls - cūkas, mērkaķi un citi Dieva lopiņi. Zāles pārzinis: - ok, Džo, par ko tad viņš sūdzas? arturam iznāca tāpat kā šim klientam - gribēja izteikt kritiku, bet neko vairāk par "mēsliem" no sevis izspiest nevarēja :D Starp citu, mūsu attiecības ar rietumiem ir mūsu un rietumu darīšana un jūsējiem tajās nav vietas - ne kā padomdevējiem, ne kā lēmējiem.
arturs
a
Ne praataa nenaak juus maaciit dziivot, ja jums patiik dziivot meeslos liidz ausiim dziivojiet. Ir vienkaarshi lietas kas smird jau ne tikai Latvijaa bet arii aiz robezhas. Ja juus smirdinaatos tikai savaa teritorijaa visiem paareejiem buutu vienalga.
cirks
c
Artur, tava fundamentālā nelaime ir domāšanā Krievijas kategorijās. Tas ir iemesls, kapēc tu NEKĀDI nespēj saprast latviešus, sauc viņus par naivuļiem, māci uzvesties utt. Tici man, ne Krievija, ne ASV nevarēs Latvijai aizliegt vai piespiest izteikt savu viedokli, ja Latvija to uzskatīs par vajadzīgu. Un ne ASV, ne vēl jo vairāk Krievija nemācīs Latvijai kā uzvesties. Starp citu - tu nemaz nevari pierādīt, ka tieši šo 4 NATO valstu augstāko amatpersonu ierašanās Tbilisi nebija tas "dzīvais vairogs", kas patiesībā apturēja Krieviju ... To pierādīs tikai vēsture. Tā ka paturi savas pamācības pie sevis. Latvijas pamatprincips attiecībās ar Krieviju vienmēr ir bijis - lieciet mūs mierā un ļaujiet pašiem dzīvot savu dzīvi tā, kā mēs to uzskatām par pareizu. Savukārt tieši Krievija vienmēr ir bijusi tā, kas uzsāk kašķi ar Latviju izmantojot jebkuru, pat pašu idiotiskāko iemeslu, kas pēc būtības ir Latvijas iekšēja lieta - te pilsonības likums viņiem nepatīk, te skolu reforma ... un kā rezultāts - uzreiz panesās ekonomiskās sankcijas ... Ja nepiekrīti - lūdzu konkrētu piemēru, kad Latvija būtu sākusi kašķi ar Krieviju. Problēma ir Krievijas "galvā" , kura ir pilna ar agresīvi-impēriskām ambīcijām, nevis Latvijā. Mūs Latvijā interesē, lai Krievija būtu bagāta un pārtikusi, un pats galvenais - MIERMĪLĪGA valsts bez savām slimajām 'lielvalsts" halucinācijām un agresīvajiem izlēcieniem ... Vismaz tad mēs varētu mierīgi dzīvot Latvijā :)) Varbūt, kad tu kaut ko pārlauzīsi sev iekšā un pieņemsi domu, ka šajā pasaulē var but arī brīva izvēle, nevis tikai zeku-6tjorku attiecības - tad arī sāksi saprast latviešus ... ja nē, tad diemžēl tāds arī paliksi ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas